NY Islanders – New Jersey 5:1 (kon.) | Montreal – Philadelphia 4:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:0 (kon.)
Arizona – Columbus 5:3 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:3 (po s.n.) | Edmonton – Colorado 6:4 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Chicago – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Los Angeles Kings
Neděle 17.02.2013, 21:35 • United Center, Chicago, IL • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jako přes kopírák - přesilovka pro hosty, tvrdá rána od modré v podání MIKA RICHARDSE a máme to už pouze o jednu branku! Asistence: Drew Doughty a Justin Williams.
     
    40:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hosté jsou zpátky ve hře, přesilovou hru využívají Kings již po třinácti vteřinách! MIKE RICHARDS napřáhl od modré a puk si našel cestu až do sítě! Asistence: Anže Kopitar a Drew Doughty.
     
    20:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí i v druhé třetině začínají aktivně, první lajna se usadila v útočném pásmu, Toews nejdříve z úhlu neuspěl, puk se ale odrazil k volnému PATRICKU SHARPOVI, který trefuje prázdnou branku! Asistence: Jonathan Toews a Johnny Oduya.
     
    10:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přeci jen už to domácím vyšlo, třetí střelecký pokus Keitha v přesilové hře už končí v brance, do střely domácího obránce přesně vložil hůl JONATHAN TOEWS a jako správný kapitán tak posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Duncan Keith a Brent Seabrook.
     
    06:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestřábi se po vhazování dostali do tlaku, první šanci ještě nevyužili, poté se ale puk odrazil k volnému BRENTU SEABROOKOVI, na kterého zívala prázdná branka, a tak ji domácí obránce bez problému trefil! Asistence: Duncan Keith a Michael Frolík.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 7. Seabrook (Keith, Frolík), 11. Toews (Keith, Seabrook), 21. Sharp (Toews, Oduya) - 41. Richards (Kopitar, Doughty), 53. Richards (Doughty, Williams)


    Chicago Blackhawks: Emery (Karlsson) - Seabrook, Keith, Leddy, Rozsíval, Oduya, Hjalmarsson - Hossa, Toews, Saad - Kane, Bolland, Sharp - Stalberg, Shaw, Bickell - Mayers, Kruger, Frolík
    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Doughty, Ellerby, Vojnov, Scuderi, Drewiske, Muzzin - Brown, Kopitar, Gagne - Williams, Carter, Clifford - Nolan, Richards, King - Lewis, Stoll, Penner

    Rozhodčí: Kozari, Walsh - Cvik, Grandt

    Diváci: 21843
    bahis siteleri