Slavia – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Třinec – Warriors Brno 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Hr. Králové 10:1 (kon.)
Jihlava – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
HCM Warriors Brno
Neděle 24.02.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:55
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté ještě pět vteřin před koncem snižují na konečných 5:2. FILIP ROUBAL se nejlépe zorientoval v nahuštěném prostoru před bránou a kotouč zametl za brankovou čáru. Asistence: Filip Kůst.
     
    49:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Domácí skórují i v oslabení! Tentokráte vyslal Bartko do úniku JANA PORUBU a ten naopak předvedl před Geržou zakončení forhendovým blafákem. Asistence: Jan Bartko, Lukáš Jašek.
     
    48:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračují ve skvělé třetí třetině. Kofroň vyslal do úniku hráče jménem ERYK SZTWIERTNIA a ten tváří tvář Geržovi skóruje blafákem do bekhendu. Asistence: David Kofroň.
     
    43:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru bleskurychle využívají! MILOŠ ROMAN perfektně trefil pravý růžek brněnské branky a Oceláři jdou tak bleskurychle do dvoubrankového vedení. Asistence: Jan Bartko.
     
    42:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    A to se jim povedlo! Přihrávku Radzienciaka od levého mantinelu sklepl za záda Čápa JAKUB TŮMA. Asistence: Grzegorz Radzienciak.
     
    21:57
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Brno vyrovnává! FILIP KŮST vystřelil z levého křídla a gólman Hlaváč nevztyčil proti této ráně přesně svou lapačku a sám si šáhl na puk dřív, než se ocitl za jeho zády. Bez asistence.
     
    03:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři už jdou do vedení. JAN BARTKO od modré perfektně trefil mezírku mezi pravou tyčí hostující branky a bruslí gólmana. Asistence: Lukáš Jašek.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 4. Bartko (Jašek), 43. Tůma (Radzienciak), 44. Roman Mil. (Bartko), 49. Sztwiertnia (Kofroň), 50. Poruba (Bartko, Jašek) - 22. Kůst, 60. Roubal (Kůst)


    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Ovčaři) - Radzienciak, Imrich, Janiczek, Roman, Krása, Bartko - Jašek, Mach, Roman, Kofroň, Poruba, Sztwiertnia, Tůma, Zogata, Murín, Škorpík.
    HCM Warriors Brno: Čáp (Gerža) - Kuntoš, Kunst, Padrnos, Kůst, Hussein, Dinga, Lecián, Dufek, Dvořák, Roubal, Haman, Jurnečka, Hladký, Paulík, Lainka, Vágner.
    bahis siteleri