Košice – Piešťany 3:1 (kon.) | Nitra – Žilina 4:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 7:1 (kon.)
Skalica – Trenčín 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Poprad 7:3 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 18.11.2012, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:58
    Košice dali gól!

    Jenčík mieril na bránu úplne sám, ale hosťujúci hráč po ňom vyslovene hodil hokejku! Rozhodca pripisuje domácim technický gól!
     
    Tomek ostáva na striedačke, vhadzuje sa pred Hylákom!
     
    Hosťujúci tréner si vyžiadal oddychový čas, uvidíme čo vymyslí.
     
    58:00
    Zlá rozohrávka stála Piešťany takmer tretí gól vo vlastnej sieti! K puku sa dostal Richard Jenčík, ale k strele sa už bránený nedostal.
     
    57:00
    Bránu obkrúžil a z ťažkého uhla vystrelil Jokeľ, ale puk končí na hrudi gólmana hostí. Domáci sa teraz poriadne rozohnili a vystrašili Piešťancov.
     
    56:10
    Marek Slovák sa na hranici kruhu dostal k puku, v rýchlosti ale jeho strela minula Tomekovu bránu len o pár centimetrov.
     
    49:38
    Košičania sa ihneď usadili v útočnom pásme, Šedova bomba od modrej čiary minula priestor brány iba o pár centimetrov.
     
    49:06
    Vylúčenie Piešťany, Vladimír Nemec na 2 min. za podrazenie.
     
    47:26
    Marcel Haščák dostal za bránou prihrávku spoluhráča Jenčíka, prvý menovaný sa dostal k zakončeniu z uhla, ale Tomek si nebezpečný priestor pozorne pokryl.
     
    44:50
    Piešťanci sa usadili v pásme, domácich tam poriadne dusili, ale napokon im puk zobral Bulík a priviezol ho až do útočnej tretiny, kde ho na modrú naservíroval spoluhráčovi Deylovi. Jeho pokus bol veľmi nebezpečný, ale Tomek si s pukom poradil.
     
    39:52
    Vylúčenie Piešťany, Branislav Jánoš na 2 minúty za podrazenie + osobný trest 10 minút.
     
    38:50
    Richard Filip bol na konci presilovkovej kombinácie, ale trestuhodne nedokázal prestreliť ležiaceho Hyláka, pretože jeho strelu zastavila žrď!
     
    37:40
    Otčenáš skúšal puk nastreliť na Hyláka, ale domáci hráč ho zastavil korčuľou a Košičania sa okamžite vybrali do protiútoku, na ktorého konci sa pokúsil zakončiť Slovák, ale bol vemi dobre bránený a tak puk skončil po chvíľkovom šmýkaní sa po ľade pod lapačkou brankára Tomeka.
     
    37:07
    Vylúčenie Košíc, Tomáš Bulík na 2 min. držanie.
     
    35:55
    Piešťany dali gól!

    A máme znížené! TIBOR MELICHÁREK to skúsil strelou z veľkého uhla, ktorá napokon po odraze pravdepodobne od niektorého z domácich končí za Hylákovým chrbtom. Asistencie: Bučka, Chylo.
     
    33:25
    Vylúčenie hostí, Václav Stupka na 2 min. za faul kolenom.
     
    31:22
    Vylúčenie Piešťany, Branislav Jánoš na 2 min. za hákovanie.
     
    30:05
    Tak teraz Hylák čaroval! Najskôr zneškodnil delovku od modrej, ktorú ešte pravdepodobne tečoval Henrich Ručkay, potom aj strelu z bočnej strany. Piešťanci poriadne pohrozili, ale nepodarilo sa im skórovať.
     
    25:29
    Košice dali gól!

    Košičania pridávajú druhý gól do siete Tomeka! Hostia sa vybrali striedať, puk nechali v strednej tretine, kde sa k nemu dostal MATÚŠ CHOVAN a vybral sa na výlet do útočného pásma. V tandeme s ním tam šprintoval aj jeden zo spoluhráčov, ale Matúš volil správne tvrdú strelu pod hornú žrď, proti ktorej nemal piešťanský brankár šancu zasiahnuť. Asistencie: Slovák, Kolba.
     
