Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Šumperk 3:4 (po s.n.) | Ústí n/L – Kadaň 2:4 (kon.)
Třebíč – Jihlava 2:3 (po s.n.) | Beroun – Most 4:2 (kon.) | Písek – Litoměřice 2:3 (po pr.)
Olomouc – Benátky n/J 2:1 (po pr.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0.)
Královští lvi Hradec Králové
Pondělí 14.01.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Oddíl z Kotliny nakonec přeci jen zvítězil a bere dva body! Milan Kostourek posunul kotouč na LADISLAVA RYTNAUERA a obnovená spolupráce ze závěru třetí třetiny znovu znamenala gólový úspěch, když druhý jmenovaný z prostoru mezi kruhy a modrou čárou poslal kotouč za Čechova záda! Asistence: Milan Kostourek.
     
    58:36
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je znovu vyrovnáno, prohřešek Lukáše Havla havlíčkobrodskou družinu opravdu mrzí, protože je bleskově potrestán! Při tlaku Hradce Králové se v prostoru pravého kruhu rychle zorientoval PATRIK MOSKAL a svižnou ranou procedil kotouč za Dolejšova záda! Bez asistence.
     
    57:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak tohle je tvrdý úder pro hosty z Hradce Králové, kteří poprvé prohrávají, a hned chvíli před sirénou poslední dvacetiminutovky! Rebelové předvedli nádhernou a jednoduchou akci, když si Milan Kostourek všiml u druhé tyčky stojícího LADISLAVA RYTNAUERA, jenž po přesném pasu bez přípravy a z mírného úhlu na levé straně trefil volný kout brány! Asistence: Milan Kostourek.
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, domácí už smazali dvoubrankový náskok svého soupeře! Po Lukáši Havlovi se kotouč dostal na hůl Pavla Musila, který skrz pásmo nahrál do druhého kruhu PETRU POLODNOVI, jenž byl sám a bez přípravy tvrdou přízemní střelou trefil odkrytou bránu, v níž se brankář Čech nemohl stihnout přemístit! Asistence: Ondřej Stehlík, Jan Soldán.
     
    28:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové si vytvořili při přesilovce obrovský tlak, při němž nakonec překonali dosud neprůstřelného Jakuba Čecha a snižují na nejtěsnější rozdíl! Martin Ondráček přiťukl puk do levého kruhu na Milana Kostourka, který krásnou a přesnou nahrávkou přes hradecké brankoviště vybídl ke skórování osamoceného LUKÁŠE HAVLA, jenž z úhlu trefil úplně prázdnou bránu! Asistence: Milan Kostourek, Jan Soldán.
     
    19:47
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak jsem to zakřikl, Královští lvi jdou zaslouženě do dvoubrankového vedení! Hosté se usadili v útočném pásmu, Michal Tvrdík posunul puk na modrou čáru na Zdeňka Čápa, jehož nahození tečoval mezi kruhy a zády k brance DAVID ŠVAGROVSKÝ, který usměrnil kotouč mimo dosah Daniela Dolejše! Asistence: Zdeněk Čáp, Michal Tvrdík.
     
    14:49
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté se usadili v útočném pásmu a ujímají se těsného vedení! Michal Tvrdík si po Dolejšově pravici vyměnil kotouč s Janem Bergrem, který nasměroval nahrávku na sjíždějícího si DAVIDA ŠVAGROVSKÉHO, jenž střelou bez přípravy a zblízka propálil bezmocného gólmana Dolejše! Asistence: Jan Berger, Michal Tvrdík.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Havel (Kostourek, Ondráček), 37. Polodna (Musil, Havel), 58. Rytnauer (Kostourek), 65. Rytnauer (Kostourek) - 15. Švagrovský (Berger, Tvrdík), 20. Švagrovský (Čáp, Tvrdík), 59. Moskal


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - M. Blažek, Protivný, A. Jelínek, Soldán, Pavlík, Ostrčil, Novotný - Polodna, Endál (C), Vondráček, Knotek, P. Blažek, Ondráček, Rytnauer, L. Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) - Hendrich, Roupec, Vágner (A), Karlíček, Havlík, Čáp, Klement - Brož, Říha, Švagrovský, Tvrdík (A), Berger, Macháň, Půlpán, Haluza, Mikeska (C), Budínský, Moskal, Valášek.

    Rozhodčí: Petr Humpolíček - Maxim Černý, Daniel Reich.

    Diváci: 956
    bahis siteleri