Třinec – Vsetín 3:4 (po s.n.) | Olomouc – Havířov 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:5 (kon.) | Letňany – HC Kladno 5:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 6:1 (kon.)
Písek – Liberec 4:2 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 2:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 4:3 (po s.n.)
Kometa Brno – Přerov 8:1 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:5 (0:4, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 08.12.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Hezké sobotní poledne, je pro mě milým potěšením pro vás komentovat další zápas havlíčkobrodské mládeže. Dnes vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Mountfield v rámci 26. kola extraligy staršího dorostu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Rebelové jdou do zápasu z hodně nepříjemné výchozí pozice. Naposledy dokázali bodovat ve 4. kole, kdy doma zdolali Hradec Králové 3:2. Včera prohráli 1:3 právě na ledě Královských lvů, což pro ně byla už dvacátá porážka v řadě. Výsledkové trápení může zlomit havlíčkobrodská družina právě v dnešním duelu proti Českým Budějovicím, které v posledním měření sil na jejich ledě prohnala v cestě za třemi body. Havlíčkův Brod je v tabulce skupiny Střed se čtyřmi body stále beznadějně poslední.
     
    České Budějovice jsou na tom o poznání lépe než jejich soupeř z Kotliny, ale trápí je velká nevyrovnanost výkonů, když takřka pravidelně střídají vítězství s porážkami. Tomu odpovídá i postavení v tabulce, kde Jihočeši drží 4. příčku. Tým od Černé věže rozhodně ještě má o co hrát, protože účast v play-off, kam přímo postupuje právě první čtyřka, ještě zdaleka nemá jistou. Do jihočeské metropole si tak určitě bude, i jako papírový favorit, chtít odvézt plný bodový zisk.
     
    Vzájemné zápasy:

    České Budějovice - Havlíčkův Brod 6:1
    Havlíčkův Brod - České Budějovice 1:3
    České Budějovice - Havlíčkův Brod 2:1

     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček (Brož) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Salát, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.

    HC Mountfield:
    Sova - Malovec, Brož II, Kadlec, Matoušek, Břečka, Piegl (A), Kutiš, Žáček - Prokeš, Panáček, Ruda, Smejkal (A), Michálek, Krátoška (C), Vácha, Šafář, Koupal.

    Rozhodčí:
    Svatopluk Kopeček - Jan Kleprlík, Petr Velinský. .
     
    Hráči už jsou na ledové ploše, do začátku utkání zbývají okamžiky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Hosté byli úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a hned se probili do zakončení. Střela Reného Piegla od modré čáry mířila k přední tyčce, kde zasáhl pozorný brankář Vaněček.
     
    01:00
    Utěšenou, ale hodně nebezpečnou ránu vyslal na havlíčkobrodskou bránu z pravého kruhu Josef Žáček a brankář Vaněček viděl puk až na poslední chvíli, ale i přesto vytěsnil betony kotouč od bližší tyčky.
     
    01:25
    České Budějovice zatím mají jednoznačně navrch a vehementně buší do obranného bloku domácích, který neví, kam dřív skočit. Gólman Vaněček už si připsal řadu úspěšných zákroků a drží svůj tým v těžkých chvílích.
     
    02:10
    Do útočného pásma se dostali také Rebelové, ale k nebezpečnějšímu zakončení se přes důraznou obranu hostů, jež rychle získala puk, neprotlačili.
     
    03:00
    Hra má velmi plynulý spád, zatím se skoro vůbec nepřerušuje. Oba týmy se snaží proniknout na dostřel soupeřovy brány a zakončit, jenže obě defenzívy si teď počínají velmi zodpovědně.
     
    03:25
    Ve středním pásmu zůstal ležet jeden z hráčů brodského souboru, ale rozhodčí vylučovat nebudou. Otřesený hokejista se nakonec sám zvedl z ledu a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    04:00
    Hosté zatím velmi dobře brání svou modrou čáru a Rebely nepouštějí blíže k brankáři Sovovi, který teď úspěšně zasahoval proti Polákově střele z pravého kruhu.
     
