Jekatěrinburg – Ufa 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 5:4 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 7:1 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Minsk – Novokuzněck 6:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:4 (1:2, 3:0, 1:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 21.01.2013, 14:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Neskutečný poměr střel ve třetí části (3:15) na výsledku nic nezměnil. I celkově byl Nižněkamsk střelecky aktivnější (22:35), ovšem Fokin podal vynikající výkon a zneškodnil řadu stoprocentních šancí hostujícího celku. To je tedy pro dnešek vše, s konstatováním, že Čeljabinsk potřetí v řadě vyhrál a porazil Nižněkamsk 5:4, se s vámi loučím a přeji hezký zbytek dne. (16:39:12)
     
    Je dobojováno. Navzdory divočině posledních minut se již na výsledku nic nezměnilo a domácí Čeljabinsk nakonec poráží Nižněkamsk 5:4. O výsledku rozhodla především druhá třetina, ve které Traktor třemi góly otočil zápas a vedení již nepustil. Dařilo se českým hráčům, Bulis, Koukal i Netík si připsali po jedné trefě, druzí dva jmenovaní přidali navíc po jedné asistenci, ale nejspokojenější nakonec bude ten první - jeho tým totiž získal všechny body.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Domácím se povedlo vyhodit, je rozhodnuto.
     
    59:49
    Rjabykin už zmizel v kabině, trestů bude každopádně více. Důležité momentálně je, že se hrát bude dle všeho nadále v šesti proti třem. Na trestné lavici už sedí hostující Cibák, ten dostal 2+2 minuty za hrubost. Nikolaj Bělov 2 minuty sekání a Selujanov osobní trest. NA straně domácích 5+DK inkasoval za úder do oblasti hlavy a krku Rjabykin, je tak druhým obráncem, který pro dnešek v dresu Čeljabinsku dohrál. 2+2 minuty pak vyfasoval za hrubost Kontiola.
     
    59:49
    Čekání na konečný verdikt bude ještě dlouhé.
     
    59:49
    Po obrovském závaru nakonec přerušená hra, Fokin má puk ve své moci a hráči se do sebe lehce pustili. Uvidíme, zda se to obejde bez trestů. V největší šanci se ocitl Osala, který netrefil poloodkrytou branku.
     
    59:26
    Quint inkasuje dvě minuty za vysokou hůl, domácí jdou do tří!
     
    58:59
    Střely létají vedle branky, vzápětí Vasilčenko vyhodil.
     
    58:12
    Ve stejném čase navíc vyloučen Razin za sekání, to bude ještě hodně zajímavé.
     
    58:12
    Je to tak, Dalton je na střídačce.
     
    58:12
    Fokin nakonec přerušil hru. Oddechový čas si berou tentokrát hosté. Nejspíš to zkusí bez gólmana.
     
    58:00
    Hosté protečovali do pásma.
     
    57:46
    Domácí jen vyhazují do středního pásma.
     
    57:31
    Fokin skvěle zlikvidoval obrovskou šanci Subbotina, který byl sám před brankou po Cibákově přihrávce.
     
    57:16
    Na druhé straně Fokin přikryl puk po nahození Alševského, bude se vhazovat.
     
    57:00
    Jakucenja protečoval puk do útočného pásma, ale tam jej získal Šulakov.
     
    55:55
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Ovšem rozhodnuto zdaleka není, v podstatě hned z protiútoku Koukal nabíjí TOMÁŠI NETÍKOVI a ten prostřelil Fokina. Asistence: Ruslan Nurtdinov, Petr Koukal.
     
    54:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nakonec se čtvrtá formace domácích prosazuje. VALERIJ NIČUŠKIN převzal na modré skvělou přihrávku od Quinta, prosmýkl se před Daltona a kotouč pod jeho levým betonem poslal do sítě. Asistence: Deron Quint.

    Martin Lísal

    Branky a nahrávky: 3. Kontiola (Jakucenja, Panov), 24. Glinkin (Quint), 31. Bulis (Čistov), 31. Kontiola (V. Bělov, Panov), 55. Ničuškin (Quint) - 9. Koukal (Netík), 15. Chochrjakov (Běrezin), 44. Šulakov (Cibák, Milovzorov), 56. Netík (Nurtdinov, Koukal)


    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Garnett) - Katičov, Razin, Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov V., Šinin, Něsterov - A. Kosticyn, Popov, Antipov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Kontiola, Jakucenja, Panov - Glinkin, Karpov, Ničuškin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) - Mamašov, Selujanov, Bělov N., Šulakov, Plechanov, Groť, Lukjančikov, Běrezin - Netík, Koukal, Osala - Pěstuško, Milovzorov, Cibák - Subbotin, Zjazov, Nurtdinov - Alševskij J., Alševskij S., Chochrjakov.

    Rozhodčí: Bondar, Ščenjov - Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri