Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Martin 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 0:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:0 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HKM Zvolen
sk Středa 19.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sa domáci ešte chvíľu snažili, no napokon to nestačilo. Čo zabrali v útoku, vypustili v obrane. To na štvrtý zvolenský gól využil Radovan Puliš, ktorý si popradského gólmana vychutnal plným dúškom v 42. minúte. Následne nám domáci predviedli veľmi zlý výkon, ktorému chýbala bojovnosť a chcenie. To patrične ocenili aj popradské tribúny, ktoré boli zjavne nespokojné. Zvolenčania si tak po dvoch prehrách pripisujú veľmi dôležitý triumf a ďalšie tri body. Popradčania pre zmenu majú v štatistikách už tretiu prehru v rade.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:12:45)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Zápas je na konci. Zvolenčania upokojujú tempo hry a puk majú vo svojej moci. Prihrávajú si ho vo vlastnej obrannej tretine, kde sa im darí.
     
    59:25
    Koskinen sa dobre presúval po pravom krídle a následne zakončoval z hranice pravého kruhu. Jeho backhand bol však nedôrazný a gólman Šimko puk úspešne chytá.
     
    58:56
    Hra sa nám dohráva v pokojnom tempe. Puk majú na svojich hokejkách popradskí hráči, ktorí nám však predviedli len zakázané uvoľnenie.
     
    58:25
    Popradčania už vypustili aj poslednú paru zo svojho výkonu. Po nepresnej prihrávke od Zuzina puk ležérne cez všetky čiary vyhodil Kurali.
     
    57:47
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedol Brabenec, no gólman Weslund nám predviedol dobrý zákrok svojou veľmi pozornou vyrážačkou.
     
    56:53
    Z ľavého krídla tentokrát tvrdo zakončoval Michal Šiška, no na popradské šťastie sa mu nepodarilo trafiť priestor domácej brány.
     
    56:25
    Hra sa nám momentálne presúva zo strany na stranu. Popradčania sa snažia gólovo presadiť, no zvolenská obrana hrá v zvoľnenom tempe a predvádza nám veľmi dobrý výkon.
     
    55:57
    Domáci sa na malú chvíľu usadili v útočnom pásme, no presúvajúceho Šterbáka úspešne od puku odstavil Pichnarčík. Ten posiela svojich do útoku.
     
    55:28
    Lukáš Jurík nám predviedol ďalšie ďaleké vyhodenie puku, ktoré napokon končí za bránou Popradu bez teču. Zakázané uvoľnenie ako vyšité.
     
    54:55
    Individuálny prienik cez stred nám predviedol Síkela, no Popradčania dokázali jeho backhandové zakončenie zblokovať a puk poslali do útočného pásma.
     
    54:20
    Zvolenčania sa držia v útočnom pásme a predvádzajú nám svoje individuálne schopnosti. Momentálne si z domácich asi robia srandu a skúšajú backhandové fintičky.
     
    53:57
    Po nepresnej prihrávke od Jáchyma puk zachytil obranca Pokovič, ktorý puk vyhodil cez všetky čiary, avšak len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    53:20
    Po tvrdej strele od Síkelu nám gólman Westlund predviedol úspešný zákrok. Puk úspešne zblokoval do bezpečia svojím ľavým betónom.
     
    52:58
    Dávid Buc sa mohol dostať do rýchleho úniku po prihrávke od Kloudu, no napokon túto šancu odignoroval a odchádza striedať. Domáce tribúny sa hnevajú.
     
    52:24
    Zvolenskí hráči sa dostali do útoku, kde zatiaľ získavajú veľmi cenné sekundy. Pri puku je Ťavoda, ktorý zdržiava hru veľmi dobrými prihrávkami.
     
    51:41
    Do peknej palebnej pozície sa tentokrát dostal Roman Tomas, no ten z pravej strany svojím švihom umiestnil puk len na ochrannú sieť. Zvolenčania sú pokojní.
     
    50:59
    Tvrdé nahodenie puku zo stredného pásma nám predviedol Hvila, no napokon sa k puku dostal len obranca Výborný, ktorý posiela svoj tím do útoku.
     
    50:32
    Popradskí hráči sú síce pri puku, no dnes sa im naozaj veľmi nedarí. Nespokojné sú aj domáce tribúny, ktoré dávajú svoju nespokojnosť najavo hlasným výskotom.

    Branky a nahrávky: 4. Puliš (Mucha), 30. Jurík (Puliš, Mucha), 38. Pokovič, 42. Puliš (Jurík, Chovan)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Kovačevič, Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár, Fabian - Vandas, Vaic, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Takáč, Koskinen, Jabrocký - Paločko, Gríger, Gápa.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Hraško, Výborný - Ťavoda, Mucha - Pichnarčík, Pokovič - Sucharda, Šiška - Síkela, Brabenec ("A"), Podkonický ("A") - Puliš, Lukáš Jurík ("C"), Chovan - Zuzin, Milan Jurík, Ďaloga - Čanky, Fekiač, Méry.

    Rozhodčí: Juraj Konc - Zvrškovec, M. Valach

    Diváci: 1421
    bahis siteleri