Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 01.02.2013, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:36:03)
     
    59:00
    Macík v šanci pred Kristínom, puk však letel nad bránku. Bystrica zoviera domácich v pásme.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1520 divákov.
     
    58:13
    Dukla, Jakúbek, 2 min. hákovanie.
     
    58:10
    Bystričania už bez brankára !
     
    58:00
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:04
    Aj na druhej strane po dlhšom čase musel zasahovať domáci brankár Matej Kristín, ktorý však puk po Kubkovej strele podržal vo výstroji.
     
    55:21
    Trenčania aj napriek náskoku stále pri chuti, Mikula teraz nabil nabiehajúcemu Bednárovi na modrú, ten ale puk zodvihol veľmi vysoko.
     
    53:14
    Trenčín dal gól!
    Trenčania si gól za aktivitu v tretej časti gól zaslúžili a v tejto chvíli vedú opäť o dva góly. Mikula so Sojčíkom vypracovali gól pre RICHARDA LELKEŠA, ktorý si puk spracoval a vystrelil ho na Chorošuna. Bystrický brankár si nebol istý tým, či puk drží a ako sa o tom presviedčal, vypadol mu za bránkovú čiaru. Asistencie: Ondrej Mikula, Peter Sojčík.
     
    51:34
    Bystričania sa ubránili aj štvrtej početnej prevahe domácich. Chorošun priveľa práce nemal, hoci domáci strávili podstatnú väčšinu z presilovky v útočnom pásme.
     
    49:32
    HC 05, Ketner, 2 min. nebezpečná hra s vysokou hokejkou.
     
    48:16
    Bystričania sa ubránili, už hrajú v plnom počte.
     
    48:10
    Skvelá kombinácia trojice Lelkeš - Sojčík - Mikula s koncovkou posledne menovaného a s príležitosťou na hetrik, ale Ondrej Mikula netriafa priestor bránky !
     
    47:20
    Veľmi dobrá presilovka aj na strane domácich, kde sa už Marosz na osi klziska napriahoval na príklep, ale netrafil puk po Pardavého prihrávke ideálne.
     
    46:13
    HC 05, Styk, 2 min. faul kolenom.
     
    45:54
    Dukla v týchto chvíľach aktívnejšia smerom dopredu a domáci budú hrať presilovku.
     
    44:08
    Výborné kľučkovania Rostislava Marosza v s pukom teraz poslalo Duklu do ďalšej šance , ale vo finálnej fáze sa Marosz rozhodol pre samostatné zakončenie namiesto nahrávky na Fila, ktorý by bol zakončoval do opustenej bránky. A nevyšlo mu to.
     
    43:37
    Rusnák pristavil puk Jakúbekovi, no tomu zakončenie z otočky vôbec nevyšlo a puk má v moci Bystrica.
     
    42:03
    Šimun teraz poriadne zakúril pred bránkoviskom Dukly a bola z toho gólová šanca. Najskôr sa k nemu odrazil puk a bekendovým blafákom Kristína neprekonal, následne bránku obišiel a snažil sa zasunúť puk do siete, ale Kristín si v bránkovisku ľahol a jazdu puku zastavil.
     
    41:08
    Zato Chorošun na druhej strane áno po Gašparovičovom úniku po ľavom krídle. Ale keďže jeho koncovka nebola presná, ani on nemusel zasahovať.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 2. Mikula (Lelkeš, Sojčík), 23. Mikula (Bagin, Sojčík), 35. Habšuda (Filo, Jakúbek), 54. Lelkeš (Mikula, Sojčík) - 11. Zigo (Hlinka), 36. Šimun (Zigo)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Vizváry, Bokroš, Bagin, Pozník, Habšuda, Bednár, Markovič – Pardavý, Marosz, Gašparovič – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, Rusnák, Filo – Jakúbek, Nemček, Hudec – Broska.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun – Kubka, Ketner, Styk, Richter, Predajniansky, Devečka – Jankovič, Hudec, Lunter – Danton, Češík, Marcinek – Hlinka, Zigo, Macík – Šimun.

    Diváci: 1520
    bahis siteleri