Chomutov – K. Vary 5:0 (kon.) | HC Kladno – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Vsetín – Kometa Brno 2:1 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 3:5 (kon.) | Vítkovice – Přerov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 1:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Slavia – Letňany 6:2 (kon.) | Jihlava – Písek 4:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 5:4 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 23.11.2012, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:40
    Ještě asi dalších tisíc střel Liberce, polovina z toho zblokovaná, polovina vyražená Veselým. Na konci všeho napálil tyčku prázdné branky zase Filip Chlapík.
     
    57:24
    Další pohlednou akci předvedl Filip Chlapík, až na to zakončení. Před Veselým byl sám a měl i kam zamířit. Puk ale poslal jen po ledě, kde opravdu nebyl prostor.
     
    54:47
    František Veselý vyjel daleko proti kotouči a zkusil rozehrát, Vojtěch Havlas však puk zachytil a pak střílel směr prázdná klec. Z velkého úhlu to ale neměl úplně snadné, taky že trefil jen boční oblouk.
     
    54:08
    Držení protihráče v podání Jana Heřmánka dává domácím naději, aby znovu ještě něco udělali se zápasem.
     
    52:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec to ale nechce nechat jen tak a znovu vede o dva góly! FILIP PYROCHTA obral o kotouč u červené čáry právě Radka Pilaře, pak si ještě vystřelil z Jana Skály a rázem byl před Veselým sám. Naznačil kličku, brankář proti němu vytasil svou hůl, ovšem liberecký bek rovnou zakončil pod horní tyčku. Chválil jsem před chvílí, musím pochválit i teď. Klobouk dolů - 3:5. Asistence: Vojtěch Havlas.
     
    49:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kýžený kontaktní gól domácích je na světě a ještě to tady bude drama! Radek Pilař předvedl parádní rychlost, když si najel za obránce na pas Marka Malinského. Hradecký kapitán pak vyřešil přečíslení na jedničku a až v posledním možném okamžiku poslal puk DRAHOŠI JEBAVÉMU do úplně jasné pozice. Opravdu parádní akce - 3:4! Asistence: Radek Pilař, Marek Malinský.
     
    46:36
    A naopak je tu výhoda pro Královské lvy. Robin Škoda to v útočném pásmu přehnal s důrazem a vysloužil si menší trest za krosček.
     
    46:18
    Škola čar a kouzel Františka Veselého. Jakub Kalfiřt si už myslel, že zakončuje do prázdné klece, já vlastně taky. To by ale na brankové čáře nesměla zůstat natažená ruka ležícího gólmana! Hradec v plném počtu.
     
    45:12
    Na druhé straně zamířila o kousek mimo střela Martina Šíra z jasné pozice. Možná ji ještě vytáhl brankář.
     
    44:40
    Daniel Voženílek mohl v oslabení využít práce parťáka Pilaře, ale i když měl hodně času i místa, nakonec zamířil těsně nad!
     
    44:06
    Michael Novák (HKR) - 2 minuty za podražení.
     
    44:06
    Proti Filipu Chlapíkovi musel v sólu zasahovat Veselý, Zdeňka Krále o chvíli později zastavil faul.
     
    41:08
    Tomáš Havlín nechal v cestě koleno Josefu Wolfovi, který to bude na střídačce ještě dlouho vydýchávat. Havlín si byl svého prohřešku hned vědom, přesto mohl rozhodně dostat víc než jen dvě minuty. Klasická přesilovka pro Hradec.
     
    37:48
    Na Františka Veselého dnes opravdu klasickou střelou recept nenajdete. Teď ramenem vyškrábl další střelu Vojtěcha Havlase.
     
    36:35
    David Voříšek na poslední chvíli zastavil kotouč smeřující na Michala Gecka, který by pálil do prázdné.
     
    35:55
    Lukáš Bezděk na útočné modré zaváhal a pustil do nájezdu jednoho ze svých soupeřů. Situaci přesto ještě zvládl, když mu kotouč vypíchl, ale dle verdiktu sudího to bylo nedovoleně. Menší trest za sekání, přesilovka pro Liberec.
     
    34:51
    Brejková situace tři na dva na druhé straně nechala vyniknout Františka Veselého. Tím smutným je autor předchozí branky Vojtěch Havlas.
     
    33:10
    Zničehonic ovšem ujeli dopředu dva domácí proti jedinému obránci! Josef Wolf kotouč podržel a pak ho už nabídl Davidu Gančarčíkovi, ani ten ho ale v dobré pozici netrefil! Hosté v plném počtu.
     
    32:12
    Daniel Šeps na hranici brankoviště promáchl prudký pas od mantinelu!
     
    31:05
    Tentokrát přichází početní výhodaa pro Hradec, o níž se perfektním pohybem postaral Daniel Voženílek. Petru Artlovi pak už nezbylo než ho podrazit a k trestoměřičům odchází bez jediného slůvka.
     
