Hr. Králové – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Kadaň – Písek 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Beroun 9:3 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Litoměřice – Most 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Olomouc 3:2 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 1:0 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (1:2, 0:2, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 03.11.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Drama asi nezačíná, každopádně domácí aspoň korigují výsledek. MICHAL MIKESKA zkušeně sáhl do Roupcova nahození a nádherným způsobem ho ztečoval za Orctova záda - 2:5. Asistence: David Roupec, Vít Budínský.
     
    52:12
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    A je tu razítko na vítězství Severočechů. Znovu se jim početní výhoda vůbec nedařila, než ale přišla Klozova přihrávka na hranici brankoviště, kde číhal DANIEL BOHÁČ. Napodruhé dostal puk za Čechova záda, a využívá tak čtvrtou přesilovku svého týmu - 1:5. Asistence: Jan Kloz.
     
    34:53
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    A už je to o tři. Ústí dokázalo potrestat i třetí faul soupeře, i když poněkud šťastně. Už to vypadalo, že tlak hostů bude odvrácen, když se kotouč odrazil od hradeckého beka na hokejku ROBINA KOVÁŘE, který číhal před prázdnou bránou a neměl nejmenší problém zvýšit na 1:4. Asistence: Lukáš Poživil, Jaroslav Roubík.
     
    20:42
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak tohle hradečtí fanoušci dobře znají. Když se týmu nedaří, jako teď Ústí v přesilovce, tak JAROSLAV ROUBÍK přejede modrou čáru, vystřelí, a dá gól. Přesně tak to nyní provedl a Čechova lapačka máchla naprázdno - 1:3! Asistence: Lukáš Poživil.
     
    13:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zvýhodněnou přesilovkou domácí nepohrdli a brzy se vracejí do zápasu! Od modré nahodil puk na bránu MILAN KARLÍČEK a jeden z ústeckých hráčů ho svému brankáři nešťastně ztečoval mezi betony - 1:2! Asistence: Luděk Brož, Jiří Hendrich.
     
    09:57
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Parádní one-man show v podání pravého křídla první ústecké formace! ROBIN KOVÁŘ na pravé straně nabral tempo po vzoru Tomáše Plekance a prohnal se kolem zkoprnělého beka domácích až před Jakuba Čecha. Byl sice následně faulován, přesto dokázal zamířit přesně k druhé tyčce - 0:2. Asistence: Lukáš Handlovský, Ondřej Smetana.
     
    04:53
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Prakticky z ničeho přichází první branka utkání, Severočeši využívají přesilovku sedm sekund před koncem. Daniel Boháč vrátil puk na modrou MILANU VOBOŘILOVI, který ho nahodil na branku. Jakub Čech měl zakrytý výhled a když se po chvíli ohlédl, viděl kotouč už za sebou - 0:1. Asistence: Daniel Boháč, Jan Kloz.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 14. Karlíček (L. Brož, Hendrich), 57. Mikeska (Roupec, Budínský) - 5. Vobořil (Boháč, Kloz), 10. Kovář (Handlovský, Smetana), 21. Roubík (Poživil), 35. Kovář (Poživil, Roubík), 53. Boháč (Kloz)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Karlíček, Hendrich, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Budínský, Mikeska, Haluza – Kubica, L. Brož, Říha – Švagrovský, Cetkovský, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Koutský) – Poživil, Smetana, Holomek, Vobořil, V. Brož, Sklenička, Pavlík, Motejlek – Kovář, Roubík "C", Handlovský – Kloz, Boháč, Laš – Tůma, Čermák, Pšurný – Hess, Matai, Rod. Trenér: Jaromír Šindel.

    Rozhodčí: Horák – Svobodová, Čížek.
    bahis siteleri