Žilina – Martin 1:2 (kon.) | Nitra – Skalica 4:2 (kon.) | Trenčín – Zvolen 1:4 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 5:6 (kon.) | Piešťany – Poprad 3:4 (po s.n.)
konec
MsHK Žilina
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 19.02.2013, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    38:50
    Martin dal gól!
    Martinčania sa z jednoducho vyzerajúcej akcie napokon dostávajú do vedenia! DOMINIK FUJERÍK nahodil puk na žilinskú bránu, kde však poriadne prekvapil gólmana Žigárdyho. Ten puk nestihol zachytiť a sám si ho stečoval do vlastnej brány. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Themár a Andrej Novotný.
     
    34:03
    Žilina dala gól!
    Je vyrovnané! Žilinčania sa napokon dokázali gólovo presadiť! Po naozaj parádnej prihrávkovej kombinácii sa k puku na pravej strane dostal obranca MILAN VARGA, ktorý zakončoval tvrdo a jeho delovka spoza dvoch Martinčanov nedala gólmanovi Šúrekovi šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Matej Valášek a Tibor Varga.
     
    05:55
    Martin dal gól!
    Žilinčania sa previnili veľmi nepresnou prihrávkou pred vlastným brankárom a dali tak svojím súperom obrovskú šancu. Tú s velkým prehľadom využil PATRIK KORYTKO, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku na pravej strane a bez problémov prekonal bezmocného gólmana Žigárdyho. Asistenciu si pripisuje Štěpán Štěpánek.

    Branky a nahrávky: 35. M. Varga (Valášek, T. Varga) - 6. Korytko (Štěpánek), 39. Fujerík (Themár, Novotný)


    MsHK Žilina: Žigárdy (Johanes) - Rúfus, Gula, Dlouhý, Leško, Brcko, Árvay, Varga, Staňo - Drevenák, Krajči, Sýkora - Kokavec, Hreus, Lipovský - Varga, Troliga, Ďuriš - Drábek, Kubus, Valášek.
    HK VITAR Martin: Šúrek - Novotný, Rusina, Grman, Zošiak, Tupý, Ejem, Dvořák - Themár, Fujerík, Važan - Petruška, Hollý, Vaško - Korytko, Vilkoits, Kolena - Štěpánek, Dírer, Slávik

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Kalina, Smrek
    bahis siteleri