NY Islanders – New Jersey 5:1 (kon.) | Montreal – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:0 (kon.)
Arizona – Columbus 5:3 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:3 (po s.n.) | Edmonton – Colorado 6:4 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Chicago – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:4 (1:2, 1:0, 1:2)
Pittsburgh Penguins
Neděle 17.02.2013, 18:45 • First Niagara Center, Buffalo, NY • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté ustáli tlak Buffala a poté sami udeřili! Crosby se dokázal dostat z těsného bránění v rohu kluziště, předložil puk PAULU MARTINOVI, jehož dělovku zastavila až síť v brance! Asistence: Sidney Crosby a Pascal Dupuis.
     
    47:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno, necelé dvě minuty po brance Otta se trefují také hosté! Skvělou přihrávku Krise Letanga napříč celým pásmem využívá svým druhým dnešním gólem PASCAL DUPUIS! Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
     
    45:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí skóre! Fleury vyrazil střelu Gerbeho pouze do prostoru mezi kruhy, kde na dorážku číhal STEVE OTT, který tak láme nerozhodný stav na stranu Sabres! Asistence: Nathan Gerbe a Jochen Hecht.
     
    29:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přeci jen se domácí dočkali, po řadě střel od Pominvilla se do puku od modré čáry opřel Christian Ehrhoff, jehož střelu tečoval přesně k tyči THOMAS VANEK! Asistence: Christian Ehrhoff a Tyler Ennis.
     
    06:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme tu snížení! Fleury vrazil tvrdou střelu Ehrhoffa od modré pouze před sebe, kde se nejlépe zorientoval CODY HODGSON, jenž dorážkou snižuje na rozdíl jedné branky! Asistence: Christian Ehrhoff a Thomas Vanek.
     
    01:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení, přesilovou hru vyžívá SIDNEY CROSBY, který dorazil střelu Malkina od modré čáry. Bez asistence.
     
    00:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je nám ale začátek! Již po 35ti vteřinách hry se prosazuje PASCAL DUPUIS, který vložil hůl do střely Orpika! Asistence: Brooks Orpik a Chris Kunitz.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 7. Hodgson (Ehrhoff, Vanek), 30. Vanek (Ehrhoff, Ennis), 46. Ott (Gerbe, Hecht) - 1. Dupuis (Orpik, Kunitz), 2. Crosby, 48. Dupuis (Letang, Crosby), 58. Martin (Crosby, Dupuis)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) - Myers, Regehr, Ehrhoff, Sekera, Weber, Leopold - Pominville, Hodgson, Vanek - Stafford, Ennis, Foligno - Ott, McCormick, Gerbe - Kaleta, Hecht, Scott
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Vokoun) - Martin, Orpik, Letang, Niskanen, Engelland, Despres - Dupuis, Crosby, Kunitz - Neal, Malkin, Cooke - Kennedy, Sutter, Bennett - Adams, Vitale, Glass

    Rozhodčí: Jackson, Pollock - Nowak, Nansen

    Diváci: 19070
    bahis siteleri