Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:6 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:0 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:3 (po s.n.) | Arizona – Chicago 4:6 (kon.) | NY Islanders – Tampa 4:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 2:1 (po s.n.)
konec
Arizona Coyotes
4:6 (1:1, 1:3, 2:2)
Chicago Blackhawks
Pondělí 21.01.2013, 04:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jestřábi rozhodli o svém vítězství pěti góly v rozmezí šestnácti minut. Domácí Kojoti se sice ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale i ve druhém zápase nového ročníku NHL odchází z ledu poraženi. Na první body si tak trojice Vrbata, Hanzal a Klesla bude muset ještě počkat. To Michale Frolík může být o poznání spokojenější. Jeho tým má totiž po dvou zápasech na svém kontě plný počet čtyř bodů.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:59
    Vyloučen Keith Yandle (PHO) na 2 minuty za hákování.
     
    55:47
    Vyloučen Shane Doan (PHO) na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    48:09
    Vyloučen Radim Vrbata (PHO) na 2 minuty za podražení.
     
    45:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    S góly se nám v úvodu třetí třetiny doslova roztrhl pytel. Na dvě slepené branky domácích odpovídají hosté šestým přesným zásahem. DAVE BOLLAND přidává do svých statistik druhou dnešní branku. Asistence Patrick Sharp, Niklas Hjalmarsson.
     
    45:28
    Phoenix právě vstřelil branku!
    A v zápětí je tady čtvrtá přesná trefa Kojotů! Jen padesát vteřin stačilo domácím, aby zápas zdramatizovali. Autorem čtvrtého gólu Phoenixu je kapitán SHANE DOAN. Asistence Keith Yandle, David Schlemko.
     
    44:38
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí to ještě nevzdávají. Přesilovku sice Kojoti nevyužili, ale chvíli po návratu vyloučeného Hossy na led se přeci jen dočkali. Svou první branku v sezoně zanamenává MARTIN HANZAL. Asistence Mikkel Boedker, Derek Morris.
     
    42:30
    Vyloučen Marián Hossa (CHI) na 2 minuty za krosček.
     
    40:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté po čtrnácti vteřinách třetí třetiny navyšují svůj náskok. Druhou branku v dnešním zápase si připisuje slovenský útočník MARIÁN HOSSA. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá dvacetiminutovka vyšla o poznání lépe hostům z Chicaga. Díky třem gólům v řadě otočili kormidlem zápasu ve svůj prospěch a před závěrečným dějstvím tak mají Blackhawks dvougólový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté zasazují Kojotům další ránu. Ani ne minutu po Hossově gólu se prosazuje VIKTOR STALBERG. Asistence Bryan Bickell, Michal Rozsíval
     
    37:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Prakticky ihned po návratu z tresnté lavice posílá Chicago poprvé v zápase do vedení MARIÁN HOSSA. Asistence Michal Rozsíval, Patrick Kane
     
    35:04
    Vyloučen Marián Hossa (CHI) na 2 minuty za sekání.
     
    32:50
    Vyloučen Brandon Bollig (CHI) na 2 minuty za podražení.
     
    29:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté chvíli před polovinou základní hrací doby srovnávají. Autorem gólu je PATRICK SHARP. Asistence Dave Bolland, Johnny Oduya.

    Jan Hochman

    Branky a nahrávky: 4. Moss, 26. Vermette (Doan, Schlemko), 45. Hanzal (Boedker, Morris), 46. Doan (Yandle, Schlemko) - 11. Bolland (Kane, Leddy), 30. Sharp (Bolland, Oduya), 38. Hossa (Rozsíval, Kane), 39. Stalberg (Bickell, Rozsíval), 41. Hossa, 46. Bolland (Sharp, Hjalmarsson)


    Arizona Coyotes: Smith (Labarbera) - Z. Michálek, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Schlemko, Klesla - Vrbata, Hanzal, Sullivan - Doan, Vermette, Boedker - Moss, Gordon, Kopikoski - Chipchura, Lombardi, Bolduc
    Chicago Blackhawks: Emery (Crawford) - Seabrook, Keith, Brookbank, Leddy, Hjalmarsson, Oduya - M. Hossa, Toews, Saad - Kane, Bollan, Sharp - Stalberg, Shaw, Bickell - Frolík, Mayers, Bollig
    bahis siteleri