Slavia – Zlín 3:2 (po pr.) | K. Vary – Sparta 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 4:0 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 2:1 (po s.n.) | Liberec – Kladno 0:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 13.01.2013, 18:15 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Bílí Tygři na svém hřišti znovu prohráli. Tentokrát nestačili na Kladno, které pod Ještědem uspělo i bez hráčů z NHL. Rytířům stačily k plnému bodovému zisku dvě branky, hosty navíc po celý průběh zápasů držel jistý brankář Chábera. Ze severu Čech přeji příjemný zbytek nedělního večera. (20:45:40)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Chábera lapil poslední střelu do lapačky, je rozhodnuto.
     
    59:30
    Schwarz zůstává na střídačce, domácí to ještě zkouší v šesti!
     
    59:30
    Urban se už vrátil z trestné lavice, do konce zápasu zbývá třicet vteřin. Liberecký trenér Filip Pešán si ještě vyžádal oddechový čas.
     
    58:02
    Tygři už hrají na maximální riziko, náskok hostujícího celku však nenarostl ani po šanci Látala. Ten se dostal do samostatného úniku, po kličce ovšem puk do sítě nezaslal.
     
    56:40
    Liberečtí obránci úplně zapomněli na Piskáčka, který si od modré čáry sjel na přihrávku do výborné střelecké pozice. Zamířil a vypálil, střela mu ale příliš nesedla. Na poslední chvíli jej totiž vyrušil Nedvěd.
     
    55:26
    Hůl Tomáše Urbana vylétla příliš vysoko. Domácí útočník trefil v útočné třetině do obličeje protihráče a obdržel 2+2 minuty za vysokou hůl. Středočeši mají k dispozici dlouhou přesilovku.
     
    54:58
    Náskok Kladna mohl být již tříbrankový. Hosté utekli do přečíslení, Valský volil z kruhu střelu švihem a málem uspěl. Schwarz předvedl hodně krkolomný zákrok, při kterém se přetočil v brankovišti. Puk ovšem za svá záda nepustil.
     
    54:33
    Liberečtí mají v posledních minutách převahu, soka ale nikterak nedrtí. Výlety Bílých Tygrů do útočného pásma končí většinou neúspěchem, Chábera likviduje pouze slabé střely z dálky.
     
    53:30
    Dušek prověřil Cháberu zleva. Brankář puk vyrazil před sebe a liberecký útočník měl možnost dorážky, ta však skončila vedle brány.
     
    52:08
    Ofsajd. Čakajíkovu přihrávku převzal Tomáš Urban už za modrou čárou. Domácí jsou bezradní, soupeř pohodlně kontroluje zápas.
     
    50:24
    Bortňák měl na kruhu prostor. Vybruslil si do výhodnější střelecké pozice, ani tak ale neodčaroval Cháberovo kouzlo. Brankář navíc ani nemusel zasahovat, puk zblokoval zadák Černošek.
     
    49:12
    Nedvěd již krouží mezi mantinely a Severočeši jsou v plném počtu.
     
    48:59
    Rytíři se nikam neženou. Kotouč mají ve své moci, ale v poklidu kombinují před vlastní brankou. Ke Schwarzovi se zatím nikterak netlačí.
     
    48:04
    Výtisk padl do tvrdé protihráčovy rány. Rozhodčí musel přerušit hru, domácího beka trefil kotouč do nechráněného místa. V předklonu odjel na střídačku.
     
    47:11
    Nedvěd namasíroval na hrazení Valského, kladenský forvard zůstal chvilku ležet na ledě. Za pomoci lékaře nakonec odjel na střídačku, domácí kapitán dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:47
    Schwarz musel zasahovat. Látal vypálil a poté se dostal také k dorážce, liberecký muž s maskou si připsal dva lehčí zákroky.
     
    46:31
    Kotouč vyskočil na kladenskou střídačku. Po komerční přestávce se bude vhazovat v neutrálním pásmu.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 19. Hořava (Majeský, Kuchler), 25. Kuchler (Hořava)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) – Čakajík, Jánošík, Vitásek, Výtisk, Derner, Ulrych, Čutta, Štich – Dušek, Víšek, Jonák, Galamboš, Filippi, J. Vlach, T. Urban, Kica, Duda, Bulíř, Bortňák, Nedvěd "C".
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Černošek, L. Procházka, Majeský, Doudera, Mocek, Piskáček, Růžička, Kameš – Melka, Strnad, Lukáč, Obdržálek, Kuchejda, Kuchler "C", Hořava, Rudovský, Eberle, Látal, Dalecký, Valský.

    Rozhodčí: Fraňo, Turčan – Bádal, Svoboda.
    bahis siteleri