    29:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvě sekundy po vypršení hradeckého trestu hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Filip Pyrochta vystřelil od modré čáry a kapitán VOJTĚCH HAVLAS ztečoval kotouč do mezírky ve výstroji Františka Veselého. Ten zatím s žádným inkasovaným gólem nemohl nic dělat - 2:4. Asistence: Filip Pyrochta, Pavel Zacha.
     
    27:55
    Michael Novák odchází za katr s trestem za sekání, to znamená další příležitost pro mladíky se severu Čech.
     
    27:48
    Ale i František Veselý se musí činit. Za svá záda nepustil ani střelu Pavla Zachy, ani dorážku z hole Jana Ordoše.
     
    24:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Úplně zbytečný gól z pohledu domácích a napřed je zase Liberec! Situace nevznikla z žádného přesilovkového tlaku, Hradečtí se jen po střídání nestačili dost rychle zformovat. Filip Chlapík pak z pravé strany našel z druhé vlny rozjetého MICHALA GECKA, který poslal kotouč o tyčku za Veselého záda - 2:3. Asistence: Filip Chlapík.
     
    23:54
    Další komplikace pro Královské lvy má podobu dvouminutového trestu pro Martina Matějčka za faul loktem.
     
    22:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ovšem Hradci Králové nevydrželo vedení dlouho. Prostor za obranou dostali FILIP CHLAPÍK se Zdeňkem Králem, který dostal pas od svého parťáka, ale na hranici brankovišti byl dvěma hráči od puku odstaven. Tím pádem ale už nikdo nezbyl na dojíždějícího Chlapíka, který volný kotouč poslal do prázdné - 2:2! Asistence: Zdeněk Král.
     
    20:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na liberecké střídačce vládne ticho. Jakmile naskočil vyloučený hráč do hry, přejeli Hradečtí dopředu a bleskurychle otáčejí zápas! Marek Malinský cpal kotouč z pravé strany do brankoviště Radku Pilařovi, který na něj sice nedosáhl, ale dojíždějící DANIEL VOŽENÍLEK už ano. Stačilo mu jen trefit odkrytou svatyni - 2:1! Asistence: Marek Malinský.
     
    18:46
    Domácí se chvíli motali kolem útočné modré, rozhodčí ale nepřerušili hru pro ofsajd. Důvodem je zjevná hra Hradce Králové v šesti. Přesilovou hru si vyzkoušejí také Bílí Tygři.
     
    15:48
    Poprvé v zápase posílají sudí jednoho z hokejistů na trestnou lavici. Potrestaným je Martin Šír za držení protihráče, na přesilovku jdou domácí.
     
    13:36
    A jsou tu ještě dvě gólovky pro domácí! Nejprve Matěj Matouš dlouho váhal, aby nakonec poslal jen pomalou střelu do náručí Hosnedla, a pár sekund nato promáchl před prázdnou bránou Drahoš Jebavý!
     
    13:04
    Liberecká obrana je stále v letargii, až poslední obránce teď musel nataženou bruslí zablokovat hradecké přečíslení dva na jednoho.
     
    10:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale nenechte se zmýlit, máme vyrovnáno! Za hostující klecí měl dostatek volnosti právě DAVID GANČARČÍK. Vykroužil tak rovnou do ohně a i když napoprvé ještě nevyužil pomalého přesunutí Hosnedla, z dorážky už svůj úkol splnil a poslal kotouč přesně pod víko - 1:1! Asistence: Marek Malinský.
     
    09:13
    Hradečtí nevědí, kde jim hlava stojí. Liberec naplno roztáčí svůj kolotoč.
     
    07:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trochu smůla pro Východočechy, že inkasují zrovna chvíli po své vlastní možnosti. Ondřej Šťáva na modré čáře dobře věděl, co dělá, když poslal střílenou přihrávku na hůl JAKUBA KALFIŘTA. Ten ji dokázal ztečovat mimo dosah Veselého a hosté se ujímají vedení - 0:1. Asistence: Ondřej Šťáva.
     
    07:33
    No a domácí mohli potrestat chybu v rozehrávce soupeře! Josef Wolf za bránou zachytil kotouč a nabídl ho Davidu Gančarčíkovi, který ale ze slibné pozice přestřelil!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Gančarčík (Malinský), 21. Voženílek (Malinský), 50. Jebavý (Pilař, Malinský) - 8. Kalfiřt (Šťáva), 23. Chlapík (Král), 25. Gecko (Chlapík), 30. Havlas (Pyrochta, Zacha), 53. Pyrochta (Havlas)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Petr) – Skála, Bezděk, Novák, Novotný, Souček, Matějček, Voříšek, Havránek – Matouš, Malinský, Gančarčík, Wolf, Voženílek, Šeps, Jebavý, Pilař "C", Klemenc. Trenér: Petr Luštinec.
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) – Šťáva, Šír, Arlt, Havlín, Kupčík, Pyrochta, Zedek – Babec, Kalfiřt, Hrníčko, Chlapík, Král, Gecko, Kratochvíl, Škoda, Ordoš, Havlas "C", Zacha, Heřmánek. Trenér: Jan Šťastný.

    Rozhodčí: Kareš – Čížek, Kis.
    bahis siteleri