HC Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Zlín – Sparta 2:3 (po s.n.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 2:6 (kon.)
Olomouc – Slavia 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 2:5 (kon.)
Motor ČB – Liberec 0:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (0:0, 4:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 24.01.2013, 18:00 • Kajot Arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:43
    Kometa právě vstřelila branku!

    JAN WASSERBAUER stvrzuje tříbodový zisk. Do prázdné brány puk vpravil po Sedlákově nesobeckém pasu. Asistence: Jan Sedlák.
     
    53:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Po levém křídle vystřelil Řehák a ačkoliv se jeho trefa neusadila v brankové síti, z dorážky VOJTĚCHA TOMIHO Vítkovice přeci jen vstřelený gól těží. Asistence: Adam Řehák.
     
    34:51
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa se prosadila opět z podobné situace! Z přečíslení Mrázek nahrával na druhou stranu ADAMOVI RAŠKOVI, který vystihl místečko pod brankářem, jenž se přemísťoval od tyče k tyči. Asistence: Petr Mrázek, Jan Wasserbauer.
     
    34:25
    Kometa právě vstřelila branku!

    Mrázek s Raškou se dostali do přečíslení proti dvou vítkovickým. Do toho si po pravém mantinelu sjel JAN LAŠÁK, který sice se střelou váhal, ale nakonec se puk mezi brankářovy betony propasoval. Asistence: Adam Raška, Petr Mrázek.
     
    28:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    Vojáčkovo nahození šťastně tečoval ADAM RAŠKA a po jeho zásahu se puk padáčkem dostal za Svobodova záda. Asistence: Filip Vojáček.
     
    24:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Krejčiřík nedokázal odpálit puk, jelikož minul. ŘEHÁK jeho chybu potrestal, když jej o touš obral a namířil si to směrem na nepříliš vzdáleného Klimeše. Po lehkém vymíchání zasunul k pravé tyči. Branka padla dokonce v oslabení. Bez asistence.
     
    21:48
    Kometa právě vstřelila branku!

    Lukáš Papp vyslal střelu lehce po ledě. Do toho vystihl správný čas na teč RADEK JANOUŠEK. Ten puk vypíchl přesně do nekrytého prostotu Svobodovy brány. Asistence: Lukáš Papp, Filip Krejčiřík.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 22. Janoušek (Vágner, Krejčiřík), 29. Raška (Vojáček), 35. Lašák (Raška, Mrázek), 35. Raška (Mrázek, Wasserbauer), 60. Wasserbauer (Sedlák) - 25. Řehák, 54. Tomi (Řehák)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Oujezdský) - Šidák, Peslar, Sedlák, Vojáček, Vágner, Krejčiřík, Dittrich - Jenyš, Pospíšil, Raška, Mrázek, Papp, Lašák, Boček, Wasserbauer (C), Buhaj, Janoušek.
    HC Vítkovice Ridera: Svoboda (Kubáň) - Černín, Hawlík, Klok, Deutsch, Cabák, Bail - Král, Řehák, Tomi, Illéš, Kubis, Česlík, Hudeček, Slováček, Richter (C), Holý, Blahuta, Pasker, Ballner.

    Rozhodčí: Jeřábek - Maťašovský, Musil.
    bahis siteleri