Barcelona – Real Madrid 1:3 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:3 (0:1)
Real Madrid
Úterý 26.02.2013, 21:00Španělský pohár
Předzápasové kurzy
     
    89
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Po pasu od Iniesty si ve vápně balon našel nabíhající JORDI ALBA a lehkou střelou na zadní tyč překonává gólmana Diega Lópeze - 1:3.
     
    68
    Real právě vstřelil branku!
    Neskutečný debakl Barcelony v domácím prostředí. Na roh Özila si naskočil RAFAEL VARANE a parádní hlavičkou s pomocí břevna zvyšuje již na 3:0 pro Real!
     
    57
    Real právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli brejk, který se pro domácí ukázal jako smrtící. Puyol nedokázal od míče odstavit di Maríu, jehož už gólovou střelu vyrazil Pinto pouze před sebe do míst, kam dobíhal CRISTIANO RONALDO. Ten měl dostatek času na to, aby si balon na prsou zpracoval a následně vypálil do odkryté brány!
     
    13
    Real právě vstřelil branku!
    Sám faulovaný CRISTIANO RONALDO poslal balon přesně k pravé tyči a vzhledem k tomu, že Pinto skočil na druhou stranu, je z toho první gól v dnešním zápase!

    Petr Bílek

    Branky: 89. Jordi Alba - 13. Ronaldo (pen.), 57. Ronaldo, 68. Varane

    Karty:   12. Piqué (BAR), 41. Puyol (BAR) - 37. Arbeloa (REA)


    FC Barcelona: Pinto - Dani Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba - Xavi (73. Thiago), Busquets, Iniesta - Pedro (71. Tello), Messi, Fàbregas (59. Villa)
    Real Madrid: Diego López - Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Fábio Coentrão - Khedira, Xabi Alonso (85. Essien) - di María, Özil (79. Pepe), Cristiano Ronaldo - Higuaín (71. Callejón)

    Rozhodčí: Mallenco

    První zápas: Real Madrid - Barcelona 1:1
    bahis siteleri