Třinec – Zlín 3:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Kladno – Slavia 0:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (po s.n.) | Sparta – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (2:2, 3:1, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 04.01.2013, 18:30 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naopak! MICHAL BROŠ pohotovou střelou švihem z mezikruží přidává šestou branku Sparty. Asistence: Karel Pilař a Jiří Sekáč.
     
    39:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Litvínov to má za pět. Hanzlík se u mantinelu neukvapil, krásně přihrál na druhou stranu, kde již SACHA TREILLE neměl problém zavěsit. Asistence: Jan Hanzlík.
     
    37:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    A stejná formace se prosazuje znovu a otáčí zápas! PETER JÁNSKÝ obkroužil branku a opět našel mezírku mezi betony Fraňka, kde si dnes očividně není gólman Litvínova moc jist. Asistence: Zdeněk Bahenský a Miroslav Forman.
     
    37:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta v podstatě z ničeho vyrovnává. Hráči se tak dlouho přetlačovali o puk po buly, až jej z první napálil mezi Fraňkovy betony MIROSLAV FORMAN. Asistence Zdeněk Bahenský.
     
    30:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ROBIN HANZL obral o puk zkoprnělé beky Sparty, a po přesné kličce zasunul puk mezi betony Sedláčka. Sparta inkasuje paradoxně v situaci, kdy měla tlak. Bez asistence.
     
    08:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! ZDENĚK BAHENSKÝ uplatnil důraz na brankovišti a po ledě zasunul puk za dezorientovaného Francouze. To je úvod utkání jako řemen! Asistence: Peter Jánský.
     
    07:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se na chvíli usadila v pásmu Litvínova a hned snižuje. IVAN RACHŮNEK šikovně ukryl svoji střelu za clonící obránce a Francouz vůbec nestačil reagovat. Bez asistence.
     
    06:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V signalizovaném trestu Sparta dostává druhou branku. Od modré napřáhl JAN BREJČÁK a poslal puk přesně pod horní tyčku. Asistence: Kamil Piroš a Roman Pšurný.
     
    00:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Gólman Schwarz si ani nesáhl na puk a už jej loví ze sítě. Sparta naprosto propadla ve vlastním pásmu, k puku se dostal ROSTISLAV MARTYNEK a nedal gólmanovi Sparty šanci. Asistence: Martin Ručinský.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 8. Rachůnek, 9. Bahenský (Jánský), 38. Forman (Bahenský), 38. Jánský (Bahenský, Forman), 40. Treille (Hanzlík), 60. Broš (Pilař, Sekáč) - 1. Martynek (Ručinský), 7. Brejčák (Piroš, Pšurný), 31. Hanzl


    HC Sparta Praha: Schwarz (Sedláček) - Gřegořek, Sičák, Kočí, Pilař, Milam, Hanzlík, Philipp - Hlinka, Tenkrát, Treille - Broš, Sekáč, Hovorka - Rachůnek, Přibyl, Ton - Bahenský, Jánský, Forman - Foster. Trenér Jandač.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) - Zeman, Ručinský, Stříteský, Pšurný, Lukeš, Černý J., Kousalík, Šrámek, Hübl, Kubát, Gula, Piroš, Martynek, Kubinčák, Jareš, Majdan, Hanzl, Baláž, Brejčák, Smolka. Trenér Rosol.

    Rozhodčí: Šindler, Homola - Barvíř, Blümel

    Diváci: 6069
    bahis siteleri