Vsetín – Val. Meziříčí 7:0 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:2 (po s.n.) | Karviná (Baník) – Havířov 4:3 (kon.)
Opava – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 3:4 (po s.n.)
konec
HK Opava
2:5 (0:1, 2:1, 0:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 27.12.2012, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru střílí ještě jednu branku. Krayzelova střela se odrazila od zadního mantinelu přesně na hůl LUKÁŠE PIJÁKA, který se do odkryté branky nemohl mýlit. Asistence: Petr Seidler, Luděk Krayzel.
     
    58:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Rychlá a pohledná akce Poruby končí čtvrtým gólem a zdá se, že je o vítězi utkání definitivně rozhodnuto. Buček poslal puk na najetého Holušu a ten ještě vylepšil pozici pro JANA CHALOUPKU, který se trefil přesně k levé tyči. Asistence: Michal Holuša, Martin Buček.
     
    49:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Opava sice oslabení přečkala, ale vzápětí inkasuje třetí branku. VÁCLAV CHOMIČ dostal přesnou přihrávku před branku, kde již měl lehkou úlohu trefit odkrytou opavskou svatyni. Poruba je tak k vítězství opět o něco blíže. Asistence: David Vychodil, Petr Seidler.
     
    39:15
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští svou dlouhou přesilovku 5 na 3 využívají. Měch poslal puk těsně za modrou na MICHALA KUKOLA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Měch.
     
    35:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba jde podruhé v utkání do vedení. MARTIN BUČEK v utkání spálil již několik šancí, ale tentokrát jeho tvrdý projektil zapadl přesně pod horní tyč. Kober byl naprosto bez šance. Asistence: Jan Chaloupka, Lukáš Vrána.
     
    28:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští srovnávají při vlastním oslabení a je to vskutku jako blesk z čistého nebe. Bednárkovu střelu od modré ještě stačil Tihlář ztlumit, ale jen k LUKÁŠI ČERNÉMU, který si zkušeně počkal a zakončil k levé tyči. Asistence: Jaromír Bednárek, Tomáš Měch.
     
    13:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se dostává do zaslouženého vedení. Patrik Prokop napřáhl na modré a jeho střela se odrazila od zadního mantinelu k tyči, kde operoval MICHAL HOLUŠA a zamířil do opuštěné klece. Asistence: Patrik Prokop.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 29. Černý (Bednárek, Měch), 40. Kukol (Měch) - 14. Holuša (Prokop P.), 36. Buček (Chaloupka, Vrána), 50. Chomič (Vychodil, Seidler), 59. Chaloupka (Holuša, Buček), 60. Piják (Seidler, Krayzel)


    HK Opava: Kober (Drnda) – Vrábel, Galvas, Tůma, Kukol, Mosler, Bednárek – Mlýnek, Džemla, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Pavelek, Kocián, Wolf, Černý, Chalupa.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Rudl) – Šindelář, Mládenka, Prokop P., Prokop L., Zientek, Vychodil, Slavík, Axman – Galajda, Krayzel, Vaněk – Buček, Holuša, Seidler – Hašek, Vrána, Chaloupka – Piják, Chomič.

    Rozhodčí: Fiala – Vengřín M., Záviský.
    bahis siteleri