Jablonec – Ústí n. L. 5:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
5:0 (4:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Úterý 27.11.2012, 16:00 • Chance aréna, Jablonec • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    52
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Debakl pokračuje i v druhém poločase. Hosté si nepohlídali osamoceného LUKÁŠE TŘEŠŇÁKA, který neměl větší problém z penaltového prostoru zakončit za záda Zachardy - 5:0.
     
    33
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Střelnice na jablonecké Střelnici pokračuje. Hosté se znovu nestačili včas vrátit a již po čtvrté inkasují. Tím posledním, kdo tentokrát zakončoval jabloneckou akci byl LUKÁŠ ZOUBELE, který krásně přeloboval gólmana a posla míč do sítě - 4:0.
     
    31
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Hosté ale nezahráli rohový kop vůbec dobře a hned po něm poslali Baumit do rychlého brejku. Unikající Třešňák našel svou kolmicí přesně volného ANESE HAURDIČE, který neměl větší problém poslal míč do odkryté branky - 3:0.
     
    27
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Baumit se svou trpělivou kombinací dostal až před šestnáctku Ústí. Tam se odhodlal vypálit TOMÁŠ JABLONSKÝ a nemířil vůbec špatně. Jeho rána skončila přesně v pravé šibenici Zachardovi klece - 2:0.
     
    7
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Domácí předvedli ukázkovou akci, po které se dostávají do vedení. Na přední tyč si zběhl LUKÁŠ TŘEŠNÁK a pohodlně otevřel skóre - 1:0.

    Jakub Martínek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 7. Třešňák, 27. Jablonský, 31. Haurdić, 33. Zoubele, 52. Třešňák


    FK Jablonec: Špit - Simerský, Kysela, Štochl, Kovařík (73. Čížek) - Loučka "K" - Zoubele, Vaněk, Haurdić, Jablonský - Třešňák.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Zacharda - Dvořák "K", Džuban, Zeman, Folwarczny - Peterka, Štrbák, Hrošovský, Volek (72. Holek) - Moulis, Veverka (62. Hanich).

    Rozhodčí: Houdek - Urban, Hrabovský

    Diváci: 658
    bahis siteleri