Jihlava – Sparta 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 2:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:1 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Čtvrtek 29.11.2012, 17:30Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Hradečtí se pravděpodobně stanou vítězi tohoto střetnutí! V nastaveném čase tlačili více hosté, dopředu se ale ještě dostal HARIS HARBA. Bosesnký útočník lehkým obloučkem zamířil z malého vápna do branky. Míč se ještě otřel o tyčku, nic na tom ale nemění.
     
    77
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zřejmě přivolal! Hradečtí šli do brejku, který založil Haris Harba krásnou přihrávkou za obranu na nabíhajícího Vojtěcha Štěpána. Ten z levé strany předložil balón EMIRU HALILOVIČOVI, který měl před sebou prázdnou branku. Míč si ještě zpracoval a už už to vypadalo, že gólu zabrání natahující se brankář Bolek, ale hradecký fotbalista jej dokázal přetlačit.
     
    20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté jdou vedení! Hradečtí hráči nebyli důrazní ve své šestnáctce, což Západočeši nemilosrdně ztrestali! Na malém vápně nejprve střílel František Ševinský, přičemž jeho pokus ještě Jiří Lindr vyrazil. V předbrankovém prostoru se ale ještě nacházel JAKUB HORA, který doklepl balón pohotově do poloodkryté svatyně Hradce.

    Sanny Muharem

    Branky: 77. Halilovič, 90+3. Harba - 20. Hora

    Karty:   58. Jánošík (HKR), 90+1. Šisler (HKR) - 37. Štípek (PLZ)


    FC Hradec Králové: Lindr – Schwarz, Jánošík, Fukal (c) , Poděbradský – Voltr (68. Zelený), Hochmeister, Harba, Šisler, Štěpán (90+1. Rezek)– Halilovič (88. Zec).
    FC Viktoria Plzeň: Bolek (78. Pavlík) – Limberský, Ševinský (c), Čišovský (65. Horváth), Procházka – Zeman (72. Malakyan), Darida, Rajtoral, Štípek – Ďuriš, Hora.

    Rozhodčí: Adam – Filípek, Černý

    Diváci: 2025
    bahis siteleri