Žilina – Martin 1:2 (kon.) | Nitra – Skalica 4:2 (kon.) | Trenčín – Zvolen 1:4 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 5:6 (kon.) | Piešťany – Poprad 3:4 (po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
HKM Zvolen
sk Úterý 19.02.2013, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:06
    HKM, Lukáš Jurík, 2 min. zdržiavanie hry.
     
    49:31
    V následnej šanci Trenčania, Ondrej Mikula ale sám pred prázdnou bránkou nedokázal trafiť letiaci puk do nej !
     
    48:47
    Zvolen dal gól!
    A Tretia tretina je zatiaľ jasne v réžii Zvolena. Veľmi chyba Tomáša Bokroša, ktorú hostia potrestali štvrtým. Po vyšachovaní brankára Kristína dorážal puk do úplne odkrytej bránky ANDREJ PODKONICKÝ. Asistencie: Peter Zuzin, Kamil Brabenec.
     
    47:52
    Dukla v okamžitom tlaku a Ondrej Otčenáš v gólovej šance. Ocitol sa s pukom sám pred bránkou a zakončil z otočky, Šimko len reflexívne puk vyrážal do rohu klziska !
     
    46:35
    Zvolen dal gól!
    A hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Gól číslo tri bol však veľmi pekný z pohľadu hostí. Jeho autorom bol MICHAL JURAŠKO , ktorý strelou zápästím vymietol horný roh Kristínovej bránky. Asistencia: Kamil Brabenec
     
    43:49
    HKM, Novajovský, 2 min. držanie hokejky. Prvé vylúčenie v zápase.
     
    43:16
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa dostávajú napokon do vedenia, keď dokonale využili zaváhanie domácich v obrannom pásme pri vyhodenom puku. Ten bol sklepnutý Lukášom Juríkom, následne niekoľkokrát vyslaný na Kristína a ujal sa pokus TOMÁŠA ŠKVARIDLA. asistencie: Marek Čurilla, Lukáš Jurík.
     
    39:06
    Trenčín dal gól!
    A drtivý tlak domácich sa skončil gólom. To zrejme ani inak dopadnúť nemohlo, pretože Zvolenčania nevedeli, kde im v posledných sekundách hlava stála. TOMÁŠ KLÍMA vyšiel z rohu klziska až na kruh, odkiaľ bekendom prestrelil Šimka. Bez asistencie.
     
    38:51
    Samostatný nájazd Ondreja Mikulu, ktorý ale triafa len vyrážačku brankára Šimka !
     
    38:22
    Drvivý tlak domácich. Lelkešovu prihrávku využíva na strelu z prvej Peter Sojčík a výborný presun Šimka !
     
    37:49
    Následne sa sám pred bránkou ocitol Rusnák a už dorážal puk do opustenej bránky, puk sa mu skĺzol z čepele a netrafil ho ideálne !
     
    37:21
    Následne ihneď veľká možnosť Dukly na vyrovnanie. Marosz išiel z pravej strany sám na Šimka, no neprestrelil ho !
     
    36:51
    Zvolen dal gól!
    Úvodný gól stretnutia napokon strieľajú Zvolenčania. Po vyhratom buly vypálil nebezpečne od modrej Hraško. Kristín jeho strelu neudržal, vypadla mu a dobiehajúci LUKÁŠ JURÍK dorazil puk do bránky. Asistencia: Peter Hraško.
     
    34:46
    Spolupráca Lukáša Juríka a Martina Ďaloga bola veľmi nebezpečná, pretože druhý menovaný zakončoval po nálete pred bránku a prihrávku pred ňu, Kristín dnes taktiež však veľmi dobre chytá.
     
    31:52
    Veľmi dobre mu však dnes sekunduje hlave Marek Šimko. Ten opäť vyšiel zo súboja proti domácim hokejistom víťazne, konkrétne Sojčíkovi. Tomu naservíroval puk Lelkeš z rohu klziska, Sojčík vypáli z prvej z ľavého kruhu, ale skvelý semafor Šimka zabránil radosti domácich !
     
    31:25
    Zvolen v ďalšej príležitosti. Hráč s pukom obkorčuľoval bránku a už by zasúval puk do opustenej domácej bránky nebyť skvelého presunu brankára Kristína !
     
    28:15
    Tentoraz pripravil Sojčík šancu pre zmenu spoluhráčovi Lelkešovi. Ten z prvej zakončoval jeho prihrávku spoza bránky, Šimko vyrazil len pred Mikulu, ale ten stál od puku príliš ďaleko na to, aby ho doklepol do bránky. Dukla stupňuje svoj tlak.
     
    27:51
    Sojčíkova tutovka na úvodný gól. Domáci útočník dostal ideálnu prihrávku na útočnú modrú. rozbehol sa sám na Šimka a neprekonal ho až na dvakrát. Najskôr nebol úspešný pri prevedení krátkeho blafáku do bekendu a rovnako dopadla aj jeho dorážka !
     
    25:27
    Po vyhratom buly vystrelil od modrej nebezpečne Michal Imrich a po teči v spleti tiel sa puk odráža od pravej žŕdky bránky hostí !
     
    22:49
    Hudecova strela spoza modrej narobila Šimkovi obrovské problémy. Puk brankár hostí vyrazil pred úplne voľného Hrazdiru, ktorý si v premiére na extaligovom ľade pripísať úvodný gól, ale v rozhodujúcom momente sa mu šmyklo.
     
    20:38
    Od úvodu druhej tretine veľká príležitosť Dukly na otvorenie skóre. Maroszovu strelu vyrazil Šimko len pred Rusnáka, ktorý dorážku ale nezvládol ideálne a nechal Šimka vyniknúť !
     
    14:16
    Prečíslenie Dukly 2 proti 1. Sojčík prihrával ideálne Lelkešovi, ale ten si puk zastavil a potom sa mu zamotal pomedzi hokejku a korčule a bolo po akcii.
     
    13:33
    Veľká chyba domácej obrany. Puku sa zmocnil na modrej Podkonický a gól ponúkol prihrávkou na os klziska Brabencovi, ktorý ale Kristína strelou zápästím neprekonal. Dobrý zákrok domáceho brankára.
     
    09:51
    Bednárova obrovská chyba, Podkonický sa ocitol sám pred bránkou a Kristína zachránila horná žŕdka !
     
    09:26
    Pulišov nahodený puk pred bránku tečoval pred Kristínom Výborný, ale ten zmenil smer puku tak, že zaletel vysoko nad. Napokon sa Zvolen udržal v pásme a podkúril Kristínovi.
     
    06:29
    Následne ďalšia dobrá príležitosť domácich. Rusnákovu prihrávku len Pardavý jemne tečoval hokejkou, puk však nemieril medzi tri žŕdky brankára Šimka.
     
    05:42
    Tenčianska štvrtá formácia teraz spravila veľmi dobrý vietor pred zvolenskou bránkou. Pozník napokon vystrelil, respektíve nahadzoval puk z rohu klziska pred bránku, Šimko len vyrážal pred Rusnáka, ktorý puk nepretlačil za jeho výstroj.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 40. Klíma - 37. Jurík (Hraško), 44. Škvaridlo (Čurilla, Jurík), 47. Juraško (Brabenec), 49. Podkonický (Zuzin, Brabenec)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Imrich, Bokroš, Bagin, Pozník, Bednár, Markovič, Holenda – Pardavý, Rusnák, Marosz – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, T. Klíma, Filo – Hrazdira, Broska, Hudec – Adamec.
    HKM Zvolen: Šimko – Juraško, Tóth, Výborný, Novajovský, Hraško, Pichnarčík, Mančák, Murček – Podkonický, Brabenec, P. Zuzin – Čurilla, Kalla, Puliš – Ďaloga, L. Jurík, Škvaridlo – Čanky, M. Jurík, L. Zuzin.

    Rozhodčí: Baluška - Kacej, Návratek

    Diváci: 1580
    bahis siteleri