Třinec – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 4:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:3 (3:2, 1:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 23.11.2012, 18:15 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    A pozor. Jaromír Jágr odjíždí velmi naštvaně na trestnou lavici, protože před chvílí neproměnil velkou šanci a teď je vyloučen za podražení.
     
    58:51
    To sice zůstalo bez odezvy, nicméně Rask je již na střídačce!
     
    57:29
    Výborný Jágrův průnik skončil na Raskovi, který se skvěle vrhl na zem a zakročil.
     
    54:43
    Za následnou potyčku jsou vyloučení domácí Milan Doudera a hostující Nicholas Johnson. Oba za hrubost.
     
    54:43
    Dvořák dostal ideální přihrávku mezi kruhy, v dobré pozici ale trefil jen Cháberu, který trochu šťastně uhájil kladenské vedení!
     
    50:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na Kladně to bude ještě zajímavé. Chábera přes shluk těl před ním nic neviděl a po střele NICOLASE ST. PIERRA k pravé tyči potřetí inkasuje. Asistence: Tomáš Vlasák, Milan Gulaš.
     
    48:32
    David Kuchejda neprošel přes Johnsona a zcela jasně jej podrazil. Kladno tak po protrápené přesilovce jde ihned do čtyř.
     
    46:17
    Za hrubost je navíc vyloučen Jakub Lev.
     
    41:12
    Marka Židlického neposlechl puk v útočném pásmu, Kovář už vyrážel k samostatnému úniku na Cháberu, v ten moment jej ale elitní domácí bek podrazil a dostal za to menší trest.
     
    39:29
    Jakub Jeřábek zbavil Jágra jeho helmy a byl vyloučen za držení protihráče.
     
    37:55
    Patera dostal přihrávku do nulového úhlu, přesto si vytáhl Raska ven z branky a jen s velkou smůlou za něj nezasunul puk do branky!
     
    36:20
    Plzeň se udržela v útočném pásmu, kotouč se ale pak odrazil k Piskáčkovi, jehož zastavil Milan Gulaš. Následoval dvouminutový trest za podražení.
     
    34:08
    Jan Hlaváč je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    28:38
    Hlaváč se s velkou chutí tlačil do dalšího zakončení, v ten moment jej ale zahákoval Jiří Marušák, jenž tak opět navštíví trestnou lavici.
     
    24:45
    Jágr byl naprosto sám u pravé tyče, Raskem sraženou střelu ale nedokázal doklepnout do prázdné branky!
     
    23:30
    Je tu přesilovka pro Kladno a velká šance pro něj na zvýšení svého náskoku. Za sekání je vyloučen Michal Dvořák.
     
    22:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Plzeň jako první v utkání nevyužila přesilovku a domácí vyrazili do rychlého protiútoku. Plekanec ideálně uvolnil MARKA ŽIDLICKÉHO, jenž po backhandovém blafáku zasunul pak za bezmocného Raska. Asistence: Tomáš Plekanec, Marek Černošek.
     
    20:44
    Zřejmě se chystá srovnání. Všechny předchozí přesilovky byly využity. Teď za hru vysokou holí na trestnou lavici usedl Ivan Majeský.
     
    20:14
    Hlaváč, povzbuzený dvěma góly v první třetině, využil nedorozumění plzeňských zadáků a vtrhl do jejich rozehrávky, klička Raskovi mu ale nevyšla a na hattrick si tak prozatím musí nechat zajít chuť!
     
    17:58
    Bicek se prosadil přes Kratěnu, měl před sebou už jen Raska, ten mu ale výborně zmenšil úhel a pak fantastickým zákrokem zamítl návrat dvougólového náskoku Kladna!
     
    15:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak i hostům se podařilo využít přesilovku. Kratěna poslal puk přes brankoviště mezi Cháberou a Židlickým na druhou stranu, kde našel JANA KOVÁŘE, který šťastně procpal puk mezi pravou tyčí a Cháberovým betonem. Asistence: Ondřej Kratěna, Martin Straka.
     
    14:57
    Kratěna už měl našlápnuto k samostatnému nájezdu, v ten moment byl ale zastaven v rozporu s pravidly. Přesilovku tak teď díky vyloučení Libora Procházky za držení protihráče dostane Plzeň.
     
    14:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři prakticky celou přesilovku strávili v útočném pásmu, Patera a Plekanec vybojovali puk u zadního mantinelu, druhý jmenovaný jej poslal před branku na volného JANA HLAVÁČE, který doslova procedil puk přes Tuukku Raska. Asistence: Tomáš Plekanec, Pavel Patera.
     
    13:25
    Kladno dostane k dispozici další přesilovku, za krosček je totiž vyloučen Jiří Marušák.
     
    07:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je premiérový gól, jak má být! JAKUB STRNAD nastoupil do extraligy podruhé v životě, hned byl strčen do první formace s Jágrem a okamžitě se prosadil. V obranném pásmu totiž zůstal bez hokejky Růžička, který se tak nemohl dostatečně věnovat Jágrovi, jehož střelu Rask vyrazil jen ke Strnadovi, jenž doklepl puk do prázdné branky. Asistence: Jaromír Jágr, Tomáš Plekanec.
     
    05:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vyhození se ale hostům příliš nevyplatilo. Židlický z vlastního obranného pásma vysunul Jágra, jenž se obtočil kolem Boháče a předložil ideální přihrávku na JANA HLAVÁČE, který přesnou ránou rychle srovnal stav a využil přesilovku. Asistence: Jaromír Jágr, Marek Židlický.
     
    05:27
    Kuchler našel Kuchejdu, ten ale v nadějné pozici nemohl zakončit, neboť mu v tom zabránil Pavel Kašpařík, který dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kladno naprosto propadlo ve vlastním obranném pásmu. Nejprve TOMÁŠ VLASÁK připravil střeleckou pozici pro Gulaše, jeho bombu ale pravým betonem vykopl Chábera. Plzeň však zůstala před kladenskou brankou, kde Straka našel právě Vlasáka, jenž s ledovým klidem zakončil do odkryté klece. Asistence: Martin Straka, Milan Gulaš.
     
    02:56
    Macholda nahodil puk do útočného pásma, Kladno se v něm udrželo a před Melkou po přihrávce před branku byl už jen Rask, kterého se domácí útočník pokusil vymíchat, avšak finský brankář záhadným způsobem tuto gólovou šanci zmařil!
    Marken.cz

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 6. Hlaváč (Jágr, Židlický), 8. Strnad (Jágr, Plekanec), 15. Hlaváč (Plekanec, Patera), 23. Židlický (Plekanec, Černošek) - 6. Vlasák (Straka, Gulaš), 16. Kovář (Kratěna, Straka), 51. St. Pierre (Vlasák, Gulaš)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek); Židlický, Macholda, Černošek, Procházka, Melka, Patera, Bicek, Strnad, Lukáč, Majeský, Kuchejda, Kuchler, Eberle, Doudera, Hlaváč, Dragoun, Plekanec, Mocek, Jágr, Piskáček
    HC Škoda Plzeň: Rask (Svoboda); Frolo, Jeřábek, St. Pierre, Schleiss, Kratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Lev, Kovář, Hollweg, Dvořák, Růžička, Havlíček, Mozík, Gulaš, Johnson, Boháč, Pletka

    Rozhodčí: Šír, Kalivoda - Štofa, Beneš
    bahis siteleri