Košice – Piešťany 3:1 (kon.) | Nitra – Žilina 4:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 7:1 (kon.)
Skalica – Trenčín 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Poprad 7:3 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 18.11.2012, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:58
    Košice dali gól!

    Jenčík mieril na bránu úplne sám, ale hosťujúci hráč po ňom vyslovene hodil hokejku! Rozhodca pripisuje domácim technický gól!
     
    35:55
    Piešťany dali gól!

    A máme znížené! TIBOR MELICHÁREK to skúsil strelou z veľkého uhla, ktorá napokon po odraze pravdepodobne od niektorého z domácich končí za Hylákovým chrbtom. Asistencie: Bučka, Chylo.
     
    25:29
    Košice dali gól!

    Košičania pridávajú druhý gól do siete Tomeka! Hostia sa vybrali striedať, puk nechali v strednej tretine, kde sa k nemu dostal MATÚŠ CHOVAN a vybral sa na výlet do útočného pásma. V tandeme s ním tam šprintoval aj jeden zo spoluhráčov, ale Matúš volil správne tvrdú strelu pod hornú žrď, proti ktorej nemal piešťanský brankár šancu zasiahnuť. Asistencie: Slovák, Kolba.
     
    13:28
    Košice dali gól!

    Košičania sa v presilovke poriadne vyhrali s hosťujúcou obranou. Kolbovu strelu od modrej ešte Tomek zázračne vyrazil, ale na následný pokus ŠTĚPÁNA NOVOTNÉHO z kruhu už nemal brankár hostí žiaden nárok. Asistencie: Slovák, Kolba.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 14. Novotný (Slovák, Kolba), 26. Chovan Matúš (Slovák, Kolba), 60. Jenčík - 36. Melichárek (Bučka, Chylo)


    HC Košice: Hylák - Šeda – Novák, Deyl - Kolba (C), Takáč – Macejko, Gajdoš – Martin Chovan, Jenčík (A) – Bulík – Haščák (A), Matúš Chovan – Slovák – Novotný, Richard Huna - Robert Huna – Svitana, Pašek - Mlynarovič – Jokeľ
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban - Brňák, Drgoň - Filip (C), Bučka - Kolník, Grman Kristián - Hruška, Stupka - Melichárek (A) - Chylo, Ručkay Henrich - Mertel - Ručkay Jakub, Jánoš - Peško - Haring, Otčenáš - Nemec (A) - Saliji Samir

    Rozhodčí: Fraňo, D.Konc - P.Korba, M.Korba
    bahis siteleri