Lyon – Remeš 3:0 (kon.) | Nice – Toulouse 1:0 (kon.) | Bordeaux – Marseille 1:0 (kon.)
konec
Olympique Lyon
3:0 (1:0)
Stade de Reims
Neděle 18.11.2012, 14:00 • Stade Municipal de Gerland, Lyon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90
    Lyon právě vstřelil branku!

    Tak domácí udeřili ještě jednou. Na dlouhý míč za hostující zadáky si skvěle naběhl kapitán LISANDRO LOPEZ, který lehkým obloučkem prostřelil brankáře Reims.
     
    89
    Na malém vápně hostů se k míči dostal Malbranque, ale nedokázal prostřelit brankáře Reims.
     
    82
    Podruhé střídají i hosté. Dohrál Ca a zahraje si Ghisolfi.
     
    80
    Druhé střídání domácích. Odešel Lacazette a přišel Fofana.
     
    76
    Střídají i domácí. Odešel aktivní Gourcuff a zahraje si Grenier.
     
    74
    Lyon právě vstřelil branku!

    A po rychlém brejku je zřejmě rozhodnuto. Malbranque přihrával pod sebe na malé vápno, tam se k míči dostal hostující Toudic, který ho napálil do břevna vlastní branky. Kulatý nesmysl se odrazil zpět na malé vápno, kde byl připravený BAFETIMBI GOMIS, který ho nekompromisně napálil za záda hostujícího brankáře!
     
    73
    Pro centrovaný míč si šel Vercoutre, ale podskočil ho a Lyon měl štěstí, že kulatý nesmysl spadl přesně na nohu jednoho z domácích obránců, který ho okamžitě odkopl daleko od své branky.
     
    71
    Hosté poprvé v zápase střídají. Odešel Rigonato a zahraje si Ayite.
     
    64
    Hostující Ca uviděl za svůj tvrdý zákrok žlutou kartu.
     
    58
    Po rychlém brejku se domácí hnali do přečíslení čtyři na dva, ale Agassa celou situaci dobře viděl a přihrávku na malé vápno si pohlídal!
     
    45
    Lyon právě vstřelil branku!

    A domácí se přeci jen dočkali vedoucí branky. Po levé straně se parádně uvolnil Reveillere, který obešel snad čtyři protihráče a dostal se až na malé vápno Reimsu. Poté přihrával pod sebe, kde sice nebyl žádný z jeho spoluhráčů, ale byl tam ANTHONY WEBER, který si míč nešťastně srazil do vlastní branky.
     
    44
    První žlutou kartu uviděl hostující Souare.
     
    36
    Hosté se přeci jen vydali dopředu a dostali se do dobré šance. Šli do přečíslení dva na jednoho, z pravé strany přišla přihrávka vzduchem, na kterou si na malé vápno naběhl Rigonato, ale z voleje poslal kulatý nesmysl nad svatyni Lyonu.
     
    13
    Z dálky to zkusil aktivní Gourcuff, ale Agassa jeho skákavý projektil vyrazil na rohový kop. To nebyl vůbec špatný pokus domácího hráče.
     
    11
    Na hranici velkého vápna se parádně uvolnil domácí Malbranque, který se odhodlal ke střele, ale poslal míč jen do míst, kde stál Agassa.
     
    8
    První náznak větší šance. Hosté o míč přišli a domácí se dobrou kombinací dostali až do vápna Reimsu, tam si vzal míc Bisevac, který přihrával před branku, ale na poslední chvíli míč odhlavičkoval jeden z hostujících obránců, který tak zažehnal hrozící nebezpečí.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 45. Weber (vla.), 74. Gomis, 90. Lopez

    Karty:   44. Souare (REI), 64. Ca (REI)


    Olympique Lyon: Vercoutre - Reveillere, Dabo, Bisevac, Umtiti, Gourcuff (76.Grenier), Malbranque, Gonalons, Lopez (C), Lacazette (80.Fofana), Gomis
    Stade de Reims: Agassa - Tacalfred (C), Mandi, Weber, Souare, Krychowiak, Devaux, Rigonato (71.Ayite), Ca (82.Ghisolfi), Fortes, Toudic

    Rozhodčí: Millot - Luzi, Benech
    bahis siteleri