    04:40
    Havlíčkův Brod si vypomohl proti narůstajícímu tlaku svého soupeře zakázaným uvolněním a Jihočeši hned po vhazování střelou z prostoru kruhů zahrozili. Vítek Vaněček byl znovu na místě a přerušil hru.
     
    05:00
    Domácí si stále nevědí rady s aktivně napadajícími protihráči, kteří velmi dobře bruslí a neponechávají svému soupeři takřka žádný prostor pro kombinaci.
     
    05:20
    Havlíčkobrodská družina získala puk do své moci, jenže při rozehrávce si neporozuměla a vyhodila přes všechny čáry na další zakázané uvolnění.
     
    06:00
    Mladí Rebelové se na chvíli nastěhovali do útočného pásma, jenže o puk byli znovu velmi rychle odzbrojeni. Z českobudějovického protiútoku nebezpečně pálil Aleš Krátoška, jenže z mezikruží nechal u tyčky vyniknout jen brankáře Vaněčka.
     
    06:25
    Mladý gólman Havlíčkova Brodu su na nedostatek práce zatím rozhodně nemůže stěžovat, protože na jeho svatyni létá jedna rána za druhou.
     
    06:40
    Další nebezpečné projektily z českobudějovických holí. Nejdříve střílel vedle z mezikruží Radek Prokeš, po čemž se puk odrazil od zadního mantinelu a z úhlu dorážel Jiří Smejkal, ale trefil jen boční síťku.
     
    07:40
    Jan Michálek vyslal hodně nebezpečnou ránu od modré čáry, jež letěla pod horní tyčku. Brankář Vaněček ale pohotově zareagoval a vyrážečkou puk vytěsnil do ochranné sítě.
     
    08:30
    Tlak Jihočechů vyústil v první vyloučení. Potrestaným hráčem se stal Daniel Salát (HBR), jenž se provinil krosčekem.
     
    08:40
    Havlíčkův Brod byl úspěšnější na vhazování ve svém území a okamžitě vyhodil do pásma svého soupeře.
     
    09:00
    Domácí přerušili i druhý útok soupeře a vyhodili, jenže tým zpod Černé věže už je v útočném pásmu a rozjíždí svou kombinaci.
     
    09:19
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice nakonec přesilovou hru využívají a ujímají se zaslouženého vedení! Kotouč putoval po ose Jiří Smejkal - Radek Prokeš - DAVID RUDA, přičemž posledně jmenovaný přesnou přihrávku zpoza brány uklidil z hranice brankoviště za Vaněčkova záda! Asistence: Radek Prokeš, Jiří Smejkal.
     
    09:59
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, kteří už prohrávají o dvě branky! Do samostatného úniku se dostal Aleš Krátoška, který sice se svou kličkou ztroskotal na betonech Vítka Vaněčka, ale JAN MICHÁLEK pohotovou dorážkou poslal kotouč do sítě! Asistence: Aleš Krátoška, Jakub Malovec.
     
    10:15
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelná kanonáda se teď v Kotlině strhla v podání hostů, kteří vedou už o tři branky! Jakub Šafář vyslal přihrávkou po křídle do šance KARLA VÁCHU, který si srovnal puk na holi a nechytatelnou dělovkou pod horní tyčku rozjásal svůj tým potřetí! Asistence: Jakub Šafář.
     
    10:15
    Lavička Havlíčkova Brodu reaguje na katastrofální minutu, během níž domácí inkasovali třikrát, oddechovým časem.
     
    11:30
    Na obrázku hry se však vůbec nic nemění. Domácí se s vypětím všech sil brání neuvěřitelně rozjetému soupeři, který si vytváří jedno gólovou šanci za druhou. Teď musel na poslední chvíli proti střele zblízka znovu zasahovat Vítek Vaněček.
     
    12:20
    Havlíčkův Brod na chvíli vyvezl kotouč ze svého pásma a přerušil nápor Jihočechů, jenže hosté v červených dresech už jsou znovu nastěhováni kolem jeho branky.
     
