Poprad – Žilina 5:2 (kon.) | Zvolen – Piešťany 4:3 (po pr.) | Košice – Trenčín 3:4 (po s.n.)
Skalica – Banská Bystrica 10:1 (kon.) | Martin – Nitra 1:5 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
HK Nitra
sk Neděle 17.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:03
    Martin dal gól!
    Aspoň aké také zadosťučinenie, TOMÁŠ PETRUŠKA vymietol ľavý horný roh Lacovej brány a zaznamenáva čestný úspech Martinu. Asistencie: Michal Važan.
     
    44:16
    Nitra dala gól!
    Martin prichádza o pásmo fantastickou prácou ROMANA TOMÁNKA, ktorý obalamutil trojicu Martinčanov a napokon faktasticky usmernil svoju strelu popod Volentierove betóny! Asistencie: Jozef Stumpel, Jozef Pupák.
     
    28:27
    Nitra dala gól!
    Výbornú akciu nám teraz predviedli hráči Nitry, keď si puk vzal do svojich rúk Albín Podstavek, ktorý nakorčuľoval do pásma z ľavého krídla, videl za druhej strane nabiehajúceho TOMÁŠA HRNKU, ktorý do prázdnej brány strieľa svoj druhý gól v zápase! Asistencie: Albín Podstavek, Tomáš Nádašdi.
     
    21:20
    Nitra dala gól!
    Hollý nepristúpil k osamotenému MAREKOVI MAŠLONKOVI, ktorý posiela puk za Volentierov chrbát.Asistencie: Jarmo Jokila, Erik Piatak.
     
    15:00
    Nitra dala gól!
    Nebezpečná štvrtá formácia udrela opäť, Novák si prevzal voľný puk, rútil sa sám na Volentiera, neulakomil sa, vide úplne voľného nabiehajúceho ANDREJA KMEČA, ktorý aj so šťastím prekonáva ležiaceho Volentiera. Ten si puk vrazil do brány sám. Asistencie: Lukáš Novák, Matej Bene.
     
    02:02
    Nitra dala gól!
    Fantastická práca Albína Podstavka, ktorý sa obtočil okolo obrancu a poslal, aj keď šťastne ale predsa, puk na TOMÁŠA HRNKU, ktorý do prázdnej brány nemohol nedať. Asistencie: Albín Podstavek, Tomáš Chrenko

    Jakub Mitter

    Branky a nahrávky: 59. Petruška (Važan) - 3. Hrnka (Podstavek, Chrenko), 15. Kmeč (Novák, Bene), 22. Mašlonka (Jokila, Piatak), 29. Hrnka (Podstavek, Nádašdi), 45. Tománek (Stumpel, Pupák)


    HK VITAR Martin: Volentier - Rusina, Novotný, Kolena, Vilkoits, Thémar - Zošiak, Grman, Važan, Hollý, Petruška - Perniš, Tupý Vaško, Fujerík, Štěpánek - Slávik, Ejem, Korýtko, Dírer
    HK Nitra: Laco - Rais, Ordzovenský, Tománek, Stumpel, Pupák - Vosátko, Bača, Podstavek, Chrenko, Hrnka - Nádašdi, Konig, Jokila, Piatak, Mašlonka - Vantroba, Hamrák, Kmeč, Novák, Bene

    Rozhodčí: Lauff - Jobbágy , Korba
    bahis siteleri