San Jose – Colorado 4:0 (kon.) | NY Rangers – Toronto 5:2 (kon.) | Columbus – Chicago 2:3 (kon.)
Florida – Philadelphia 1:7 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:4 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Anaheim – Nashville 3:2 (po s.n.) | Washington – Buffalo 3:2 (kon.)
Ottawa – Pittsburgh 1:2 (po s.n.)
konec
Dallas Stars
3:4 (2:1, 0:3, 1:0)
St. Louis Blues
Neděle 27.01.2013, 02:00 • American Airlines Center, Dallas, TX • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rychlá akce přináší domácím snížení! Brenden Morrow zabojoval za brankou, odkud poté nezištnou zadovkou našel před brankou volného RYANA GARBUTTA, který se nemýlil! Asistence: Brenden Morrow a Colton Sceviour.
     
    39:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic hosté opět udeřili! Gól do šatny zasazuje domácím DAVID PERRON, který využil dobré práce Tarasenka, který zachytil kotouč na modré čáře. Asistence: Vladimir Tarasenko.
     
    36:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Berglund vybojoval puk u levého mantinelu, poté ho přesně poslal na druhou stranu, kde byl připravený CHRIS STEWART, pro kterého už bylo lehké zasunout kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Patrik Berglund a David Perron.
     
    30:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla one man show v podání DAVIDA PERRONA, který si obkroužil celou třetinu, připravil si mezi kruhy kotouč na střelu a přesnou ranou srovnává skóre na 2:2! Asistence: Kevin Shattenkirk.
     
    12:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru přeci jen využívají! Goligoskiho nahození se odrazilo před branku, kde byl nejpohotovější MICHAEL RYDER, který posílá Hvězdy do vedení! Asistence: Alex Goligoski.
     
    05:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tomu se říká odpověď jako řemen! Téměř totožná akce ale na druhé straně přináší brzké vyrovnání, Fiddler našel před brankou volného TOMÁŠE VINCOURA, který ve svém prvním zápase v letošní sezóně dává také svůj první gól! Asistence: Vernon Fiddler a Erik Nystrom.
     
    05:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skóre otevírají hosté, Sobotka popotáhl kotouč zpoza branky, nabídl ho na modrou čáru Pietrangelovi, který ještě vylepšil pozici pro WADA REDDENA, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Alex Pietrangelo a Vladimír Sobotka.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Vincour (Fiddler, Nystrom), 13. Ryder (Goligoski), 43. Garbutt (Morrow, Sceviour) - 6. Redden (Pietrangelo, Sobotka), 31. Perron (Shattenkirk), 37. Stewart (Berglund, Perron), 40. Perron (Tarasenko)


    Dallas Stars: Nihlstorp (od 53. Lehtonen) - Goligoski, Robidas, Jor. Benn, Daley, Sceviour, Rome - Smith, Roy, Eriksson - Whitney, Eakin, Ryder - Morrow, Fiddler, Nystrom - Garbutt, Wandell, Vincour
    St. Louis Blues: Halák (Elliott) - Redden, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Russell, Polák - Perron, Backes, Oshie - McDonald, Steen, Tarasenko - Schwartz, Berglund, Stweart - Sobotka, Nichol, Reaves

    Rozhodčí: Devorski, Vanmassenhoven - Miller, Murray
    bahis siteleri