    13:00
    Hraje se teď ve středním pásmu, což samozřejmě vyhovuje Rebelům, kteří se mohou trochu vzpamatovat ze tří tvrdých úderů. České Budějovice zatím hrají ve velké pohodě a sluší se dodat, že nebýt skvěle chytajícího Vítka Vaněčka, mohlo už být skóre mnohem vyšší.
     
    14:00
    Další dvě nebezpečné střely. Nejdříve zkoušel brankáře Vaněčka neúspěšně překvapit ranou k bližší tyčce Milan Břečka, potom pálil od modré čáry René Piegl, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    14:22
    Stále sledujeme hru na jednu branku. Nyní Rebelům pomohlo to, že si hosté nepohlídali přechod do útočného pásma a dopustili se postavení mimo hru.
     
    14:32
    Znovu musel hasit požár až gólman Vaněček, který schoval ve své výstroji nahazovaný puk zpoza brány. A měl na to minimum času, protože hejno hostujících hráčů se kolem něj okamžitě seskupilo k případným dorážkám.
     
    15:10
    Havlíčkův Brod má stále obrovské problémy s tím, aby udržel českobudějovické střelce na uzdě. Jihočeši řádí jako utržení ze řetězu, svého soka z Kotliny pouští k puku jen na několikasekundové intervaly.
     
    16:24
    Tak teď měla parta kolem gólmana Vaněčka i pořádnou dávku štěstí. Při signalizované výhodě se natlačil až před branku Aleš Krátoška, ale vylámal si zuby na maskovaném muži domácích. Marek Bancíř (HBR) vyloučen za hákování.
     
    17:00
    Obrovská přetlačovaná před brankou Rebelů nakonec vyzněla lépe pro Rebely, kteří okamžitě poslali kotouč dlouhým vyhozením až do hájemství brankáře Sovy, který se zatím ve svém brankovišti musí hodně nudit.
     
    17:47
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Na ledě zatím existuje jen jedno mužstvo, to českobudějovické, které navyšuje svůj náskok! V levém kruhu napřáhl při přesilové hře osamocený JIŘÍ SMEJKAL a dělovkou nad Vaněčkovo rameno rozjásal své spoluhráče! Asistence: David Ruda, Michal Kutiš.
     
    18:52
    Havlíčkův Brod chvíli podržel kotouč v útočném pásmu, ale opět se jednalo o záležitost, jež trvala pár okamžiků. Gólman Sova mohl zůstat klidný, zasahovat ani tentokrát nemusel.
     
    19:20
    Zato jeho protějšek v brodském brankovišti zase musel předvést své umění, když vyrážečkou zneškodnil střelu Martina Koupala, jenž střílel z pravého kruhu.
     
    19:48
    Do zakončení se konečně dostali i Rebelové, ale brankář Sova všechny jejich projektily z bezprostřední blízkosti vychytal. Po odpískání se strhl na ledě pěstní souboj, po němž jsou vyloučeni Aleš Krátoška (CEB) a Michal Semrád (HBR), kteří dostávají za hrubost trest na 5 minut plus do konce utkání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dvacetiminutovka je za námi a sluší se podotknout, že s velkou pravděpodobností rozhodla o dělbě bodů. České Budějovice na ledě jednoznačně dominovaly a svou obrovskou převahu přetavily hned ve čtyři přesné zásahy, když se postupně trefili do černého David Ruda, Jan Michálek, Karel Vácha a Jiří Smejkal. Před prostřední částí, jež začne zhruba ve 12:52, vede Mountfield v Havlíčkově Brodě jednoznačně 4:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Oba týmy se hned v úvodu prostřední části natlačily do zakončení, ale ani jeden z projektilů nebyl příliš nebezpečný, protože jim scházela potřebná přesnost.
     
    21:04
    Brankář Vaněček přerušil hru. když nahozený kotouč chytil do své lapačky a před dotírajícími útočníky Českých Budějovic raději neriskoval rozehrávku.
     
    21:30
    David Ruda nahazoval od modré čáry kotouč, ale ten zamířil hodně daleko od Vaněčkovy brány. Rebelové se vzápětí vydali kupředu, ale průnik Tomáše Ludvíka byl zastaven soupeřovou obranou už na modré čáře.
     
