Jihlava – Sparta 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 2:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:1 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Čtvrtek 29.11.2012, 17:30Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Hradečtí se pravděpodobně stanou vítězi tohoto střetnutí! V nastaveném čase tlačili více hosté, dopředu se ale ještě dostal HARIS HARBA. Bosesnký útočník lehkým obloučkem zamířil z malého vápna do branky. Míč se ještě otřel o tyčku, nic na tom ale nemění.
     
    90+1
    Za faul ještě v samém závěru obdržel žlutou kartu domácí Jan Šisler.
     
    90+1
    Poslední změna na hradecké straně. Na poslední minuty okusí tempo hry i Tomáš Rezek, dolů míří Vojtěch Štěpán.
     
    90
    A rozhodnout mohl František Rajtoral! Ten totiž zůstal sám za obranou, ale z ostrého úhlu napálil míč pouze do boční sítě!
     
    88
    Další změna v hradecké sestavě. Na hřiště se podívá talentovaný mladík Asim Zec, jenž střídá autora gólu Haliloviče.
     
    87
    Po Horváthově centru se dostal míč až do sítě, avšak jeden z hostujících hráčů stál v ofsajdovém postavení. Branka tak nemůže být uznána.
     
    78
    A hosté musí vyměnit brankáře. Při inkasované brance se zranil Petr Bolek, na jeho míso teď musí Roman Pavlík.
     
    77
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zřejmě přivolal! Hradečtí šli do brejku, který založil Haris Harba krásnou přihrávkou za obranu na nabíhajícího Vojtěcha Štěpána. Ten z levé strany předložil balón EMIRU HALILOVIČOVI, který měl před sebou prázdnou branku. Míč si ještě zpracoval a už už to vypadalo, že gólu zabrání natahující se brankář Bolek, ale hradecký fotbalista jej dokázal přetlačit.
     
    72
    Plzeň opět střídá. Zápasové tempo okusí i Edger Malakyan, do sprch jde Martin Zeman.
     
    68
    I domácí trenér provádí změnu. Ze hřiště míří Radek Voltr, který přepouští své místo Jaroslavu Zelenému.
     
    65
    A hosté poprvé střídají. Pavel Vrba posílá na hrací plochu svého špílmachra Pavla Horvátha, jenž nahrazuje Mariána Čišovského.
     
    58
    Peter Jánošík se provinil proti pravidlům a vidí od hlavního rozhodčího kartu barvy žluté.
     
    57
    K míči se postavil Vojtěch Štěpán a málem se radoval! Jeho technická rána totiž skončila na břevně plzeňské branky!
     
    54
    Další hradecká šance! Jan Šisler vyvezl balón z vlastní poloviny, poté ho předložil na pravou stranu, kde se nacházel Haris Harba. Tento fotbalista vytáhl další povedený střelecký pokus, s pomocí teče jednoho z hostujících hráčů ale končí opět těsně vedle!
     
    51
    Polil snad Hradecké o poločase někdo živou vodou? Zatím to tak vypadá! Haris Harba udělal kličku lehce před vápnem a následně se prezentoval velmi zajímavou střelou! Balón skončil jen těsně vedle tyčky branky, kterou hájí Petr Bolek.
     
    47
    A do druhého poločasu mohl vstoupit lépe Hradec! Emir Halilovič se uvolnil na středu hrací plochy a následně vypálil levačkou! Jeho střelecký pokus minul branku Plzně jen o pár decimetrů!
     
    37
    Za předchozí zákrok ale plzeňského kohouta nemůže minout karta. David Štípek se tak jako první zapisuje do nelichotivé statistiky hlavního arbitra.
     
    20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté jdou vedení! Hradečtí hráči nebyli důrazní ve své šestnáctce, což Západočeši nemilosrdně ztrestali! Na malém vápně nejprve střílel František Ševinský, přičemž jeho pokus ještě Jiří Lindr vyrazil. V předbrankovém prostoru se ale ještě nacházel JAKUB HORA, který doklepl balón pohotově do poloodkryté svatyně Hradce.
     
    6
    Tak a máme tu první výraznější šanci! Hradečtí se vydali dopředu, situaci tři na tři táhl především Haris Harba, jenž se dokázal uvolnit od svého protihráče. Posléze našel na levé straně Radka Voltra, který si udělal kličku na střed a z rohu vápna vystřelil na Bolka, ten střelu chytil!

    Sanny Muharem

    Branky: 77. Halilovič, 90+3. Harba - 20. Hora

    Karty:   58. Jánošík (HKR), 90+1. Šisler (HKR) - 37. Štípek (PLZ)


    FC Hradec Králové: Lindr – Schwarz, Jánošík, Fukal (c) , Poděbradský – Voltr (68. Zelený), Hochmeister, Harba, Šisler, Štěpán (90+1. Rezek)– Halilovič (88. Zec).
    FC Viktoria Plzeň: Bolek (78. Pavlík) – Limberský, Ševinský (c), Čišovský (65. Horváth), Procházka – Zeman (72. Malakyan), Darida, Rajtoral, Štípek – Ďuriš, Hora.

    Rozhodčí: Adam – Filípek, Černý

    Diváci: 2025
    bahis siteleri