Columbus – Los Angeles 2:4 (kon.) | Washington – Toronto 2:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:1 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 4:3 (kon.) | Detroit – Calgary 1:4 (kon.)
Philadelphia – Tampa 2:1 (kon.) | Winnipeg – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 1:6 (kon.)
San Jose – Chicago 3:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:5 (3:3, 0:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
Středa 06.02.2013, 04:30 • HP Pavilion, San Jose, CA • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se ale nedokázali udržet v útočné třetině, Kruger vyslal PATRICKA KANEA, pro kterého už nebyl žádný problém skórovat do prázdné branky! Asistence: Marcus Kruger a Brent Seabrook.
     
    31:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je to tady, Chicago obrací skóre utkání z 1:3 na 4:3! Toews šikovně obral o puk Murrayho, předložil ho PATRICKU KANEOVI, který posílá hosty do vedení! Asistence: Jonathan Toews.
     
    11:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují! Po vhazování v útočném pásmu se puk odrazil před branku Niemiho, kde byl nejpohotovější MARCUS KRUGER, který rychle srovnává na 3:3!
     
    10:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To je nám to gólů, v jedné jediné minutě padají hned tři branky! Osm vteřin po Handzušově brance se prosazuje ANDREW SHAW, kterému pozici skvěle připravil Bickell. Asistence: Bryan Bickell a Viktor Stalberg.
     
    10:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Odpověď nenechala na sebe dlouho čekat, Wingels našel na druhé straně kluziště volného MICHALA hanzuše, který prostřelil Crawforda. Asistence: Tommy Wingels a Dan Boyle.
     
    10:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté ale zůstali v tlaku v útočné třetině, Seabrook krásně našel volného BRANDONA SAADA, který přímo procedil kotouč za Niemiho záda a připisuje si tak první gól ve své kariéře v NHL! Asistence: Brent Seabrook a Jonathan Toews.
     
    05:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se říká vstup! Pátá střela na branku hostí končí již podruhé v síti! TOMMY WINGELS se prohnal po levém křídle a střelou zápěstím prostřelil Crawforda podruhé. Asistence: Michal Handzuš a James Sheppard.
     
    02:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí po zakázaném uvolnění Chicaga zmáčkli své soupeře v jejich vlastní obranné třetině, lehké nahození od modré skončilo v houšti těl před Crawfordem, kde se nejlépe zorientoval JOE PAVELSKI, který otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Marc-Edouard Vlasic a Joe Thornton.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 3. Pavelski (Vlasic, Thornton), 6. Wingels (Handzuš, Sheppard), 11. Handzuš (Wingels, Boyle) - 11. Saad (Seabrook, Toews), 11. Shaw (Bickell, Stalberg), 12. Kruger, 32. Kane (Toews), 59. Kane (Kruger, Seabrook)


    San Jose Sharks: Niemi (Greiss) - Vlasic, Stuart, Boyle, Irwin, Murray, Braun - Marleau, Thornton, Pavelski - Sheppard, Couture, Clowe - Wingels, Handzuš, Havlát - Desjardins, Gomez, Burish
    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) - Keith, Seabrook, Brookbank, Leddy, Oduya, Hjalmarsson - Saad, Toews, Hossa - Sharp, Shaw, Kane - Bickell, Kruger, Stalberg - Bollig, Frolík, Mayers

    Rozhodčí: Charron, Kowal - McElman, Murray

    Diváci: 17562
    bahis siteleri