Sparta – Chomutov 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 11.12.2012, 17:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Obrovská hrubka Rostislava Klofáče, který přesně namazal MILANU PRŮŠKOVI, zapříčinila třetí gól v domácí síti. Šťastný střelec se metr za modrou opřel do puku, který směřoval přesně do prázdné branky. Bez asistence
     
    51:46
    Obrovskou šanci měl na druhé straně Martin Polák, jenž se sám uvolnil v mezikruží a zápěstí vypálil k Ašenbrennerově pravé tyčce. Brankář byl ale bystrý, puk vyrazil do rohu.
     
    45:07
    Mladá Boleslav je v plném počtu a zahajuje minutu a sedmáct vteřin dlouhou početní výhodu.
     
    44:29
    Vyšel z toho ale trest pro Rebely. Nováček (HBR) dostává dvě minuty za sekeru.
     
    43:05
    Hráčská lavice Mladé Boleslavi dostává dvouminutový trest za nesportovní chování. Trest odpykává Černý (MBL). Rebelové dostávají příležitost ke srovnání.
     
    42:26
    Toto byla velmi nebezpečná akce Rebelů. Osou hřiště se kupředu protáhl Tomáš Ludví, který zkoušel ihned vypálit. Ašenbrenner měl se střelou značné potíže.
     
    39:32
    Z mezikruží zkoušel překvapit Nguyen, který do nahrávky zpoza klece vložil hůl. Kotouč těsně minul prostor u Ašenbrennerovy tyče.
     
    37:50
    Golfem to zkoušel od modré klofáč, který Ašenbrennera málem zabil, střela to byla razantní, jenže do výstroje připraveného gólmana.
     
    37:08
    Rebelové mají šanci na srovnání. Hercig (MBL) použil sekeru a dostává menší trest.
     
    34:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Průšek vyslal do brejku IVANA ĎURAČE, který se jako lev vrhnul středem hřiště do útočného pásma. Nejprve to vypadalo, že bude jeho snaha zmařena. Nakonec se však třemi rychlími kroky uvolnil a přesným příklepem procedil Vaněčka nad lapačkou. Asistence Milan Průšek, Tomáš Groer
     
    28:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Po vstřeleném gólu se Mladá Boleslav dokázala dlouho držet v útočné třetině. Pak se ale kupředu vydala družina Rebelů. Tomáš Ludvík si z pravého kruhu vyčíhl v mezikruží jedoucího ONDŘEJE HLÍDKA, který se s tím, lidově řečeno, nepáral a golfem z první přesně pod víko vyrovnal stav. Asistence: Tomáš Ludvík
     
    26:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Hostující celek své střelecké trápení přecejen přetavuje v branku. Během velikého důrazu před Vaněčkem se k černé pryži dostal STANISLAV BRZÁK, který neomylně procedil klečícího brankáře. Asistence Pavel Nastoupil, Tomáš Tržický
     
    23:45
    Rebelům se buly po icingu podařilo vyhrát a dostat se kupředu, veškeré snažení ale zmařil Cívka (HBR), který jde pykat za podražení.
     
    22:17
    Na druhé straně vzal akci na své triko Vojěch Němec, jenž se proháčkoval skrz domácí obranu až před Vaněčka. Svým bekhendovým blafákem na něj nevyzrál.
     
    21:20
    Filip Nováček se utrhl a dostal se do samostatné akce, rozjetý dokázal v mezikruží tvrdě vypálit. Ašenbrenner však sklopi betony.
     
    16:22
    Dost chladnokrevně si počínal Eftimov (MBL), který prostě nestíhal a svého soupeře okatě podrazil.
     
    13:52
    Ovšem ne na dlouho. Opět je vyloučen Groer (MBL), a to trestem 2 + 10 za vražení na hrazení. Menší trest odpykává Eftimov (MBL).
     
    14:28
    Rebelové budou hrát přesilovku, Groer (MBL) jde pykat za loket.
     
    10:56
    Z levé strany pálil u modré Nastoupil, který se do puku opřel se slušnou dávkou razance. Kotouč prosvištěl jako raketa kolem vaněčkovy hlavy.
     
    06:54
    Rebelové jdou opět do čtyř. Vala (HBR) hákoval a dostává menší trest.
     
    06:23
    Krásná spolupráce vycházející z rotace málem zavařila domácí obraně, když po nahrávce Tržického zkoušel pálit Eftimov, ten ale na puk nedosáhl.
     
    03:58
    Z pravého kruhu vyslal nebezpečný golf Ďurač, Vaněček puk viděl a vyrazil jej pryč.
     
    03:33
    Rebelové budou hrát oslabení. Krajcigr (HBR) je vyloučen za držení hole.

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Hlídek (Ludvík) - 27. Brzák (Nastoupil, Tržický), 35. Ďurač (Průšek, Groer), 60. Průšek


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák Č.) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Hlídek, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád M., Nguyen, Málek, Vala "A", Dupljaku, Mäki
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Kořínek) - Semrád F. , Nastoupil, Bašus, Plíšek "C", Průšek, Hercig, Nedbal, Černý, Krupička, Borovec "A", Ďurač, Eftimov, Brzák, Skořepa, Němec, Tržický, Groer "A", Sedmík

    Rozhodčí: Martin Homola - Martin Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri