Chicago – Los Angeles 3:2 (kon.) | Minnesota – Detroit 3:2 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:3 (kon.)
Dallas – Calgary 3:4 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 0:7 (kon.) | New Jersey – Ottawa 1:2 (po s.n.) | Colorado – Nashville 6:5 (kon.)
konec
New York Islanders
0:7 (0:1, 0:3, 0:3)
Philadelphia Flyers
Pondělí 18.02.2013, 19:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Výsledek je pro domácí celek velmi krutý. Islanders nebylo horším týmem, nicméně Newyorčané mohou litovat nevyužitých šancí a přesilových her. Za to hosté řádili a deklasovali svého protějška. Díky dnešní výhře se posouvají na čtvrté místo a New York Islanders půjde pod ně na páté. To je ode mne vše, přeji příjemný zbytek večera. (21:29:17)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Hraje se ve středním pásmu. Domácí se pokouší alespoň o čestný zásah.
     
    58:45
    Na ledě se strhla další šarvátka. Mezi Coburnem a znovu Martinem, který se dostal již do druhé bitky a i tentokrát měl navrch druhý zmiňovaný, když svého soupeře poslal velmi rychle k zemi.
     
    56:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hřebíček do rakve přidává DANNY BRIERE, který obdržel přesný pas do středu kluziště. Následně zrychlil jako uragán a ujel po levé straně až k brance DiPietra, kterého dělovkou do levého horního růžku překonává. Asistence: Brayden Schenn, Wayne Simmonds.
     
    56:37
    Domácí fanoušci jsou dnešním výsledkem zklamáni, obzvlášť poté, co porazili silné New Yersey 5:1. Tentokrát odejdou jistě s debaklem a posunou se na poslední příčku.
     
    55:36
    Boyes se málem dostal do kličky před Brizgalovem, avšak v poslední chvíli mu puk sjel z čepele.
     
    53:32
    Knuble výborně zasáhl ve středním pásmu, když se hráči Islanders řítili do přečíslení. Čistým zákrokem obral svého protihráče o puk.
     
    52:45
    Utkání už se dohrává v poklidném tempu. Domácí už to v útoku vzdali, a tak se soustředí hlavně na bránění.
     
    50:27
    A dochází ke střídaní v brance. Nabokova nahradí DiPietro.
     
    50:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru nakonec využívají. Couturier obdržel kotouč k levému kruhu. Nedá se přesněji říci, zda-li střílel, nebo přesně přihrál, nicméně puk se dostal k DANNYMU BRIEROVI, který vyčkával u pravé tyče a obdrženou přihrávkou zužitkoval na výbornou, když z první zakončil k bližší tyči. Nabokov se nestihl přemístit. Asistence: Sean Couturier, Gustaffson.
     
    50:07
    Islanders vyhazuje přes všechny čáry.
     
    49:28
    A znovu se ke střele dostal Giroux, který pálil z obdobné pozice. Tentokrát vystřelil lépe, ale pouze doprostřed branky, kde číhal Nabokov.
     
    48:48
    Giroux vypálil z levé strany. Jeho střela ale byla nepřesná.
     
    48:31
    Ale teď už se bude vylučovat. Višňovský dostane dvě minuty za hákování.
     
    47:22
    Schenn byl evidentně zahákovaný, ale rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    46:49
    Hosté hrají ve velké pohodě a kombinují v pásmu soupeře.
     
    45:40
    Islanders má opravdu smůlu. V celém zápase tahá za kratší konec, jenže když se dostane do nějaké akce, či k tlaku, záhy inkasuje. Tento výsledek je pro domácí hodně krutý.
     
    43:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí měli obrovský tlak, místo toho ovšem znovu inkasují. Zolnierczyk přečetl rozehrávku domácích, převzal kotouč a po levé straně se řítil na branku Nabokova. Společně s ním se ale dokázal vrátti jeden z obránců. který ho vytlačil až za branku, nicméně Pronger dokázal fámozně i zpoza branky naservírovat puk ZACU RINALDOVI, jenž se z první prosazuje střelou mezi betony. Asistence: Harry Zolnierczyk, Brayden Schenn.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 1. Giroux (Read, Voráček), 21. Read (Giroux, Grossman), 28. Schenn (Voráček, Briere), 36. Girux (Read, Voráček), 44. Rinaldo (Pronger, Schenn), 51. Briere (Couturier, Gustafsson), 57. Briere (Schenn, Simmonds.)


    New York Islanders: Nabokov (DiPietro) - Višňovský, MacDonald, Boyes, Tavares, Moulson – Streit, Finley, Okposo, Nielsen. Bailey – Hamonic, Strait, McDonald. Aucoin, Grabner – Martin, Cizikas, Ulsstrom.
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Leighton) - L. Schenn, Timonen, Foster, Grossman, Gervais, Coburn - Simmonds, Giroux, Read - Knuble, Briere, Fedotěnko - Voráček, B. Schenn, McGinn - Rinaldo, Couturier, Talbot.
    bahis siteleri