Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 01.02.2013, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:14
    Trenčín dal gól!
    Trenčania si gól za aktivitu v tretej časti gól zaslúžili a v tejto chvíli vedú opäť o dva góly. Mikula so Sojčíkom vypracovali gól pre RICHARDA LELKEŠA, ktorý si puk spracoval a vystrelil ho na Chorošuna. Bystrický brankár si nebol istý tým, či puk drží a ako sa o tom presviedčal, vypadol mu za bránkovú čiaru. Asistencie: Ondrej Mikula, Peter Sojčík.
     
    35:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani sa však s výsledkom evidentne nechceli uspokojiť a spravili všetko preto, aby dosiahli zníženie. To sa im darí v tejto chvíli, keď sa pred Kristína dostal s pukom EDUARD ŠIMUN a strelou do horných priestorov bránky znižuje na 3:2 ! Asistencia: Tomáš Zigo.
     
    34:26
    Trenčín dal gól!
    Elegantný, až prekrásny prienik trenčianskeho obrancu MIROSLAVA HABŠUDU je zakončený gólom. Mladík z defenzívy Dukly si prebral puk na kruhu, dostal sa s ním až pred Chorošuna, ktorého elegantným spôsobom doslova "vykúpal". Asistencie: Martin Filo, Martin Jakúbek.
     
    22:54
    Trenčín dal gól!
    Dukla napokon zúročila dobrý vstup do druhej tretiny a gólom v presilovke sa dostáva do vedenia. Sojčík posunul puk na modrú Baginovu, ktorý si ho potiahol a napriahol. Chorošun puk len vyrazil pred ONDREJA MIKULU, ktorý pridal svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Emil Bagin, Peter Sojčík.
     
    10:37
    Banská Bystrica dala gól!
    Bysrica sa dostala do prvej vážnejšej šance a je hneď z toho vyrovnávajúci gól. Treba však povedať, že hlavne vďaka prispenia domáceho brankára, ktorý išiel na ľad priskoro a bekendové zakončenie TOMÁŠA ZIGA skončilo v bránke. Asistencia: Michal Hlinka.
     
    01:14
    Trenčín dal gól!
    Domáci sa hneď v úvode stretnutia ujímajú vedenia. Sojčík nahodil puk do pásma, z rohu klziska ho nahadzoval pred bránku Lelkeš, ktorý našiel ideálne ONDREJA MIKULU a jeho teč znamená úvodný gól. Asistencie: Richard Lelkeš, Peter Sojčík.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 2. Mikula (Lelkeš, Sojčík), 23. Mikula (Bagin, Sojčík), 35. Habšuda (Filo, Jakúbek), 54. Lelkeš (Mikula, Sojčík) - 11. Zigo (Hlinka), 36. Šimun (Zigo)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Vizváry, Bokroš, Bagin, Pozník, Habšuda, Bednár, Markovič – Pardavý, Marosz, Gašparovič – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, Rusnák, Filo – Jakúbek, Nemček, Hudec – Broska.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun – Kubka, Ketner, Styk, Richter, Predajniansky, Devečka – Jankovič, Hudec, Lunter – Danton, Češík, Marcinek – Hlinka, Zigo, Macík – Šimun.

    Diváci: 1520
    bahis siteleri