    24:30
    Od modrej pálil Stupka, Hylák iba vyrazil pred seba a k následnej dorážke sa dostal Tibor Melichárek. Hosťujúci útočník ale v rýchlosti míňa priestor brány.
     
    14:48
    Vylúčenie Košíc, Jokeľ na 2 min. za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    14:48
    Jokeľ, Pašek a Mlynarovič! Tak táto trojica teraz urobila pred a za Tomekom poriadny prievan. Puk lietal tesne okolo brány, dokonca sa aj zastavil na vrchnej sieti brány, ale košickým hráčom sa ho za čiaru poslať nepodarilo.
     
    13:28
    Košice dali gól!

    Košičania sa v presilovke poriadne vyhrali s hosťujúcou obranou. Kolbovu strelu od modrej ešte Tomek zázračne vyrazil, ale na následný pokus ŠTĚPÁNA NOVOTNÉHO z kruhu už nemal brankár hostí žiaden nárok. Asistencie: Slovák, Kolba.
     
    12:34
    Michal Šeda začal presilovku strelou z kruhu, na teč bol pripravený aj kapitán Jenčík, ale bezúspešne. Tomek puk schoval vo výstroji.
     
    12:07
    Vylúčenie Piešťany, Henrich Ručkay na 2 min. za hákovanie.
     
    12:05
    Košičania sa usadili v útočnom pásme, od modrej pálil Milan Takáč a Tomek iba vyráža ramenom mimo priestoru brány.
     
    7:34
    Vylúčenie Košíc, Robert Huna na 2 min. za podrazenie.
     
    7:20
    Piešťanci teraz poriadne vystrašili domácich fanúšikov! Na útočnej modrej dostali priveľa priestoru, puku sa zmocnil Ondrej Otčenáš a na dvakrát sa pokúsil prekonať košického brankára. Hylák si ale dal pozor a so všetkými pokusmi si poradil.
     
    4:56
    V rohu teraz vybojoval puk Richard Huna, pokúsil sa urobiť si lepšiu pozíciu a strelou švihom otvoriť skóre, ale bezúspešne. Puk končí na hrudi brankára hostí.
     
    Do začiatku stretnutia ostávajú necelé dve minútky, pripomeňme si úvodné zostavy, v ktorých dnes mužstvá nastúpia.

    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hylák - Šeda – Novák, Deyl - Kolba (C), Takáč – Macejko, Gajdoš – Martin Chovan, Jenčík (A) – Bulík – Haščák (A), Matúš Chovan – Slovák – Novotný, Richard Huna - Robert Huna – Svitana, Pašek - Mlynarovič – Jokeľ

    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban - Brňák, Drgoň - Filip (C), Bučka - Kolník, Grman Kristián - Hruška, Stupka - Melichárek (A) - Chylo, Ručkay Henrich - Mertel - Ručkay Jakub, Jánoš - Peško - Haring, Otčenáš - Nemec (A) - Saliji Samir

    Rozhodca: Fraňo, D.Konc - P.Korba, M.Korba .

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 14. Novotný (Slovák, Kolba), 26. Chovan Matúš (Slovák, Kolba), 60. Jenčík - 36. Melichárek (Bučka, Chylo)


    HC Košice: Hylák - Šeda – Novák, Deyl - Kolba (C), Takáč – Macejko, Gajdoš – Martin Chovan, Jenčík (A) – Bulík – Haščák (A), Matúš Chovan – Slovák – Novotný, Richard Huna - Robert Huna – Svitana, Pašek - Mlynarovič – Jokeľ
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban - Brňák, Drgoň - Filip (C), Bučka - Kolník, Grman Kristián - Hruška, Stupka - Melichárek (A) - Chylo, Ručkay Henrich - Mertel - Ručkay Jakub, Jánoš - Peško - Haring, Otčenáš - Nemec (A) - Saliji Samir

    Rozhodčí: Fraňo, D.Konc - P.Korba, M.Korba
    bahis siteleri