Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Opava 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Motor ČB 5:2 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 18:1 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 3:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
18:1 (6:0, 7:0, 5:1)
PZ Kladno
Neděle 17.02.2013, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:08
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Osmnáct. Indiáni ještě neřekli poslední slovo a FILIP KOKOŠKA nadšeně skáče v oslavách na svého spoluhráče. I on dosáhl dnes na hattrick.
    Je vidět, že chuť ze strany domácích je veliká. Asistence Jakub Sysel.
     
    51:19
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Sedmnáct. Tomu se říká produktivita! Indiáni rychle odpovídají na úspěch Kladna a my můžeme přivítat JAKUBA VAVŘIČKU v zástupu dnes již dvoubrankových střelců. Asistence Jiří Stráský.
     
    50:28
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Tak přece jen se hostům podaří dosáhnout na kýžený čestný úspěch, když Krasanovský kapituluje až deset minut před koncem po této střele MARTINA VOSTÁRKA. Asistence Lukáš Němec.
     
    49:16
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Šestnáct. Zato TOMÁŠ KUČERA je prvním, kdo slaví hattrick. Karlík se pustil do zbytečného lvího skoku, puk už se třepotal v jeho síti. Asistence Lukáš Zayml.
     
    48:58
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Patnáct. PETR KODÝTEK je při chuti, a tak nepohrdne ani touto nabídnutou šancí. Karlík proti jeho střele neměl nárok, byl usazený na druhé tyčce. Plzeňská devatenáctka se řadí mezi hráče se dvěma góly z dnešního utkání na kontě. Asistence Filip Kokoška.
     
    41:52
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Po dvou minutách odehraných z poslední třetiny indiáni přivítali v brance zpátky Karlíka dnes už čtrnáctou trefou. Střelecký úspěch v tomto zápase zaznamená i JAKUB SYSEL, jehož pokus od modré končí za Karlíkovými zády. Asistence Filip Kokoška.
     
    39:40
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Co dosahují na půltuctovou metu - oni ji překonávají! A Melančinovi nezbývá nic jiného, než ve zlosti bouchnout alespoň do plexiskla v rohu, aby ze sebe bezmoc po brance MATYÁŠE KANTNERA vypudil.
     
    38:59
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni dorovnávají své maximum z první třetiny a taktéž v této části dosahují na půltuctovou střeleckou metu. I TOMÁŠ VRACOVSKÝ, kapitán indiánů, si zapíše druhou přesnou trefu v zápasu. Asistence Jiří Stráský.
     
    36:43
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ale ale, to je pro Kladenské kruté. Po obdržené brance z úvodu 37. minuty si Melančin ještě nesáhl na puk a už jej dvakrát musel vyklízet ze sítě. Druhou branku v zápase rovněž zaznamenává i TOMÁŠ KUČERA. Indiáni se tak radují potřetí v rozmezí pouhých jedenačtyřicet i sekund. Asistence Lukáš Zayml, Martin Hajšman.
     
    36:15
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Pouhých třináct vteřin potřebovali domácí, aby kulatou desítku zdolali. Postaral se o to svým druhým gólem v zápase střelec FILIP KOKOŠKA. Asistence Matyáš Kantner.
     
    36:01
    Plzeň právě vstřelila branku!

    "Desítka" už je téměř na spadnutí. Po souhře s Kaňákem se poprvé v zápase raduje také JAKUB VAVŘIČKA. Asistence Lukáš Kaňák.
     
    28:20
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňské brankové hody pokračují. Melančin nyní neměl šanci po dorážce TOMÁŠE KRYSTLA, který zblízka trefuje o tyčku pod víko. Asistence David Roubal, Petr Kodýtek.
     
    20:35
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni v nastoleném tempu nepolevují ani po přestávce. Teď totiž proti Melančinovi po ledě uspěl LUKÁŠ KAŇÁK, reprezentant do šestnácti let. Střídající gólman Kladna tak čisté konto udržel jen na pětatřicet vteřin. Asistence Tomáš Vracovský.
     
    19:52
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Kladenští od indiánů dostávají na cestu do kabin ještě jednu branku. Tu si po spolupráci se Syslem připisuje JAKUB POKORNÝ, který soupeři připomíná, že se hraje až do úplně posledních sekund. Asistence Jakub Sysel.
     
    17:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    ... a tak do útoku mohli indiáni. A ten končí pátou brankou v Karlíkově kleci, přestože kladenští hráči vehementně protestují. To však nic nemění na tom, že do střeleckých statistik zapisujeme i úspěch TOMÁŠE KUČERY. Asistence Jan Bednář.
     
    12:26
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jako na střelnici. Indiáni už utíkají do čtyřbrankového náskoku, když střelu Vavřičky Karlík jen vyrazil na hůl JIŘÍHO STRÁSKÉHO, který chladnokrevně zívající část kladenské svatyně trefuje. Asistence Jakub Vavřička, Lukáš Kaňák.
     
    10:20
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni však ani omylem nemusí smutnit. Jen co se puk dostal na modrou čáru, už jej zpět do ohně poslal Kodýtek. Ten našel FILIPA KOKOŠKU, který svůj odvážný výlet před branku zakončil učebnicově. Asistence Petr Kodýtek.
     
    09:49
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Z následného rychlého protiútoku však indiáni zdvojnásobují svůj náskok. Puk si našel TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, který jej tentokrát zleva poslal do sítě! Asistence Jiří Stráský.
     
    06:56
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Akce však nadále pokračovala, PETR KODÝTEK si z promarněné šance nic nedělal, a když Karlík jen tak tak vyrazil Kokoškovu dobrou střelu na jeho hůl, spolehlivě puk poslal do sítě. Asistence Filip Kokoška, Matyáš Kantner.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 7. Kodýtek (Kokoška, Kantner), 10. Vracovský (Stráský), 11. Kokoška (Kodýtek), 13. Stráský (Vavřička, Kaňák), 18. Kučera (Bednář), 20. Pokorný (Sysel), 21. Kaňák (Vracovský), 29. Krystl (Roubal, Kodýtek), 37. Vavřička (Kaňák), 37. Kokoška (Kantner), 37. Kučera (Zayml, Hajšman), 39. Vracovský (Stráský), 40. Kantner, 42. Sysel (Kokoška), 49. Kodýtek (Kokoška), 50. Kučera (Zayml), 52. Vavřička (Stráský), 58. Kokoška (Sysel) - 51. Vostárek (Němec)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Zeman A.) - Kvasnička, Bednář, Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Zayml, Sysel, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Hajšman, Stráský.
    PZ Kladno: Karlík (21. - 40. minuta Melančin) - Dušek, Šíma, Stieber, Lenárt, Toula, Sedláček, Lachman, Zeman T., Jizba, Vlk, Němec, Jarý, Libovický, Vostárek, Balcar, Patyk.

    Rozhodčí: Valenta - Malá, Šimurda
    bahis siteleri