Lyon – Remeš 3:0 (kon.) | Nice – Toulouse 1:0 (kon.) | Bordeaux – Marseille 1:0 (kon.)
konec
Olympique Lyon
3:0 (1:0)
Stade de Reims
Neděle 18.11.2012, 14:00 • Stade Municipal de Gerland, Lyon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90
    Lyon právě vstřelil branku!

    Tak domácí udeřili ještě jednou. Na dlouhý míč za hostující zadáky si skvěle naběhl kapitán LISANDRO LOPEZ, který lehkým obloučkem prostřelil brankáře Reims.
     
    74
    Lyon právě vstřelil branku!

    A po rychlém brejku je zřejmě rozhodnuto. Malbranque přihrával pod sebe na malé vápno, tam se k míči dostal hostující Toudic, který ho napálil do břevna vlastní branky. Kulatý nesmysl se odrazil zpět na malé vápno, kde byl připravený BAFETIMBI GOMIS, který ho nekompromisně napálil za záda hostujícího brankáře!
     
    45
    Lyon právě vstřelil branku!

    A domácí se přeci jen dočkali vedoucí branky. Po levé straně se parádně uvolnil Reveillere, který obešel snad čtyři protihráče a dostal se až na malé vápno Reimsu. Poté přihrával pod sebe, kde sice nebyl žádný z jeho spoluhráčů, ale byl tam ANTHONY WEBER, který si míč nešťastně srazil do vlastní branky.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 45. Weber (vla.), 74. Gomis, 90. Lopez

    Karty:   44. Souare (REI), 64. Ca (REI)


    Olympique Lyon: Vercoutre - Reveillere, Dabo, Bisevac, Umtiti, Gourcuff (76.Grenier), Malbranque, Gonalons, Lopez (C), Lacazette (80.Fofana), Gomis
    Stade de Reims: Agassa - Tacalfred (C), Mandi, Weber, Souare, Krychowiak, Devaux, Rigonato (71.Ayite), Ca (82.Ghisolfi), Fortes, Toudic

    Rozhodčí: Millot - Luzi, Benech
    bahis siteleri