Vsetín – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | Hr. Králové – Třebíč 2:1 (po s.n.) | Frýdek-M. – Havířov 3:4 (po s.n.)
po s.n.
Královští lvi Hradec Králové
2:1 (0:0, 0:0, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 23.11.2012, 17:30Liga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi nakonec získávají jeden bod navíc. Rozhodující nájezd proměnil TOMÁŠ PÚLPÁN, který se zaskvěl bekhendovou kličkou.
     
    Tomáš Půlpán provedl svůj nájezd mazácky! Nejprve naznačil a následně našel mezírku mezi betony Máje - 1:0!
     
    58:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Třebíč dokázala udeřit v ten nejvhodnější moment! Lukáš Paták jel společně s MICHALEM VLAŠÍNEM do přečíslení. K zakončení se následně dostal druhý jmenovaný, jenž střelou do horního rohu nenechal vyniknout přesouvajícího se Mahdala. Asistence: Lukáš Paták.
     
    56:37
    Královští lvi se budou muset v závěru tohoto střetnutí bránit. Michal Brida je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    52:01
    A hosté budou moci srovnat. Roman Konečný dostává menší trest za vysokou hůl. Dokáže Třebíč zužitkovat přesilovou hru?
     
    50:40
    A domácí jsou rázem na koni. Hlavatý si výborně načasoval přihrávku a zpoza branky nahrál přímo na hokejku najetého Filipa, který ale tváří v tvář brankaře nepřekonal!
     
    49:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Královští lvi jsou za svojí aktivitu přeci jen odměněni důležitou brankou! Michal Procházka se výborně uvolnil a tvrdou střelou z pravého kruhu donutil hostujícího brankaře zasáhnout. K jeho smůle se puk odrazil přímo na hokeji MICHALA BRIDY, který nekompromisně puk napálil a jeho projektil skončil až za zády bezmocného Máje. Asistence: Michal Procházka.
     
    48:58
    Ani následný závar před brankou nekončí brankou! Puk byl stále volný a všichni hradečtí byli naskládáni v brankovišti hostujícího brankaře. Jejich šanci, ale zmařil hvizd rozhodčího!
     
    45:58
    Čáp zpoza branky výborně nabil najíždějícímu Konečnému, který z první vypálil, ale jeho střela skončila jen na betonech hostujícího Máje.
     
    42:16
    Hradečtí se dostali do přečíslení. Procházka hledal zcela osamoceného Šťastného před brankou, ale nedokázal přesněji přihrát. Tohle může domácí mrzet.
     
    36:09
    Snad první střela Třebíče v druhé části a málem skončila v síti! Paták si výborně najel do útočného pásma. Na nic nečekal a tvrdě vypálil. Jeho rána málem propadla Mahdalovi pod lapačkou, ale atletickým zákrokem dokázal jeho šanci zlikvidovat.
     
    30:08
    Nedvídek si výborně najel z pravé strany a dostal se s pukem až před branku. Ve velkém závaru ale nedokázal kotouč dostat za brankovou čáru.
     
    25:45
    A hosté si zahrají přesilovou hru. Za hákování dostává menší trest Martin Bartoň.
     
    18:06
    Hradec hrál v šesti. I Horácká Slavia si tedy zahraje početní výhodu. Co v ní vymyslí?
     
    13:19
    Petr Vondráček dostává menší trest za hákování. Přesilovka pro domácí.
     
    11:26
    Domácí si teď vytvořili další šanci. Kastner vypálil kotouč přes jednoho beka, následně se puk odrazil od Máje až ke Šťastnému, od kterého se kotouč odrazil a málem skončil v síti. Hostující brankař se ale včas dokázal přesunout.
     
    05:20
    Procházka teď zamotal hlavy hostujícím bekům. Výborně si najel do útočného pásma a svou kličkou se dostal až před Máje. Tam ovšem nedokázal přesněji zakončit a puk se odrazil pryč. Domácí začínají být nebezpeční.
     
    04:24
    Nedvídek ujel do brejku, ale svůj samostatný únik nedokázal využít. Jeho bekhendovou kličku si Máj pohlídal.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 50. Brida (Procházka), 65. T. Půlpán - 59. Vlašín (Paták)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Rejl, Červený, Štědrý, Kováč, Čáp, Konečný, Souček, Pištora, Hlavatý, Filip, Pravda, Procházka, Štastný, Brida, Kastner, T. Půlpán, Nedvídek, Ropický, Bartoň, Ouzký.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (J. Čáp) – Pavlas, Roupec, Vondráček, Sčerban, Paták, Jurán, Pelikán, Vlašín, Marek, Tvarůžek, Horký, Pálka, Mašek.
    bahis siteleri