Třinec – Chomutov 6:4 (kon.) | Kladno – Pardubice 5:4 (kon.) | Motor ČB – Sparta 2:3 (kon.)
Plzeň – Liberec 6:5 (po s.n.) | Zlín – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 19.12.2012, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Látal se dostal ke dvěma zakončení, obě mu ale Furch zneškodnil, podruhé ale jen vyrazil kotouč k JIŘÍMU BICKOVI, jenž z blízka poslal puk za záda bezmocného Furcha! Asistence: Jan Látal a Jan Košťál.
     
    43:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    PAVEL KLHŮFEK si obhodil v rohu obránce, povyjel mezi kruhy a tvrdě vypálil do horního rohu branky. Pro sešívaného mladíka je to tak druhý gól v utkání! Asistence: Jan Stránský a Michal Poletín.
     
    24:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia využívá přesilovou hru. Kadlec našel křižně JAROSLAVA BEDNÁŘE, který z první překonal bezmocného Závorku, kterého tak vyhnal z branky! Asistence: Petr Kadlec a Marek Tomica.
     
    23:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kotouč doputoval na modrou čáru ke Kubošovi, který z první vystřelil, do tvrdého pokusu ještě sáhl PAVEL KLHŮFEK a mírnou tečí nasměroval puk mezi Závorkovy betony! Asistence: Petr Kuboš a Michal Poletín.
     
    03:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tomica poslal pěkně puk na VLADIMÍRA SOBOTKU, který si povyjel z rohu a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Marek Tomica.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 4. Sobotka (Tomica), 24. Klhůfek (Kuboš, Poletín), 25. Bednář (Kadlec, Tomica), 44. Klhůfek (Stránský, Poletín) - 49. Bicek (Látal, Košťál)


    HC Slavia Praha: Furch - Kadlec, Dresler, Kuboš, Kučný, Kolařík, Kempný, Holub - Tomica, Sobotka, Bednář - P. Jelínek, V. Růžička ml., Sklenář - Micka, Alinč, Krenželok - Stránský, Vrdlovec, Poletín - Klhůfek
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka - Nosek, J. Drtina, Gulaši, Grman, Gründling, J. Látal, Kloz - Zaťovič, Pech, Bicek - J. Doležal ml., Vachovec, Zucker - Skladaný, Skuhravý, Košťál - T. Káňa, Pohl, J. Heřman - Kverka

    Rozhodčí: Kalivoda, Pešina - Hejl, Horinek
    bahis siteleri