Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Opava 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Motor ČB 5:2 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 18:1 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 3:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
18:1 (6:0, 7:0, 5:1)
PZ Kladno
Neděle 17.02.2013, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost a přijměte pozvání do ČEZ Arény, kde se za dvě hodiny a deset minut rozehraje extraligové klání seniorských celků domácí Plzně a hostů z Českých Budějovic.

    Já se s vámi budu těšit opět na počtenou brzy z plzeňského mládežnického hokeje. (15:20:25)
     
    Šedesát minut je za námi a indiáni po právu slaví.

    Co dodávat k takovému utkání? Plzeňská režie byla od prvních okamžiků čitelná, jednoznačný průběh zasloužený. Snad jen zbytečný podrážděný konec ze strany hostů kazí indiánům náladu.

    Na druhou stranu je však nutné poznamenat, že prohrát na ledě tak jednoznačného lídra přece není žádná ostuda.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Kapitán domácích Tomáš Vracovský (HC Plzeň 1929) pětiminutový trest plus osobní do konce utkání za nesportovní chování.
     
    59:00
    Poslední minuta.
     
    58:19
    Zakázané uvolnění Plzně.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty utkání.
     
    57:08
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Osmnáct. Indiáni ještě neřekli poslední slovo a FILIP KOKOŠKA nadšeně skáče v oslavách na svého spoluhráče. I on dosáhl dnes na hattrick.
    Je vidět, že chuť ze strany domácích je veliká. Asistence Jakub Sysel.
     
    56:35
    Před brankou Matyáš Kantner (HC Plzeň 1929) bojoval s kladenským kapitánem, který padá k ledu, a čárová rozhodčí přivolává zdravotníka. Ten nakonec není potřeba, Balcar odchází na střídačku po svých. Ale Kantner je vyloučen za vysokou hůl.
     
    56:26
    Domácí se opět můžou těšit na početní výhodu. I přes další ze série výtek směrem k rozhodčím z kladenské střídačky a zdržování hry diskuzemi na trestnou lavici míří David Vlk (PZ Kladno), který bude pykat za střídačku za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    55:58
    Stráský si vyšlápl za soupeřovou brankou na Lachmana, který nepříliš elegantním saltem přes hráče míří k zemi.
     
    55:53
    Hosté jsou v pěti. Indiáni zahráli přesilovku aktivně, ale Karlík svůj tým podržel.
     
    53:53
    Indiáni si zahrají přesilovku. Tomáš Zeman (PZ Kladno) se provinil podražením.
     
    51:19
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Sedmnáct. Tomu se říká produktivita! Indiáni rychle odpovídají na úspěch Kladna a my můžeme přivítat JAKUBA VAVŘIČKU v zástupu dnes již dvoubrankových střelců. Asistence Jiří Stráský.
     
    50:28
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Tak přece jen se hostům podaří dosáhnout na kýžený čestný úspěch, když Krasanovský kapituluje až deset minut před koncem po této střele MARTINA VOSTÁRKA. Asistence Lukáš Němec.
     
    49:16
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Šestnáct. Zato TOMÁŠ KUČERA je prvním, kdo slaví hattrick. Karlík se pustil do zbytečného lvího skoku, puk už se třepotal v jeho síti. Asistence Lukáš Zayml.
     
    48:58
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Patnáct. PETR KODÝTEK je při chuti, a tak nepohrdne ani touto nabídnutou šancí. Karlík proti jeho střele neměl nárok, byl usazený na druhé tyčce. Plzeňská devatenáctka se řadí mezi hráče se dvěma góly z dnešního utkání na kontě. Asistence Filip Kokoška.
     
    48:30
    Bohužel, takto vysoko prohrávat asi není nic příjemného, ale Kladenští by si neměli vylévat zlost na indiánech. Další ostrý a hlavně příliš, příliš zbytečný zákrok na Sysla u mantinelu.
     
    45:53
    A když byla řeč o té frustraci,... Patrik Balcar (PZ Kladno) a Lukáš Zayml (HC Plzeň 1929) dostávají menší tresty za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 7. Kodýtek (Kokoška, Kantner), 10. Vracovský (Stráský), 11. Kokoška (Kodýtek), 13. Stráský (Vavřička, Kaňák), 18. Kučera (Bednář), 20. Pokorný (Sysel), 21. Kaňák (Vracovský), 29. Krystl (Roubal, Kodýtek), 37. Vavřička (Kaňák), 37. Kokoška (Kantner), 37. Kučera (Zayml, Hajšman), 39. Vracovský (Stráský), 40. Kantner, 42. Sysel (Kokoška), 49. Kodýtek (Kokoška), 50. Kučera (Zayml), 52. Vavřička (Stráský), 58. Kokoška (Sysel) - 51. Vostárek (Němec)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Zeman A.) - Kvasnička, Bednář, Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Zayml, Sysel, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Hajšman, Stráský.
    PZ Kladno: Karlík (21. - 40. minuta Melančin) - Dušek, Šíma, Stieber, Lenárt, Toula, Sedláček, Lachman, Zeman T., Jizba, Vlk, Němec, Jarý, Libovický, Vostárek, Balcar, Patyk.

    Rozhodčí: Valenta - Malá, Šimurda
    bahis siteleri