Omsk – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 5:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 4:0 (kon.)
Magnitogorsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – Nižněkamsk 3:4 (po pr.) | Viťaz – Kazaň 2:3 (kon.) | Mytišči – Novokuzněck 5:0 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 4:2 (kon.) | Minsk – Ufa 2:3 (kon.) | Riga – HC Slovan 3:1 (kon.)
Doněck – Lev 2:1 (po s.n.)
konec
Atlant Mytišči
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Neděle 17.02.2013, 14:00 • Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:25
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Velký důraz na brankovišti prokázal MICHAJL GLUCHOV, který dokázal puk propasírovat do branky. Asistence: Ivan Višněvskij.
     
    25:03
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají i tuto přesilovou hru a navyšují své vedení na rozdíl čtyř branek, když z levého kruhu přesně zamířil pod břevno GLEB KLIMENKO. Asistence: Jaroslav Dyblenko, Nikita Točickij.
     
    23:10
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru, když se od modré čáry tvrdou střelou prosadil IVAN VIŠNĚVSKIJ. Asistence: Andreas Engqvist, Ilja Kablukov.
     
    11:12
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Mytišči nabídnutou přesilovou hru využívá, když Majorov našel na pravém kruhu volného ANDREASE ENGQVISTA a ten střelou z první navyšuje vedení svého týmu. Asistence: Maxim Majorov.
     
    0:33
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí vstupují do dnešního zápasu velmi dobře, když se hned na začátku zápasu dokázal prosadit MAXIM MAJOROV, který střílel z velkého úhlu a puk se štěstím propadl do branky. Asistence: Alexander Ševčenko, Ivan Višněvskij.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 1. Majorov (Ševčenko, Višněvskij), 12. Engqvist (Majorov), 24. Višněvskij (Engqvist, Kablukov), 26. Klimenko (Dyblenko, Točickij), 51. Gluchov (Višněvskij)


    Atlant Mytišči: Galimov (Volkov) - Batyršin, Rukavišnikov, Višněvskij, Ozolinš, Kosmačov, Petrov, Dyblenko, Šmejlov - Gluchov, Kablukov, Kolcov - Engqvist, Majorov, Ševčenko - Michnov, Klimenko, Točickij - Ignatuškin, Kadejkin, Jašin
    Metallurg Novokuzněck: Sorokin (12. Ključinkov) - Romanov, Kuklov, Ježov, Arzamascev, Jacenkov, Grišin, Arkalov, Bessonov - Lazarev, Mereškin, Jefimov - Černych, Vyglazov, Islamov - Kurepanov, Turukin, Žafjarov - Mitrjakov, Nazarov, Šabunov

    Rozhodčí: Komarov, Rogačov - Strelcov, Tarasov

    Diváci: 5700
    bahis siteleri