Olomouc – Pardubice 8:1 (kon.) | Zlín – Liberec 1:2 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 0:7 (kon.)
Jihlava – Třinec 5:6 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:6 (2:2, 2:1, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 21.02.2013, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    54:02
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava využívá přesilovku pět na tři, když dvojnásobnou početní převahu po přihrávce Štěpána Zídka využívá ONDŘEJ PĚŠKA a také on si připisuje hattrick. Hned po vstřelené brance si bere Dukla oddechový čas. Asistence: Štěpán Zídek, Tomáš Střecha.
     
    43:45
    Třinec právě vstřelil branku!

    Dukla asi zůstala myšlenkami ještě v kabině. Jinak si totiž tak nepovedený vstup do třetí části hry nedokážu vysvětlit. Nikým nehlídaný Matuš zavezl puk do útočného pásma, kde dostal ještě mnohem víc volnosti FILIP BAJTEK. Třinecký kapitán již moc dobře ví, jak s těmito situacemi naložit. Jeho třetí gól tak znamená hattrick třineckého kapitána. Asistence: Radim Matuš.
     
    43:13
    Třinec právě vstřelil branku!

    Tohle je rozhodně studená sprcha pro Duklu a důkaz toho, že dnešní zápas je skutečně plný zvratů. Z nenápadné kombinace, kdy to vypadalo, že Dukla bude mít puk v moci, se po přihrávce Adama Valíčka trefuje zblízka FILIP OHERA. Asistence: Adam Valíček.
     
    41:54
    Třinec právě vstřelil branku!

    Do třetice všeho dobrého, může si říkat FILIP BAJTEK. Napotřetí se totiž už trefuje, když si najel do těsné blízkosti Krejčíka a dostal přesnou přihrávku od Matuše. Třinec tak, stejně jako Dukla v první třetině, podruhé srovnává stav zápasu. Asistence: Radim Matuš, Pavel Hurtík.
     
    37:10
    Dukla právě vstřelila branku!

    Opravdu vydařená akce Dukly zakončená trefou do šibenice v podání Tomáše Střechy. Ten si počkal, až mu Martin Gregar přihraje na střed. Poté se podíval, kde stojí gólman a vymetl všechny pavouky v prevém horním rohu branky. Asistence: Martin Gregar
     
    27:55
    Třinec právě vstřelil branku!

    Gólové hody pokračují. Dukla se z vedení radovala přesně třiadvacet vteřin. Hráč Šumperského áčka a bratr obránce Detroitu, Denis Kindl, totiž využívá přesnou přihrávku Radima Matuše a srovnává stav zápasu. Asistence: Radim Matuš.
     
    27:32
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští hokejisté se v dnešním zápase poprvé ujímají vedení. Dnes nezadržitelný Ondřej Pěška sice zatím hattrick nepřidal, ale přesto má na tomto gólu lví podíl. Našel totiž nikým nehlídaného JANA ŠTĚPÁNA, který prostřelil Juraje Šimbocha. Asistence: Ondřej Pěška.
     
    17:02
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava podruhé v zápase srovnává a opět je to zásluhou ONDŘEJE PĚŠKY. Finální přihrávku mu opět adresoval Štěpán Zídek, který našel svého spoluhráče z útoku přesně před Šimbochovou brankou a poté již pro útočníka Dukly nebyl problém překonat podruhé v zápase třineckého gólmana. Asistence: Štěpán Zídek.
     
    11:48
    Třinec právě vstřelil branku!

    Nad touto brankou panovaly dohady, protože nejprve svítil na světelné tabuli stav 1:2, poté 1:1 a nakonec je to přece jen 1:2. Krejčík totiž signalizoval nějakou nesrovalost ve své kleci. Rozhodčí však po konzultaci s čárovými sudími branku uznávají. Jiří Běhal zavezl puk do útočného pásma a přihrál FILIPU BAJTKOVI, který z úhlu překonává jihlavského gólmana. Asistence: Jiří Běhal, Radim Matuš.
     
    08:13
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jak jsem psal, puku se zmocnila Dukla a stav je srovnán. Ale že šlo tedy o pohlednou kombinaci. Přemysl Tobola vyslal přihrávku na Štěpána Zídka, který puk zavezl až před třineckého gólmana Šimbocha. Neukvapil se střelou, nýbrž viděl na druhé straně krásně najíždějícího a především volného ONDŘEJĚ PĚŠKU, který se trefil přesně k tyči hostující klece. Asitence: Štěpán Zídek, Přemysl Tobola.
     
    05:21
    Třinec právě vstřelil branku!

    Fatální chyba jihlavské obrany, která nechala v prostoru levého kruhu před brankářem Krejčíkem úplně volného PAVLA HURTÍKA. Pro Filipa Bajtka nebyl problém svému nehlídanému spoluhráči přihrát, a ten tak zamířil přesně nad lapačku Krejčíka. Asistence: Filip Bajtek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Pěška (Zídek, Tobola P.), 18. Pěška (Zídek), 28. Štěpán (Pěška), 38. Střecha (Gregar), 55. Pěška (Zídek, Střecha) - 6. Hurtík (Matúš, Bajtek), 12. Bajtek (Běhal, Matuš), 28. Kindl (Matuš), 42. Bajtek (Matuš, Hurtík), 44. Ohera (Valíček), 44. Bajtek (Matuš)


    HC Dukla Jihlava: Krejčík (Fučík) - Dundáček, Tobola H., Žáček, Polívka, Březka, Tobola P., Kohout - Pěška, Zídek, Štěpán - Vala, Střecha, Gregar - Vlček, Vantuch, Přidal - Matějka, Lupač
    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Němec) - Hurtík, Běhal, Žvátora, Kurzok, Valíček, Pisarik - Bajtek, Matuš, Kindl - Juhász, Kasperlík, Diviš - Mach, Pargáč, Jaroš - Ohera, Vyčesaný

    Rozhodčí: Homola - Kotlík, Zídek
    bahis siteleri