    22:28
    Hra se přeci jen oproti první dvacetiminutovce vyrovnala. Mnohem častěji se dostávají k puku i Rebelové, kteří se teď dokáží natlačit do Sovovy blízkosti.
     
    23:00
    Mladé bojovníky z Kotliny ale brzdí v rozletu i nepřesná rozehrávka. Teď vyhodil Havlíčkův brod na zakázané uvolnění, čímž daroval Jihočechům zadarmo buly ve svém pásmu.
     
    23:34
    Chvíli se hrálo nahoru - dolů, po čemž přišel stejný prohřešek proti pravidlům i na českobudějovické straně. Po odpískaném icingu se vhazuje po levici gólmana Sovy.
     
    24:10
    Filip Nováček si zkoušel vyměnit kotouč s Tomášem Ludvíkem, jenže oba útočníci si neporozuměli a po nepřesné přihrávce druhého jmenovaného mohou hrát hosté.
     
    25:00
    Oba týmy už hrají v plném počtu, pětiminutové tresty Aleše Krátošky Michala Semrád, kteří v posledních sekundách první třetiny svedli pěstní souboj, skončily.
     
    25:25
    Veledůležitý zákrok předvedl gólman Vaněček, na kterého se řítil úplně sám Michal Kutiš. Českobudějovický bek zvolil polovysokou střelu, ale ztroskotal na hbité lapačce!
     
    26:22
    Havlíčkův Brod dokázal po chvíli urputného souboje vyhnat celek z jihočeské metropole pryč ze svého pásma a při přechodu do útočného pásma si vykoledoval faul. Na trestnou lavici usedá Josef Matoušek (CEB) za držení protihráče.
     
    26:43
    Jihočeši začali oslabení velmi dobře. Okamžitě vyhodili kotouč do pásma Rebelů, kde se jim teď daří držet hru, čímž šetří drahocenné vteřinky ze svého trestu.
     
    27:21
    Tomáš Ludvík s Filipem Nováčkem se tlačili do zakončení před soupeřovou bránou. Prvně jmenovaný nakonec dokázal poslat kotouč směrem na bránu, ale byl tísněný a jeho projektil postrádal potřebnou razanci. Gólman Sova tak měl hodně ulehčenou úlohu.
     
    27:40
    Další nepřesnost v podání domácího celku, který si neporozuměl při rozehrávce nové útočné akce. Kotouč končí jen na zakázaném uvolnění.
     
    28:20
    Havlíčkobrodská družina se nakonec usadila v útočném pásmu, ale podařilo se jí to až v posledních sekundách přesilovky. Hosté ale získali kotouč a mohli udeřit, když z dobré pozice pálil Jan Michálek, ale neprostřelil pozorného Vítka Vaněčka.
     
    28:50
    Brodský gólman teď neudržel prudkou střelu z kruhu u své bližší tyčky v náručí a měl rázem velké problémy. Českobudějovičtí se okamžitě ujali odraženého puku, ale nakonec jej za brankovou čáru neprotlačili!
     
    29:40
    Klub zpod Černé věže si opět začíná vynucovat značnou územní převahu. Brodská obrana má, podobně jako v první třetině, spoustu práce a je přetížená, z čehož pramení velké množství zásahů Vítka Vaněčka.
     
    30:37
    Teď se povedlo domácím hráčům to, co se jim nedaří po celý zápas. Usadit se na souvislejší časový úsek v útočném pásmu a několikrát si vyměnit puk. Brankář Sova však zasahovat nemusel.
     
    32:10
    Obrovská šance Rebelů, kteří mohli snížit na 1:4! Matias Mäki, Martin Polák a Daniel Salát teď pořádně provětrali dosud spíše promrzlého Aleše Sovu, kterého nechala budějovická obrana na holičkách. Všichni tři Rebelové pálili z bezprostřední blízkosti, ale maskovaný muž hostů se blýskl ve výtečném světle!
     
