Žilina – Martin 1:2 (kon.) | Nitra – Skalica 4:2 (kon.) | Trenčín – Zvolen 1:4 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 5:6 (kon.) | Piešťany – Poprad 3:4 (po s.n.)
konec
MsHK Žilina
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 19.02.2013, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme už napokon gól nevideli a Martinčania si na čele so skvelým výkonom gólmana Šúreka dokázali ustrážiť veľmi tesnú výhru a tri dôležité body. Martinčania teda strácajú na Žilinčanov už len štyri body a o tom, kto pôjde do neslávnej baráže sa bude rozhodovať v najbližších kolách. Stav vzájomných zápasov je teda vyrovnaný - 3:3.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Tipsport extraligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Z ľavej strany zakončoval ešte Kokavec, no gólman Šúrek puk zachytil na svojej pozornej výstroji. Následne ho rozohráva na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    59:20
    Martinčania sa snažia ofenzívne presadiť, no momentálne dbajú na pozornú defenzívu. Žilinčania sa neodhodlávajú na powerplay, keďže hrajú len v štvorici.
     
    58:42
    Tomáš Sýkora sa snažil presadiť únikom cez stred, no napokon sa mu to nepodarilo. Úspešne ho odstavil pozorný Rusina, ktorý puk zachytil na svojej hokejke.
     
    58:25
    Hosťujúci tréner Róbert Pukalovič si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:25
    Žilinská nádej na vyrovnanie bude už asi zažehnaná. Martinčania si zahrajú v početnej výhode, keď sa seknutím previnil Tibor Varga.
     
    57:44
    Pri puku sú momentálne Žilinčania, ktorí však majú puk len za vlastnou bránou. Odtiaľ sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im nedarí.
     
    57:06
    Z pravej strany tentokrát tvrdo zakončoval Vaško, no gólman Žigárdy sa stihol premiestniť a puk následne ukryl vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    56:59
    Martinčania hrajú už v plnom počte a ihneď sa snažia niečo proti svojím súperom vymyslieť. Momentálne sa držia pri puku v útočnom pásme.
     
    56:20
    Dlouhý vystrelil puk na martinskú bránu, kde ho mohol tečovať Kokavec, no ten to už nezvládol. Následne sa Martinčania oslobodzujú.
     
    55:46
    Po skvelej prihrávke od Krajčiho sa k puku dostal Hreus, no gólman Šúrek zasahovať nemusel. Hreusove zakončenie letelo len tesne vedľa martinskej brány.
     
    55:01
    Žilinčania sa usadili v útočnom pásme, no následne im Martinčania úspešne odolali a Važan puk vyhodil až za bránu gólmana Žigárdyho.
     
    54:37
    Žilinčania vyťažili zo svojho ofenzívneho tlaku aspoň presilovú hru. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Kristián Grman.
     
    54:02
    Martin Šúrek si na svoje konto pripísal ďalší dôležitý zákrok! Tentokrát sa po delovke od Hreusa hodil po puku svojou lapačkou, pod ktorou puk následne aj ukryl.
     
    53:59
    Milan Varga tvrdo zakončoval z pravej strany, no gólman Šúrek jeho tvrdú delovku vykryl. Puk zblokoval svojími betónmi do bezpečia.
     
    53:25
    Martinčania podržali puk pri svojej bráne a snažili sa niečo vymyslieť, no napokon len získali cenný čas úspešným vyhodením puku do stredného pásma.
     
    52:49
    Krajči zakončoval z medzikružia, no gólman Šúrek s týmto projektilom problémy nemal. Puk pohodlne zblokoval na zadný mantinel.
     
    52:31
    Na rade je vylúčenie na oboch stranách. Na dve minúty za hrubosť si odchádzajú sadnúť hráči Tomáš Petruška a Jakub Drábek. Títo dvaja zorganizovali potyčku pred domácou bránou.
     
    51:42
    Vaško sa dostal do ďalšej dobrej šance, no jeho delovku z medzikružia napokon gólman Žigárdy kryl. Puk zachytil medzi svojími betónmi.

    Branky a nahrávky: 35. M. Varga (Valášek, T. Varga) - 6. Korytko (Štěpánek), 39. Fujerík (Themár, Novotný)


    MsHK Žilina: Žigárdy (Johanes) - Rúfus, Gula, Dlouhý, Leško, Brcko, Árvay, Varga, Staňo - Drevenák, Krajči, Sýkora - Kokavec, Hreus, Lipovský - Varga, Troliga, Ďuriš - Drábek, Kubus, Valášek.
    HK VITAR Martin: Šúrek - Novotný, Rusina, Grman, Zošiak, Tupý, Ejem, Dvořák - Themár, Fujerík, Važan - Petruška, Hollý, Vaško - Korytko, Vilkoits, Kolena - Štěpánek, Dírer, Slávik

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Kalina, Smrek
    bahis siteleri