Ufa – Dynamo Moskva 1:0 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.)
Mytišči – Čerepovec 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 4:3 (po s.n.) | Kazaň – Petrohrad 3:1 (kon.)
Spartak Moskva – Doněck 3:1 (kon.) | HC Slovan – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Lev – Magnitogorsk 2:5 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 08.01.2013, 14:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Čechov právě vstřelil branku!
    ALEXANDER KOROLJUK výborně "vymíchal" Kovala a poslal puk "na lopatě" pod víko, krásně zvládnuté trestné střílení! Pojistka na tři body pro Viťaz Čechov. Asistence: bez asistence.
     
    38:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je řádně překvapivá "navštívenka", kterou nyní směrem k Denisovovi vyslal z červené čáry (!!) z levé strany domácí ALEXEJ VASILJEV! Puk prolétl nepřipravenému gólmanovi pod rukou do branky a domácí snižují. Asistence: Alexander Jevsejenkov.
     
    21:46
    Čechov právě vstřelil branku!
    "Historie" se opakuje - hosté opět skvěle vstupují do další dvacetiminutovky! První střela na branku, kterou vyslal PAVEL ČERNOV, končí za zády nešťastného Kovala a Viťaz Čechov jde do dvoubrankového vedení! Asistence: Nikita Dvurečenskij.
     
    07:41
    Čechov právě vstřelil branku!
    To je šok pro domácí, kterým jednoznačně patřil úvod zápasu. Nedáš - dostaneš, tak nyní skončila první vážnější akce hostů, kteří poprvé JEVGENIJEM TIMKINEM střílí na Kovala a hned je z toho první gó utkání! Asistence: Pavel Černov.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 39. Vasiljev (Jevsejenkov) - 8. Timkin (P. Černov), 22. P. Černov (Dvurečenskij), 60. Koroljuk (pen.)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) - Hietanen, Maleňkich, Makarov, Thörnberg, Smoleňák - Davydov, Vasiljev, Varnakov, Potapov, Sčastlivyj - Ťjuljapkin, Jevsejenkov, Gorbunov, Zajnulin, Ugarov - Valujskij, Galuzin, A. Černov
    HC Viťaz Moskevská oblast: Denisov (Saprykin) - A. Markov, Troščinskij, Hennessy, Panarin, Koroljuk - Fahey, Golovkov, Podzinš, Tichomirov, Koroljov - Kudinov, D. Markov, Dvurečenskij, P. Černov, Timkin - Sjelezňov, Malelvič, Baďjukov, Lesňuchin, Sergejev

    Rozhodčí: Ravodin, Beljajev - Nestěrov, Michajevič

    Diváci: 5500
    bahis siteleri