Jihlava – Motor ČB 5:3 (kon.) | Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:1 (kon.)
Olomouc – HC Kladno 5:3 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Sparta – Ústí n/L 7:2 (kon.)
Pardubice – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 6:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:3 (0:2, 3:1, 2:0)
HC Kladno
Sobota 08.12.2012, 15:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    52:39
    Vojtěch Šilhavý kličkoval domácím pásmem až k brankovišti, za záchranou brzdu zatáhl Daniel Kunce (OLO). Hosty čeká vůbec první početní výhoda.
     
    48:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci v přesilové hře odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Po dlouhém obléhání hostujícího pásma vystřelil Patrik Kovář sice mimo, odražený kotouč od mantinelu ale umístil tam, kam chtěl MILAN OSTŘANSKÝ. Asistence: Patrik Kovář.
     
    47:01
    Jan Lukáš si málem sám zavařil. Olomoucký gólman poslal puk totiž přímo Tomáši Redlichovi, který se ještě snažil najít Jiřího Kallu. Mora se ubránila.
     
    46:36
    Jakub Schejbal napálil puk do horní tyče.
     
    46:21
    Martin David (KLA) oslabuje hostující celek, provinil se podražením.
     
    45:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí dokonávají obrat! Daniel Kunce obkroužil s kotoučem okolo hostující branky a poslal jej Davidu Brančíkovi, který se pokusil vystřelil z první. Přestože se to domácímu hráči nepovedlo, doskákal puk na hůl DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který jej dopravil do klece. Asistence: David Brančík, Daniel Kunce.
     
    38:09
    Milan Ostřanský (OLO) se snažil kotouč protlačit do hostující klece tak důsledně, až jej zezadu napadl Patrik Vodák (KLA). Oba dva hráči si připíší dvě minuty na trestné.
     
    37:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nádherná kombinace Kohoutů vedla k vyrovnávající brance. David Šťastný si vyměnil kotouč s Jakubem Schejbalem, přenechal jej DANIELU KUNCEMU, jenž si s pukem vybruslil mezi kruhy a prostřelil Exnera. Asistence: David Šťastný, Jakub Schejbal.
     
    28:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se během necelých dvou minut dostávají soupeři na dostřel. DAVID ŠŤASTNÝ vstřelil zpoza kladenského obránce a kotouč mezi betony propadl až do brány. Bez asistence.
     
    27:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí prosazují a snižují na rozdíl dvou branek. Nahozený kotouč Radkem Čípem neudržel kladenský brankář v lapačce, na což zareagoval pohotově JAKUB LEHEČKA a zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Radek Číp.
     
    26:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To už snad není možné. Zatímco olomoučtí hokejisté mají více ze hry, vytvořili si více šancí a soupeře prakticky do ničeho nepustili, jen Kladno střílí branky. Důraz před domácí klecí přetavil ve třetí branku JIŘÍ KALLA. Asistence: Dominik Habrdla.
     
    23:17
    Dvě minuty pro Martina Davida (KLA) za hákování.
     
    23:06
    Ani Richard Vaculín tváři v tvář Jiřímu Exnerovi neuspěl. Domácí mají opravdu smůlu.
     
    21:27
    Patrik Machala dostal puk do prostoru před brankovištěm Kladna, ovšem na gólmana soupeře si nepřišel.
     
    19:20
    Tak ještě před koncem první dvacetiminutovky bude hrát Mora přesilovku. Na trestnou míří Martin Gottlieb (KLA).
     
    14:15
    Aleš Jergl se objevil sám před hostujícím brankovištěm, ale v obrovské příležitosti napálil kotouč jen do gólmana.
     
    14:03
    Aleš Hájek (KLA) nabízí soupeři početní výhodu. Hráč Kladna se provinil hákováním.
     
    13:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvanáct vteřin po vstřelené brance získávají hosté dvoubrankové vedení. V samostatném úniku faulovaný MARTIN GOTTLIEB se postavil k trestnému střílení a blafákem poslal puk za záda Jana Lukáše.
     
    13:28
    Bylo nařízeno trestné střílení pro Kladno.
     
    13:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je velmi kruté pro domácí tým, který svého soupeře prakticky do ničeho nepustil. TOMÁŠ REDLICH obdržel kotouč na levé straně a prudou ránou zamířil pod horní tyčku. Asistence: Jan Znamenáček, Martin Gottlieb.
     
    08:54
    Petr Janeček (KLA) opouští hrací plochu za podražení.
     
    04:56
    Jakub Lehečka převzal kotouč mezi kruhy, ovšem tvíři v tvář kladenskému brankáři nemířil přesně. Olomoucký hráč se pokusil zakončit mezi betony, Jiří Exner je včas zklapl.
     
    03:17
    Nejprve napálil Jakub Lehečka kotouč do brnakové konstrukce. Chvíli na to se nedovoleným zákrokem provinil Aleš Hájek (KLA), který inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    00:47
    První pětka Kohoutů se hned po vyhraném buly nasunulo do hostující třetiny a Kladenští měli co dělat, aby neinkasovali. Celý závar skončil přerušenou hrou, kdy v brankovišti zůstal ležet Jiří Exner.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 28. Lehečka (Číp), 29. Šťastný, 38. Kunce (Štastný, Schejbal), 46. Šťastný (Brančík, Kunce), 49. Ostřanský (Kovář) - 14. Redlich (Znamenáček, Gottlieb), 14. Gottlieb (pen.), 27. Kalla (Habrdla)


    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) – Jergl J., Pšeja, Kovář, Brančík, Schejbal J., Hradil Z. – Lehečka, Číp, Jergl A. – Machala, Kunce, Šťastný – Ostřanský, Novotný, Vaculín – Zítka, Fibrich.
    HC Kladno: Exner (Schröder) – Hájek, David, Vodák, Kolařík, Tomáš – Slánský, Šilhavý, Znamenáček, Kobes, Redlich, Kalla, Habrdla, Gottlieb, Véber, Novák, Janeček, Fiala, Pípal, Král, Vyšín.

    Rozhodčí: Mikula – Rožánek, Vengřín
    bahis siteleri