Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Opava 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Motor ČB 5:2 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 18:1 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 3:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 17.02.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:15
    Budějovice dostávají k dispozici 21 sekund dvojnásobné přesilovky. Emil Veselý sice nejprve výtečně zablokoval soupeře v gólové šanci, ale následně zvedl puk z ledu a odhodil ho. Za to nemůže následovat nic než menší trest.
     
    56:36
    Je tu další nedovolený zákrok domácích, kteří si zbytečně komplikují závěr rozhodnutého utkání. Radim Šalda - dvě minuty za držení protihráče.
     
    52:15
    České Budějovice tlačí na svého soupeře, což asi nemohlo vyústit v nic jiného než faul. Radim Šalda (HKR) - 2 minuty za držení protihráče.
     
    37:45
    Jenže skvěle hrající František Hnik si na Danielu Klimeckém vysloužil faul kolenem. Přesilovka čtyři na tři pro Hradec.
     
    36:07
    Budějovická přesilovka trvala jen šest sekund, pak totiž usedl na lavici hanby i Tomáš Fencl. Rozhodčímu museli k verdiktu pomoci jeho čároví kolegové. Dvě minuty za hákování.
     
    36:01
    Emil Veselý (HKR) sice zastavil mrštného protihráče tělem, ale stalo se tak už slušnou chvilku poté, co byl kotouč ve hře. Vysloužil si tak menší trest za nedovolené bránění.
     
    30:39
    Pomalu obpříspěvek chválím elitní lajnu domácích, ale jinak to být nemůže. Teď Zahradník vybojoval faul Daniela Klimeckého, a to ještě Hnikovi moc nechybělo k dorážce. Dvě minuty za podražení, další možnost pro Hradec.
     
    25:30
    Souboj za hradeckou brankou odnesl Tomáš Fencl (CEB) dvěma minutami za držení protihráče. Hradečtí budou moci svou útočnou aktivitu zhodnotit.
     
    15:38
    Jenže Adam Čech zaváhal na modré a svého soupeře následně také podrazil, bude se tedy hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    15:22
    Útočný faul Michala Bláhy přináší první početní výhodu také domácím. Dvě minuty za podražení.
     
    09:44
    V hradeckém brankovišti se vzápětí strhla mela, která vede ke stejnému počtu trestů na obou stranách. Za Hradec pykají na dvě minuty Matějček a Hroudný, za Budějovice Vráblík a Matějka, i když trestoměřiči označili jejich prvního hříšníka chybně. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    06:37
    Úvodní branka otevřela vrátka v obou obranách, což končí vyloučením na straně Východočechů. David Chalupa - 2 minuty za hákování.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Havránek, 26. Hnik (Zahradník, Bureš), 37. Havránek, 38. Zahradník, 46. Zahradník (Chalupa, Hnik) - 9. Klimecký (Fencl), 53. Ondráček


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) – Veselý, Hroudný, Píč, Havránek, Čech, Bureš, Šalda – Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík, Hnik, Maršík, Pažourek, Matějček, Chalupa. Trenér: Tomáš Martinec.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Němec) – Kadlec, Benda, Farka, Kubeš, Klimecký, Tintěra, Švagr, Stehlík – Fencl, Šulek, Vráblík, Bláha, Hlavica, Schwarz, Matějka, Ondráček, Bárta "C". Trenér: Jaroslav Formánek.

    Rozhodčí: Veinfurter – Průcha, Hidvéghy.
    bahis siteleri