Trutnov – Nový Bydžov 4:3 (kon.)
konec
HC Trutnov
4:3 (1:3, 3:0, 0:0)
Stadion Nový Bydžov
Středa 21.11.2012, 18:00Krajská liga mužů
Partner:
     
    38:35
    Hostující Balážik si zbytečně vyjíždí dopředu a obehrává ho Luštinec, který pálí kotouč přímo do brány.
     
    26:04
    Samostatnou akci si bere do rukou Petr Chytráček, kdy od červené čáry jede sám na bránu, obránci mu nestačí a tím si obehrává i Balážika a dává kotouč do prázdné brány.
     
    23:34
    Trutnov využívá přesilovou hru a do čela se přesouvá Šimoníček, který obehrává Doskočila a backhandem posílá kotouč mezi nohy Balážika.
     
    11:30
    Od mantinelu dostává přihrávku Kubišta od Hrabici a jde dopředu, tam mu však brání cestu Šimoníček, ten ho obehrává a střelu zakončuje do pravého rohu brány.
     
    06:18
    Na domácí třetině je sekán Chytráček, který se zvedá a bleskově se dostává dopředu, zatímco na na hostující třetině získává puk Šebek a jde dopředu společně s Menyhártem a jdou proti Synkovi. Akce je úspěšná a zvedá skóre na 1:2.
     
    04:12
    Obrat Trutnova a je tu remíza! Z pravého rohu se před bránu dostává Veselý, který dostává přihrávku a vpichuje kotouč přímo mezi nohy Mikeše, tím tak vyrovnává skóre na 1:1.
     
    03:09
    Nový Bydžov zvedá skóre dnešního zápasu, kdy se před Veselého dostává Hrabica a posílá kotouč do brány domácích. Asistence: Pomichálek.

    Miroslav Sojka

    Branky a nahrávky: 5. Veselý, 12. Kubišta (Hrabica), 24. Šimoníček, 27. Chytráček, 39. Luštinec (Procházka) - 4. Hrabica (Pomichálek), 7. Menyhárt (Šebek)


    HC Trutnov: Pech/Veselý, Antonín, Poul, Kozák, Seidl, Karlík, Synek, Šimoníček, Chytráček, Veselý, Perutek, Mašek, Vacek, Kašák, Procházka, Luštinec, Březina, Vlček, Filip
    Stadion Nový Bydžov: Balážik/Mikeš, Majer, Novák, Doskočil, Malina, Pilc, Pomichálek. Kubišta, Hrabica, Veith, Šebek, Špaček, Menyhárt, Hampl, Ouzký
    bahis siteleri