Novokuzněck – Petrohrad 1:4 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 4:3 (po s.n.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
Jaroslavl – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Mytišči – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Spartak Moskva – Omsk 0:3 (kon.)
Minsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Doněck – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Riga – Barys 2:3 (po pr.)
HC Slovan – Ufa 1:0 (po s.n.)
konec
Metallurg Novokuzněck
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 19.12.2012, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující Thoresen výborně nabil na modrou na najetého MAXIMA ČUDINOVA, který propálil vše až do branky domácího brankáře Lazušina. Asistence: Patrick Thoresen, Tony Martensson.
     
    29:25
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Po zaváhání hostující obrany u mantinelu, posouvá domácí Bumagin svého spoluhráče RANDYHO ROBITAILLEHO do úniku a ten kličkou přesně před Bobrovskij překonává hostujícího brankáře a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Alexandr Bumagin.
     
    28:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    FJODOR FJODOROV využívá zaváhání domácí obrany a od modré čáry se řítil na Lazušina sám. Překonává ho bekendovám zakončením do leva a posílá svůj tým do tříbrankového trháku. Asistence: Anton Burdasov.
     
    21:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    VIKTOR TICHONOV dostal parádní pas na modrou, odkud ujeli společně s Tarasenkem. Ale střelec druhé branky zakončil sám a prostřelil Lazušina přesně nad jeho beton a vyrážečku. Hosté z Petrohradu už jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Dmitrij Kalinin.
     
    00:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A z úvodního tlaku přichází první branka zápasu. Kovalčuk zatáhl do třetiny kotouč z levé strany a předložil jej do mezikruží, odkud propáli domácího brankáře VLADIMIR TARASENKO. Asistence: Ilja Kovalčuk, Viktor Tichonov.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 30. Robitaille (Bumagin) - 1. Tarasenko (Kovalčuk, Tichonov), 22. Tichonov (Kalinin), 29. Fjodorov (Burdasov), 43. Čudinov (Thoresen, Martensson)


    Metallurg Novokuzněck: Lazušin (Ključinkov) - Metljuk, Megalinskij, Ježov, Romanov, Arzamascev, Sopel, Grišin - Kagarlickij, Robitaille, Bumagin - Mereskin (C), Lazarev, Jefimov - Černych Žafjarov, Simon - Kurepanov, Turukin, Mitrjakov - Skladničenko.
    SKA Petrohrad: Bobrovskij (Ježov) - Kalinin, Čudinov, Alexandrov, Dallman, Semjonov, Běrďjukov, Vorobjov - Martensson, Průcha, Thoresen - Tichonov, Kovalčuk (C), Tarasenko - Kučerjavenko, Makarov, Klimenko - Něprjajev, Fjodorov, Burdasov - Monachov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ronn - Sadovnikov, Sazonov
    bahis siteleri