Olomouc – Pardubice 8:1 (kon.) | Zlín – Liberec 1:2 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 0:7 (kon.)
Jihlava – Třinec 5:6 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
8:1 (2:0, 3:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 21.02.2013, 13:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:24
    Jiří Hes (OLO) ve středním pásmu nepříjemným způsobem atakoval protihráče a za faul kolenem inkasuje pětiminutový trest. Navíc inkasoval i trest do konce utkání.
     
    55:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci odpověděli na hostující branku nejlepším možným způsobem. Osmou trefu domácích přidal DAVID ŠŤASTNÝ. Asistence: Lukáš Králík.
     
    53:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali první branky v utkání a alespoň kosmeticky korigují výsledek. JIŘÍ PŮHONÝ proplul po levé straně domácího pásma jakoby se nechumelilo, natlačil se před branku Mory a poslal puk přesně tam, kam chtěl. Bez asistence.
     
    53:37
    Pernikáři budou mít přesilovou hru. Šimon Beták (OLO) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    50:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřiknul. Dominik Novotný vyhrál buly pro RICHARDA VACULÍNA, který přidal sedmou branku Mory. Asistence: Dominik Novotný.
     
    44:33
    Daniel Robertson (PAR) oslabuje svůj tým, provinil se nedovoleným bráněním.
     
    43:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti přidávají šestou branku. RICHARD VACULÍN měl dostatek času na zamíření a kotouč parádní trefou umístil do šibenice. Asistence: Jakub Lehečka.
     
    39:52
    Osm vteřin před koncem třetiny bude potrestán hráč domácího celku. Jmenovitě to je kapitán Jiří Jergl (OLO), který se provinil podražením.
     
    38:28
    Martin Havel se společně s Radovanem Chvojkou natlačili s kotoučem až do domácího brankoviště, kde měl brankář Mory pořádnou práci, aby nedovolil soupeři skórovat.
     
    34:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    DOMINIK NOVOTNÝ dostal přesnou přihrávku zpoza hostující klece do prostoru mezi kruhy, odkud ránou z první poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Richard Vaculín.
     
    31:25
    Domácí pokračují v aktivní hře a málem zvýšili své vedení. David Šťastný vykoupal nového muže na ledě Bernarta a snažil se zasunou kotouč do prázdné klece. Kotouč se mu ovšem z několika desítek centimetrů před prázdnou klecí nepodařilo zasunout do brány.
     
    30:00
    Utkání dnes s největší pravděpodobností skončilo pro Otu Jeschkeho, kterého přesně po polovině duelu vystřídá Rudolf Bernart.
     
    30:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hokejisté využívají přesilovou hru proti třem. Kohouti nejprve jakoby chtěli unavit soupeře rychlými přihrávkami na modré, následně po rychlé kombinaci zakončoval u pravé tyčky osamocený ALEŠ JERGL. Asistence: Jakub Lehečka, Alex Rašner.
     
    29:12
    Hanáci budou hrát proti třem. Ladislav Havlík (PAR) vyhodil z obranného pásma kotouč mimo kluziště a jeho tým bude bránit ve třech.
     
    29:08
    Oto Jeschke skvělým a hlavně pohotovým zákrokem zabránil soupeři počtvrté v utkání skórovat. Nejprve zastavil hostující gólman střelu Dominika Novotného, následně si na něm vylámal zuby Richard Vaculín.
     
    28:15
    David Šťastný byl při přechodu do útoku nedovoleným způsobem pozastaven. Menší trest za podražení obdržel Michal Petira (PAR).
     
    24:25
    A sami hosté si nyní zahrají proti oslabenému soupeři. Dominik Novotný (OLO) inkasuje dvouminutový trest za napadení.
     
    21:58
    Dominik Zelinger (PAR) nabízí svému soupeři početní výhodu, hostující hráč se provinil faulem loktem.
     
    20:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejprve v dobré příležitosti nepropasíroval puk za brankovou čáru Aleš Jergl, o malý moment později se ale Hanáci přeci jen prosadili. Po rychlé kombinaci zakončoval do poloodkryté klece JAKUB LEHEČKA. Asistence: Alex Rašner, Jiří Jergl.
     
    19:20
    Jan Veselý (PAR) přímo ve středovém kruhu nešetrně poslal k ledu protihráče. Sudí okamžitě přerušil hru a hostujícímu hráči udělil menší trest.
     
    18:45
    Tentokrát to ale Kohoutům vyšlo a Jakub Lehečka sám unikal na hostující branku. Tváří v tvář pardubickému brankáři napálil puk do horní tyčky.
     
    16:18
    V době, kdy hrají hosté v kompletním složení, neuvěřitelně propásl možnost snížit David Březina. Po jeho střele, kterou domácí gólman nechytil, skákal kotouč v brankovišti před odkrytou klecí. Hostující útočník bohužel pro Pardubice v důležitém okamžiku selhal a jen promáchl.
     
    15:32
    Adam Chmelař zůstal sám před domácím brankářem, z bezprostřední blízkosti se hostujícímu hráči ovšem nepodařilo protlačit puk za Lukáše.
     
    14:46
    Olomoučtí hrozili převážně ranami od modré. Když už to vypadalo, že budou moct Kohouti střílet do prázdné, přerušil hru hlavní rozhodčí. Ten si všiml zákroku Oldřicha Heži (OLO). Síly na ledě se tím pádem vyrovnají.
     
    13:59
    Hanáci si vytvořili v útočném pásmu tlak, z čehož pramenil nedovolený zákrok Jana Škvora (PAR). Dvě minuty za nedovolené bránění pro hráče hostů.
     
    09:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se po necelých deseti minutách hry ujímají dvoubrankového vedení. DANIEL KUNCE se v rychlé brejkové situaci prosadil střelou z levého kruhu. Asistence: Lukáš Králík.
     
    06:36
    Pardubičtí si během početní výhody vytvořili tlak, domácí obrana ale odolala a Kohouti málem i skórovali. Po nepřesnosti v rozehrávce Východočechů měl šanci Dominik Novotný. Bekhendem ale volný prostor nenašel.
     
    04:54
    Oldřich Heža (OLO) si pomohl nedovoleným zákrokem, za což mu hlavní sudí uděluje dvě minuty na trestné lavici.
     
    04:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se po nepříliš aktivním začátku ujímají vedení. Vystřelený puk MILANEM OSTŘANSKÝM nedokázal hostující gólman udržet a sám střílející hráč jej doklepl za brankovou čáru. Asistence: David Brančík, Dominik Novotný.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 5. Ostřanský (Brančík, Novotný), 10. Kunce (Králík), 21. Lehečka (Rašner, Jergl J.), 30. Jergl A. (Lehečka, Rašner), 35. Novotný (Vaculín), 44. Vaculín (Lehečka), 51. Vaculín (Novotný), 56. Šťastný (Králík) - 54. Půhoný


    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) – Jergl J. (C), Rašner, Škůrek, Schejbal J., Brančík, Kovář, Vondra, Hradil Z. – Lehečka, Heža O., Jergl A. – Kunce, Králík, Šťastný – Ostřanský, Novotný, Vaculín – Hes, Beták, Zítka.
    HC Dynamo Pardubice: Jeschke (30. Bernart) – Škvor, Petira, Vácha, Robertson, Havlík (C), Pilný – Chmelař, Půhoný, Březina, Veselý, Vachutka, Zelinger, Řezníček, Moravec, Havel, Březina.

    Rozhodčí: Husička – Goňa, Smilek
    bahis siteleri