Chomutov – K. Vary 5:0 (kon.) | HC Kladno – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Vsetín – Kometa Brno 2:1 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 3:5 (kon.) | Vítkovice – Přerov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 1:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Slavia – Letňany 6:2 (kon.) | Jihlava – Písek 4:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 5:4 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 23.11.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Už už už to vypadalo mna remízu, ale Pardubice dokázaly osm vteřin před koncem zápasu rozhodnout o výhře svého celku, jelikož se asi ze třetí dorážky prosadil Filip Kuťák, který je tak nový pardubický Hero. Domácí několikrát fantasticky podržel gólman Vítek Vaněček.

    Já vám děkuji za pozornost, přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště u onlajnu z Kotliny se těším napočtenou! (20:02:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Smrtící úder osm vteřin před koncem kazí naděje Rebelů na bodový zisk...! Obrovskou chybu vyrobila domácí obrana, která nechala Michala Špačka před brankou. Hostující hráč sebral kotouč vyražený Vaněčkem, ale trefil jen beton domácího čaroděje. Následně však puk bleskově doklepl do sítě FILIP KUŤÁK, který tak rozhodl o výsledku! Asistence: Michal Špaček.
     
    58:52
    Ondřej Panna zakončil tlak Pardubic střelou z pravého kruhu, ale jeho přízemní pokus skončil jen na betonech připraveného Vítka Vaněčka.
     
    57:46
    Čaroděj dobroděj? Ne! Čaroděj Vaněček! Radek Chvojka vyšťoural na brankovišti puk, který naservíroval na Martina Hlaváčka, kterého však s vypětím všech sil domácí muž s maskou vychytal! Bravurní zákrok mladého reprezentanta!
     
    57:36
    Po icingu se vhazovalo před Vaněčkem, který se parádně vyrážečkou natáhl po střele Jiřího Kysely, která mířila pod horní tyčku. Následně ještě puk chtěl dorážet Filip Havrda, ale dostal se z úhlu a trefil jen gólmana. Rebelové vyhazují na zakázané uvolnění.

    Time-out pro tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
     
    56:55
    Hosté jsou již v plném počtu a paradoxně až tehdy se dostávají do útočné třetiny, ale Antonín Stibůrek může být v klidu, jelikož obránci nepouští Rebely ke střele.
     
    56:03
    Domácím se nepovedlo zajet do útočné třetiny a Pardubice opět drží hrací gumu před domácí brankou. Od modré ještě střílel Kracík, ale střelou na vzdálenější tyč bránu minul.
     
    55:19
    Pardubičtí v oslabení útočí! Jiří Kysela zavezl kotouč do útočné třetiny, kde se vyhnul protihráči a naservíroval kotouč na Filipa Havrdu, který však z úhlu kotouč za přesouvajícího se Vaněčka nedostal!
     
    54:53
    Pardubice dokázaly vyhodit kotouč ven ze třetiny a Adam Kracík dokonce zakončoval, ale minul branku.
     
    54:26
    Přesilovka pro Rebely. Ondřej Bohuněk (PCE) dostal dvě minuty za podražení.
     
    54:19
    Jak říká kolega vedle mě, dnes to vypadá na prodloužení, jelikož puk nyní poletuje z pásma do pásma a ani jeden z týmů se nedokáže usadit.
     
    53:32
    Rebelové v plném počtu. V poslední chvíli dokázal kotouč odpálil ven ze třetiny Filip Nováček, který předtím zblokoval střelu Adama Kracíka.
     
    52:52
    Vhazovalo se ve středním pásmu, jelikož u mantinelu zůstal otřesen jeden z domácích hráčů a ihned po buly domácí vyhazují kotouč.
     
    52:37
    Nyní již však Pardubice kombinují a Michal Špaček se dostal na modré čáře ke střele a jeho dělovka jen o milimetry minula horní tyč domácí klece! Gólman Vaněček možná ještě hřbetem lapačky puk nadzvedl!
     
    52:08
    Hostům se nepovedlo podržet puk před Vaněčkem a musí opět začínat od své bedny.
     
    51:44
    Domácí dokázali vyhodit kotouč až ke Stibůrkově brance.
     
    51:20
    A domácí se budou muset bránit. Filip Nováček (HBR) se provinil krosčekem a sedí na trestné lavici.
     
    50:59
    Rebelové drží puk za bránou, kde s ním zdatně operují, že by je z fleku vzali do ordinace v růžové zahradě, ale Pardubice jim jejich kouzlení kazí.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Hlídek (Dupljaku), 32. Ludvík (Salát, Dupljaku) - 30. Chvojka, 40. Hlaváček (Kuťák), 60. Kuťák (Špaček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - D. Vala, Krajcigr, Cívka, Klofáč, Salát, Bancíř - Hlídek, Ludvík, Dupljaku, Mäki, Nováček, Mozr, Semrád, L. Vala, Krajhanzl, M. Polák
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Vejmelka) - Kalous, Kracík, Budík, Procházka, O. Petric, Divecký, Horyna - Kuťák, Chvojka, Hlaváček, Panna, Špaček, Bohuněk, Havrda, Kysela, Barkóci, Velinský, O. Polák, Drobný

    Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri