Vrchlabí – Trutnov 5:4 (kon.) | Chrudim – ZH Pardubice 4:2 (kon.)
konec
HC Chrudim
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Závodní hokejová Pardubice
Neděle 17.02.2013, 17:00Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    43:51
    Pardubice právě vstřelily branku
    Pardubice ještě vykřesaly drobnou naději, přesnou střelou z pravého kruhu se prosadil MARTIN ŠEJBA a zaznamenává tedy svůj druhý zásah v dnešním zápase - 4:2! Bez asistence.
     
    42:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hokejistům Pardubic se v začátku první třetiny zavírají brány semifinále. MAREK DVOŘÁK stál připraven na brankovišti a přesnou dorážkou zvyšuje na rozdíl tří branek - 4:1! Asistence: Jiří Polák a David Holub.
     
    32:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek, Petr Králíček šikovně vysunul na zteč svého jmenovce PETRA BARTONÍČKA a ten se v samostatném úniku nemýlil - 3:1! Asistence: Petr Králíček a Filip Procházka.
     
    23:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zato na druhé straně se urodilo! PETR BARTONÍČEK si branku jednoznačně zasloužil, nyní mu ji připravil Petr Králíček, který ho na brankovišti našel přesným pasem a chrudimskému útočníkovi pouze stačilo nastavit hokejku - 2:1! Asistence: Petr Králíček a Ugo Dobiáš.
     
    05:53
    Pardubice právě vstřelily branku
    Tak tohle chrudimským hokejistům velmi nevyšlo. Závodní hokejová srovnává při vlastním oslabení, Ladislav Jindřich načasoval přihrávku do předbrankového prostoru přímo na najíždějícího MARTINA ŠEJBU, který prostřelil Amenta - 1:1! Asistence: Ladislav Jindřich.
     
    02:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Poprvé za tři zápasy této série vidíme branku již v první třetině! Skvělou práci odvedl JIŘÍ PLCH, šel sám na branku a ač byl faulován, dokázal po bekhendové kličce poslat kotouč výstavně pod víko. Truhlář neměl šanci - 1:0! Asistence: Zdeněk Formánek.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 3. Plch (Formánek), 24. Bartoníček (Králíček, Dobiáš), 32. Bartoníček (Králíček, Procházka), 43. Dvořák (Polák, Holub) - 6. Šejba M. (Jindřich), 44. Šejba M.


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Sýkora, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Zrůst, Králíček, Bartoníček, Schweinfurter, Procházka, Turčáni, Urban, Kišš, Plch, Slavík, Holub, Vacek, Polák, Frýda
    Závodní hokejová Pardubice: Truhlář (Lejsek) - Vlasák, Rozlivka, Fousek, Procházka, Ludvík, Krejnus, Rejzek, Čapek, Lubina, Kubelka, Koblížek, Palaščák, Křečan, Šejba M., Jindřich, Havrda, Šindler, Čermák, Šejba J., Musil

    Rozhodčí: Chlaň - Padevět, Mrázek
    bahis siteleri