Třinec – Zlín 3:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Kladno – Slavia 0:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (po s.n.) | Sparta – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:4 (kon.)
po s.n.
HC Kometa Brno
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 04.01.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:11
    Lukáš Klimek (VIT) je vyloučen na dvě minuty za držení. Teď se hosté dostávají do velice nepříjemné situace. Budou hrát tři proti čtyřem. Nyní se bude lámat chleba.
     
    59:13
    Rozčílený Leoš Čermák (KOM) mrsknul s holí na střídačku, jenže ta se odrazila do hlediště a útočník Komety dostal osobní trest do konce utkání.
     
    57:24
    Teď se hosté hodně zlobí. Tomáš Divíšek jednoho z nich podrazil, když mohl zakončovat u odkryté brány brejk dva na jednoho. Ale taková jsou pravidla. Hráč Vítkovic neměl kotouč a nebyl v úniku. Na štěstí pro domácí jsou z toho "jen" dvě minuty pro Divíška.
     
    53:57
    Róbert Petrovický (KOM) jde sedět na trestnou lavici. Dostává dvě minuty za sekání. Hosté mají výbornou šanci na vyrovnání.
     
    50:41
    Malík navíc dostává ještě 2 minuty za sekání.
     
    40:22
    Jan Švrček (KOM) inkasuje dvě trestné minuty za držení protihráče.
     
    36:23
    Denis Rehák (VIT) dostává 2 trestné minuty. Musel hasit solidně rozjetou akci Brna, což se mu za cenu faulu i povedlo. Byl to faul z kategorie důležitých.
     
    33:28
    Radim Bičánek (KOM) dlouho dotíral na protihráče, zřejmě Klimka, až si vykoledoval oprávněné dvě minuty za držení protihráče.
     
    22:54
    Michal Barinka (VIT) upadl za branou a musel rychle vstát, aby odehrál puk, ale povedlo se mu to jen mimo hřiště a jsou z toho dvě minuty za zdržování hry. Další přesilovka pro Brno.
     
    20:45
    Richard Stehlík (VIT) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí. Kometa hraje třetí přesilovou hru zápasu.
     
    14:36
    Druhá přesilovka pro Brno. Michal Barinka (VIT) je vyloučen za hákování.
     
    10:58
    Marek Malík (VIT) inkasuje první dvě trestné minuty utkání za držení Jana Hrušky.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 2. Hruška J. (Zohorna H., Čermák), 48. Svoboda J. (Divíšek, Svoboda T.), 65. Svoboda J. - 11. Huna (Sloboda), 60. Huna (Svačina, Roman)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Bičánek (C), Švrček, Valach, Malec, Dujsík – Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub – Zohorna Hynek, Čermák, Hruška Jan – Holec, Petrovický, Dlouhý – Dočekal, Koreis, Erat – Burian. Trenér: Zdeněk Venera.
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář – Barinka, Kudělka, Ondrušek, Sloboda, Malík, Stehlík, Voráček, Rehák – Káňa Jan, Burger (C), Klimek – Huna, Roman, Svačina – Ujčík, Hruška Radim, Strapáč – Šedivý, Kucsera, Szturc. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hribik - Lhotský, Bádal.
    bahis siteleri