Třinec – Vsetín 3:4 (po s.n.) | Olomouc – Havířov 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:5 (kon.) | Letňany – HC Kladno 5:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 6:1 (kon.)
Písek – Liberec 4:2 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 2:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 4:3 (po s.n.)
Kometa Brno – Přerov 8:1 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 08.12.2012, 19:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    V tomto zápase platilo, že vyhrál šťastnější tým. Energie měla v poslední části několikrát namále, ale Indiáni své vyložené šance neproměnili. Když se však do příležitosti prosmýkli hosté, byli nemilosrdní a krátce před sirénou rozhodli. Vedoucímu celku tabulky nepomohla ani závěrečná power play, kterou sehrál staticky, a tak Karlovým Varům podlehl potřetí v sezóně. (21:05:17)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:21
    Plzeň to zkouší bez gólmana!
     
    56:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velice důležitý gól pro hosty. Ti přečíslili Plzeň v jejím pásmu, Osmík poslal zadovku na hůl ADAMA KOZÁKA, který bekhendem trefil odkrytou část branky. Asistence: Martin Osmík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Plzenští hokejisté šli v úvodu třetiny zaslouženě do vedení, ale vlastní nepozorností dovolili soupeři vyrovnat. Šance na úspěch jsou tak v poslední třetině naprosto vyrovnané.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    26:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už to ale neplatí, protože Energie potrestala opadlou pozornost domácích v pásmu beze zbytku, když ONDŘEJ BERÁNEK zblízka znovu srovnává. Asistence: Martin Osmík, Adam Kozák.
     
    24:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou znovu do vedení. Michel vrátil kotouč z kruhu na modrou, odkud JAN PROKOP pálí přesně pod víko. Asistence: David Michel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Plzeň má zatím více ze hry, ale ta tam je jejich lehkost kombinací ze začátku sezóny. Karlovy Vary zatím drží nadějný vyrovnaný stav a dokazují, že se jim proti tradičnímu rivalovi daří. Těšme se na události druhé třetiny, která začne přibližně v 19:40.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    10:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie proměňuje přesilovku, když z minima těží maximum. LUKÁŠ BLÁHA totiž zaskočil svou dalekonosnou střelou Pacla a srovnává. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    10:06
    Plzeňský kapitán si najel zprava a střelou hledal mezírku mezi betony. Neúspěšně.
     
    10:06
    Po faulu Vaňka budou mít domácí k dispozici trestné střílení!
     
    04:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se zaslouženě ujímají vedení. Od prvních minut jsou jasně aktivnější, což je odměněno vedoucí brankou. Polatovi se zadařilo obelstít protihráče, dostal se s pukem za něj a na šířku brankoviště přesně našel PATRIKA OPAVU, který se nemýlil. Asistence: Matěj Polata, Lukáš Vlček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zato Karlovarští zase budou obhajovat pozici lepšího z obou mužstev. V předchozích třech zápasech totiž nasbírali z možných devíti sedm bodů za dvě výhry a jednu prohru po nájezdech. A tuto pozitivní bilanci mají jistě v plánu v Plzni ještě zvýraznit.
    Včera se dobře nažhavili při domácí výhře 5:1 nad letňanskými Letci, a tak nečekejme nijak jednoduchou zápletku. Ale taková už jsou západočeská derby.
     
    Ve čtvrtém západočeském derby se budou chtít ukázat samozřejmě oba týmy, ale indiáni mají dvojnásobně větší motivaci. Ač jsou na prvním místě tabulky, už zdaleka neválcují své soupeře tak, jak byli v první části soutěže zvyklí. Jejich dolů - nahoru výkony většinou skončí tak, že venku modrobílí prohrají, aby doma skládali před vlastními fanoušky reparát.

    Tento vzorec už funguje sedmý týden, bude i dnes? Včera totiž indiáni ztratili utkání na Slavii v bouřlivé přestřelce 5:7.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 5. Opava (Polata, Vlček), 25. Prokop (Michel) - 11. Bláha (Rubeš), 27. Beránek (Osmík, Kozák), 57. Kozák (Osmík)


    HC Plzeň 1929: Pacl - Polívka, Kaňák, Hůlka, Lobo, Walter, Beneš, Švarc, Vlček, Prokop, Kristl, Opava, Polata, Michel, Uhlík, Indrák, Suchý, Jakubec, Starý, Kepka, Přikryl.
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař - Šafář, Beránek, Molnár, Kozák, Vaněk, Rubeš, Novák, Hroch, Bláha, Čejka, Petrov, Veverka, Michálek, Osmík, Janta, Kodl, Janás.

    Rozhodčí: Mandrysz - Malý, Kotyza
    bahis siteleri