Brno – Trenčín 1:1 (kon.) | Brno – Trenčín 3:3 (kon.) | Olomouc – Žilina 1:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:1 (1:1)
AS Trenčín
Úterý 22.01.2013, 11:30 • TCM Ivanovice • Přípravný zápas
     
    86
    Další velká šance Zbrojovky, ve které byl kapitán Mezlík. Opět byl zcela volný na vápně, jen to zakončení nebylo důrazné. Slabá střela končí na Bartalského rukavicích.
     
    84
    Pro změnu tutovka Zbrojovky. Lapeš unikal po levé straně sám na Bartalského, ten jeho přízemní střelu reflexivně vyráží do bezpečí. Tak na obou stranách se mohl měnit skóre, brankáři však své týmy podrželi.
     
    82
    Na druhé straně šance Briganta, jehož pumelici musel Doležal vytěsnit na roh.
     
    72
    Hosté také mění složení řad. Místo Opatovského přišel na hřiště Ranko.
     
    55
    Rostislav Varaďa je na hřišti, z placu odešel Pašek.
     
    51
    Na tyče je v dnešním utkání vyrovnáno. Z hranice vápna pálil Lapeš a orazítkoval pravou tyč Bartalského svatyně. Následně zahrával Mezlík standardku, tu už si však Trenčín pohlídal.
     
    46
    Do druhého poločasu střídají domácí. Dohrál Traoré, nahradil ho Lapeš.
     
    39
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr hostů končí vyrovnávací brankou. Čentéš z pravé strany odcentroval na TOMÁŠE MALCE, který sám před bránou zakončil velice razantně a navíc s naprostou přesností.
     
    33
    Po rohu Mezlíka se ve vápně nejvíce vyšrouboval do vzduchu Pernica a jeho hlavička málem skončila druhým gólem. Šemrinec však výborně zasáhl na brankové čáře a míč vyrazil.
     
    25
    Obrovská šance na vyrovnání. Čentéš zahrával trestný kop, vypálil hodně tvrdě a míč se od zdi odrazil na břevno brněnské brány. Poté se k hlavičce dostával Brigant, ale zamířil těsně vedle. Dvě velké tutovky hostů v krátkém sledu.
     
    24
    Zraněného Lutonského střídá Jindřich Stehlík.
     
    22
    Brno právě vstřelilo branku!
    PAVEL MEZLÍK se postavil k puntíku a umístil míč přesně na druhou stranu, kam šel trenčínský brankář Šemrinec. Zbrojovka tak otevírá účet dnešního prvního zápasu. Bohužel dohrál Lutonský.
     
    21
    Výborná střela Kunce, kterou Šemrinec vyrazil pouze před sebe, kde byl volný Lutonský, než však zakončil, byl v pokutovém území faulován. Byla nařízena penalta.
     
    12
    Traoré poslal do brejku Kunce, který se dostal až před bránu, jenže finální klička na brankáře Šemrince byla nepovedená a míč brněnskému hráči utekl za lajnu.

    Roman Zajíček

    Branky: 22. Mezlík (pen.) - 39. Malec


    FC Zbrojovka Brno: Doležal - Pašek (55. Varaďa), Pernica, Zezula, Matyska - Kunc, Přerovský, Kršák, Lutonský (24. Stehlík) - Přerovský. Traoré (46. Lapeš). Trenér: Petr Čuhel.
    AS Trenčín: Šemrinec (46. Bartalský) - Chrenko, Tóth, Bednárik, Skovajsa - Bariš, Brigant, Čentéš, Opatovský (72. Ranko), Jurica - Malec. Trenér: Andrian Gula.
    bahis siteleri