    33:20
    Havlíčkovu Brodu jako kdyby tato šance vlila mnohem více elánu do žil. Brankář Dova musel znovu zasahovat, tentokrát proti střele z prostoru mezi kruhy, jíž vyrazil betony.
     
    34:35
    České Budějovice teď velmi dobře napadají havlíčkobrodskou rozehrávku už v jejím zárodku a mladým Rebelům to činí značné potíže.
     
    35:00
    Hraje se teď oboustranně vyrovnaný a bojovný hokej, který s sebou přináší minimum zajímavých okamžiků před oběma brankami. Obrany jsou teď na obou stranách pomyslné barikády pozorné.
     
    35:54
    Mountfield v této třetině musí pomýšlet mnohem více na zadní vrátka, než tomu bylo v uplynulém dějství. Havlíčkův Brod si počíná směrem dopředu o poznání lépe.
     
    38:00
    Obrázek hry se nemění. Stále sledujeme méně záživnější pasáž hry, kdy si obě strany v krátkém časovém sledu mění puk a do výraznější palebné příležitosti se nedostávají.
     
    38:54
    České Budějovice se pokusily o rychlý přechod do útočného pásma, ale neúspěšně. Čárový sudí signalizoval offside, který hlavní rozhodčí z pár sekund zapískal.
     
    39:48
    Kotouč se potuluje ve středním pásmu. Na větší šanci to už do druhé sirény nevypadá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část už nabídla o poznání vyrovnanější hokej. Rebelové se v průběhu první přestávky vzpamatovali z českobudějovické kanonády a počínali si o poznání lépe. Spokojenější však stále jsou hosté z jihočeské metropole, jež před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 13:31, vedou v Kotlině přesvědčivě 4:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Obrovská šance domácích hned v úvodu závěrečného dějství. Jeden z Rebelů, bohužel jsem nezahlédl jméno, ale mohl to být David Krajhanzl, se prosmýkl za obranu soupeře a střílel z bezprostřední blízkosti, ale fantastickým zákrokem lapačkou se zaskvěl Aleš Sova!
     
    41:10
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, ale obrana domácích v čele s gólmanem Vaněčkem se dokázala ubránit bez úhony. Nyní získala puk a sama jede kupředu.
     
    42:00
    Hraje se vyrovnaný hokej na obě strany. Chvíli diktují tempo hry domácích, jindy pro změnu České Budějovice. První housle však zatím hrají obě obrany.
     
    42:50
    Havlíčkův Brod vystihl českobudějovickou rozehrávku a dostal se do šance. Svižnou střelu z velkého úhlu nakonec gólman Sova řešit nemusel, protože proletěla kousek od jeho vzdálenější tyčky.
     
    43:20
    Na druhé straně ledové plochy o sobě dal vědět povedenou střelou z levého kruhu Petr Panáček, ale kotouč poslal kousek od vzdálenější tyčky.
     
    44:10
    Hra je zatím velmi plynulá, rozhodčí už dlouho nemuseli přerušovat hru. Oba týmy se pokoušejí rozehrát, ale na hole se jim začínají lepit nepřesnosti.
     
    45:00
    Fanoušci v Kotlině stále sledují stejný obrázek hry. Spousta nepřesností a pozorné obrany brání vzniku zajímavějších okamžiků v blízkosti gólmanů.
     
    45:55
    Zřejmě za to může z velké části to, že České Budějovice stále drží čtyřgólový náskok. Nikam se neženou a snaží se kontrolovat hru. Rebelům se v útočné fázi navíc dnes moc nedaří.
     
    46:52
    Neustále sledujeme od začátku poslední dvacetiminutovky spíše bojovnou partii, jež oku hokejového fanouška příliš nelahodí. Kotouč se zdržuje především ve středu pole nebo u hrazení, kde o něj hráči obou táborů svádějí souboje.
     
    47:34
    Až teď se po dlouhé době přerušuje hra. Může za to zakázané uvolnění Českých Budějovic, po němž se bude vhazovat v kruhu po levé ruce brankáře Sovy.
     
    48:50
    Radek Prokeš zkusil zaskočit gólmana Vaněčka z hodně obtížné palebné pozice až v rohu pásma. Maskovaná opora Rebelů si však prostor u přední tyčky pohlídala.
     
    50:20
    Opět jsme v kotlině svědky dlouhé přetlačované uprostřed hřiště, jež stále nezná svého vítěze. Oba gólmani v posledních minutách spíše jen nezúčastněně sledují dění před sebou.
     
    51:58
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Potupná pětka je na světě, Jihočeši ještě pojišťují své vysoké vedení! Po Petru Panáčkovi se dostal k puku JAN MICHÁLEK, který se v předbrankovém prostoru bleskově zorientoval, nádherným blafákem si položil na led Vítka Vaněčka a dorážkou do zcela odkryté brány uklidil kus černé gumy! Asistence: Petr Panáček, Martin Koupal.
     
    53:27
    Žádné uspokojení u Jihočechů z vysokého vedení a rozhodnutého zápasu rozhodně nehrozí. Obrana Rebelů vedená brankářem Vaněčkem má stále o práci postaráno.
     
    54:50
    Karel Vácha mohl přidat už šestý zásah svého týmu, jenže v prostoru mezi kruhy, odkud zakončoval, byl puk z jeho hole přizvednut do ochranné sítě.
     
    55:24
    Svůj nápor teď hosté sami utlumili nepřesností, když kotouč poslali ze svého pásma jen na zakázané uvolnění. Vhazování proběhne v blízkosti jejich branky.
     
    55:40
    Dominik Cívka (HBR) dostal od rozhodčího 2 minuty, když se provinil hákováním.
     
    56:10
    David Krajhanzl se ocitl ve slibné příležitosti, když se dostal do úniku, ale byl stíhaný obráncem a vytlačený do velkého úhlu, odkud bekhendem nepropálil gólmana Sovu!
     
    56:50
    Na druhé straně zakončoval v gólové pozici David Ruda, ale jeho rychlá dorážka z mírného úhlu na levé straně skončila u přední tyčky na betonech gólmana Vaněčka.
     
    57:14
    Jiří Smejkal (CEB) je potrestán dvouminutovým pobytem na lavici hanby za hrubost.
     
    58:00
    Havlíčkův Brod se snaží v )plném závěru duelu vstřelit čestnou branku a alespoň trochu tak zmírnit další nepříjemnou porážku. Jihočeši se však brání zodpovědně a pomáhají brankáři Alešovi Sovovi k tomu, aby si došel pro čisté konto.
     
    58:15
    Mladý brankář hokejistů od soutoku řek Malše a Vltavy skvěle zasáhl, když zblízka zakončovala hned dvojice Rebelů. Roztáhl betony ve svém brankovišti a nepustil puk za svá záda.
     
    59:00
    Na druhé straně střílel zblízka hned třikrát důrazný Radek Prokeš, ale ve dvou případech napálil Vaněčkovy betony a poslední střelou minul přední tyčku.
     
    59:47
    Rebelům se zřejmě nepodaří vstřelit ani čestnou branku, utkání už se velice rychle chýlí ke svému konci.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. České Budějovice si zcela zaslouženě odvážejí z Havlíčkova Brodu vysokou výhru 5:0 a výrazně se přibližují prestižnímu play-off. Mladí Rebelové naopak prohráli už po jednadvacáté a nerozšíří svůj dosavadní bodový zisk. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (13:56:09)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Ruda (Prokeš, Smejkal), 10. Michálek (Krátoška, Malovec), 11. Vácha (Šafář), 18. Smejkal (Ruda, Kutiš), 52. Michálek (Panáček, Koupal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Cívka (A), Klofáč, Bancíř, Salát, Krajcigr, D. Vala (A) - Ludvík (C), Polák, Nováček, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mäki.
    Banes Motor České Budějovice: Sova - Malovec, Brož II, Kadlec, Matoušek, Břečka, Piegl (A), Kutiš, Žáček - Prokeš, Panáček, Ruda, Smejkal (A), Michálek, Krátoška (C), Vácha, Šafář, Koupal.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Kleprlík, Petr Velinský.
    bahis siteleri